Sveikutes.Gal galetumet padeti surasti burokeliu su pupelem misraine.Buvau issisaugojus,bet mazius matyt pasidarbavo,nes nerandu dabar.
Šiandiena dariau šparaginiu pupelių mišrainę su svogūnais ir morkomis
reikia šparaginių pupelių+svogūnų+morkų+paprikos+pomidorų padažo+acto+petražolių+aliejaus+druskos+cukraus+lauro lapelių+pipirų.
reikia šparaginių pupelių+svogūnų+morkų+paprikos+pomidorų padažo+acto+petražolių+aliejaus+druskos+cukraus+lauro lapelių+pipirų.
AGURKINE SRIUBA:
1 kg. perliniu kruopu (isvirti) AS dejau miezines kruopas
1 kg. morku (tarkuoti burokine tarka)
2 kg. agurku (neluptu, pjaustytu kubeliais)
1 kg. svogunu (kubeliais)
1 kg. Pomidoru NEDEJAU
3 saukstai druskos
1/2 stiklines cukraus
2/3 stiklines acto
prieskoniu (Lauro lapeliai, pipirai, kvapnieji pipirai)
Sita sriubyte gavosi puikiai, jau viriau sriuba, labai skanu, o pupeliu sriuba (neberadau recepto, bet is sm) uzrugo , nezinau ka negarai padariau, labiausiai gaila darbo, o ir labai skanu buvo tik isvirus
Savaitgali ragavau misraines su paprika,cukinija,morka ir ananasaus,nu panos zinokit skonis toks saldziarugstis,manau su troskiniais ypac vistienos,aplamai apsivalgymas Siandien prasysiu recepto
man su pupelem irgi preitais metais kazkaip nevykusiai gavosi,siemet nebedariau
Sveikutes. Nezinau ar buvo toks receptelis, pasidalinsiu, ka pasidariau siai ziemai. Cukinijos 1kg, morku, svogunu, papriku, obuoliu po puse kg. citrinos rugsteles bei aliejaus man rodos stikline. Nu as viska dariau is akies, daugiausia dejau cukinijos, kitko pagal nora, rugsteles nedejau, nes idejau truputi daugiau rugsciu obupliu. Nu man tai labai labai skanu. Pirma reikia svogunus pakepint daly aliejaus, po to morkas, paskui sudet paprikas, cukinijas ir ant galo obuolius.
QUOTE(JURGIDAR @ 2010 08 18, 16:44)
Troskinta kopustu misrainele
2-nedideli kopustai (tinka vasariniai)
3-dideli svogunai
4-paprikos,gali but skirtingu spalvu
0.5kg-morku
2v,s-cukraus
1.5v,s-druskos
1.5 st-keciupo
1.5st-alyvuogiu aliejaus
0.75st-acto
Viska supjaustome kubeliais dedam i puoda sudedam visus ingridijentus isskyrus acta,ir teoskiname,kol taps minksta,galite ragauti pacios kaip jums labiau tinka...tik i pabaiga supilame acta ir ismaisom.Dedam i slovikelius,uzsukam ,apverciam,atvesus kita diena nesam kur vesiau ar tamsiau.Skanaus.
Sita galime valgyti ir iskarto su karstom bulvem...kaip kam pagal skoni.Musu namuciuose jis ilgai neuzsistovi
BAIGIAM SUVALGYTI, PATS TAS ZINOKIT, LABAI SKANU, ACIUKAS
RITAG DARIUS PAGAL SITA:
kg kopustu,
1kg saldziuju papriku,
1 kg pomidoru,
1 kg morku
1 kg svogunu
1 kg rugsciu obuoliu
Sveikos, galbūt žinote mišrainę, kurios sudėtis panaši į šios mišrainės, tik mano ieškomam mišrainės recepte nėra obuolių ir yra aliejaus, o šiaip kiek pamenu į sudėti įeina kopūstai, pomidorai, paprika, svogūnai ir morkos bei aliejus, tik nepamenu kiekiu ir kiek druskos bei cukraus ar kt produktu dėti, todėl gal kas žinote šį receptėlį ir pasidalinsite 4u.gif
MAN NESKANU, LABAI DAUG RIEBALU...NEPAVYKO ZDZ
QUOTE(ausruzel @ 2010 09 09, 11:54)
AGURKINE SRIUBA:
1 kg. Pomidoru NEDEJAU
3 saukstai druskos
1/2 stiklines cukraus
2/3 stiklines acto
Sita sriubyte gavosi puikiai, jau viriau sriuba, labai skanu, o pupeliu sriuba (neberadau recepto, bet is sm) uzrugo , nezinau ka negarai padariau, labiausiai gaila darbo, o ir labai skanu buvo tik isvirus
1 kg. Pomidoru NEDEJAU
3 saukstai druskos
1/2 stiklines cukraus
2/3 stiklines acto
O kokia eiga...? kiek laiko troskinote...gaila, kad is karto neparasote, nes dabar reikes ilgai laukti atsakymo
QUOTE(Kristepala @ 2010 09 18, 16:01)
O kokia eiga...? kiek laiko troskinote...gaila, kad is karto neparasote, nes dabar reikes ilgai laukti atsakymo
Perlines kruopas isvirt, morkas, svogunus pakepint ant aliejaus. Tada det tuos svogunus su morkom pas perlines kruopas, sudet pjaustytus agurlkus ir kitus ingredientus. Det druskos pagal skoni. Ir virt dar kokias 20 min. Jei matot, kad truksta vandens, galima stikline ipilt kita ipilt.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 18, 19:48)
Perlines kruopas isvirt, morkas, svogunus pakepint ant aliejaus. Tada det tuos svogunus su morkom pas perlines kruopas, sudet pjaustytus agurlkus ir kitus ingredientus. Det druskos pagal skoni. Ir virt dar kokias 20 min. Jei matot, kad truksta vandens, galima stikline ipilt kita ipilt.
Aciu labai
SOS,
Darau mišrainę žiemai su žaliais pomidorais, agurkais ir svogūnais (pirmą kartą) Gavau receptą, bet ten sakė, kad viską supjausčius pavirinti 15 min. ir sudėti į stiklainius. Bet man įtarimas kyla, ar užtenka žalius pomidorus taip apdoroti. Ar nebus jie kenksmingi
Darau mišrainę žiemai su žaliais pomidorais, agurkais ir svogūnais (pirmą kartą) Gavau receptą, bet ten sakė, kad viską supjausčius pavirinti 15 min. ir sudėti į stiklainius. Bet man įtarimas kyla, ar užtenka žalius pomidorus taip apdoroti. Ar nebus jie kenksmingi
QUOTE(Dianux68 @ 2010 09 19, 18:56)
SOS,
Dianux68,
aš,turiu receptą panašių daržovių ,bet ten jas supjauscius reikia apibarstyti druskyte ir palikti šaltoje vietoje24val.šaltoje vietoje.
O,paskui atatinkamai paruošti.
Čia,tu rašai,ir yra neaiškus tavo recepto procesas.
Taip ,kad negaliu tiksliai atsakyti ,nes nezinau tavo recepto.