niu nedaug to skyscio, misraine gaunasi vientisa tokia, nera taiip kad skystis ir darzoves atskirai, jinai tokia pas mane kaip kose gavosi, tai pir sudedu is tiklainius, tik gerai paspaudziu kad neliktu oro.
Velaiu nufotkinsiu idesiu foto, kaip man gavosi.
Iskur tau daug skycio gavosi? atsiranda ir pas mane jo , bet kai troskinasi isgaruoja gal, neikada nesigilinau kur jis dingsta, misraine tikrai gaunasi ne skysta.
O aš vakar prisidariau mišrainės. Nepykite jai tokia buvo, bet aš jos vakar lyg ir neradau
2kg. daržovių.
Aš dėjau 1kg. agurkų,
daugiau kaip 05kg. pomidorų
ir svogūnų, dar dvi paprikas
pusę st. cukraus
pusę st. acto
1valgomas šaukštas druskos.
Viską supjausčiau, ir palikau per naktį. Tada sudėjau į stiklainius ir pakaitinau 10-15min.
didelius agurkus nulupau.
2kg. daržovių.
Aš dėjau 1kg. agurkų,
daugiau kaip 05kg. pomidorų
ir svogūnų, dar dvi paprikas
pusę st. cukraus
pusę st. acto
1valgomas šaukštas druskos.
Viską supjausčiau, ir palikau per naktį. Tada sudėjau į stiklainius ir pakaitinau 10-15min.
didelius agurkus nulupau.
Pupelių užkandis
4 kg pomiodorų
po 1 kg saldžiųjų paprikų, svogūnų ir morkų
3 stiklinės pupelių (nevirtų)
po stiklinę cukraus ir aliejaus (aliejaus visam procesui)
2 v.š. druskos
Pupeles išvirti. Pirmą kartą dariau su šparaginėm (aisku dėjau daugiau ne 3 stiklines:), paskui kartojau ir su baltom, ir su juodom)
Pomidorus per mėsmalę, į puodą ir užvirti su cukrum ir druska.
Sudėti pupeles.
Svogūnus, morkas, paprikas apkepinti ir į puodą. Paprikas dedu paskutines, nes jų labai ilgai virti nepatariama, pradeda duoti kartumą.
Viską sudėjus troškinti 40 min ir į stiklainius.
Tai toks originalus receptas ir žurnalo, o nuo saves galiu dar pridėti: įdėjau maltų kmynų, kalendros ir čili pipiro mišinio ir gavosi puikus meksikietiškas troškinys, kuris labai skanus ne tik vienas, bet puikiai tiks Čili sriubai, beliks tik jautienos faršą ant keptuvės pakepinti.
4 kg pomiodorų
po 1 kg saldžiųjų paprikų, svogūnų ir morkų
3 stiklinės pupelių (nevirtų)
po stiklinę cukraus ir aliejaus (aliejaus visam procesui)
2 v.š. druskos
Pupeles išvirti. Pirmą kartą dariau su šparaginėm (aisku dėjau daugiau ne 3 stiklines:), paskui kartojau ir su baltom, ir su juodom)
Pomidorus per mėsmalę, į puodą ir užvirti su cukrum ir druska.
Sudėti pupeles.
Svogūnus, morkas, paprikas apkepinti ir į puodą. Paprikas dedu paskutines, nes jų labai ilgai virti nepatariama, pradeda duoti kartumą.
Viską sudėjus troškinti 40 min ir į stiklainius.
Tai toks originalus receptas ir žurnalo, o nuo saves galiu dar pridėti: įdėjau maltų kmynų, kalendros ir čili pipiro mišinio ir gavosi puikus meksikietiškas troškinys, kuris labai skanus ne tik vienas, bet puikiai tiks Čili sriubai, beliks tik jautienos faršą ant keptuvės pakepinti.
QUOTE(peduke @ 2010 08 23, 14:56)
Pupelių užkandis
4 kg pomiodorų
po 1 kg saldžiųjų paprikų, svogūnų ir morkų
3 stiklinės pupelių (nevirtų)
po stiklinę cukraus ir aliejaus (aliejaus visam procesui)
2 v.š. druskos
Pupeles išvirti. Pirmą kartą dariau su šparaginėm (aisku dėjau daugiau ne 3 stiklines:), paskui kartojau ir su baltom, ir su juodom)
Pomidorus per mėsmalę, į puodą ir užvirti su cukrum ir druska.
Sudėti pupeles.
Svogūnus, morkas, paprikas apkepinti ir į puodą. Paprikas dedu paskutines, nes jų labai ilgai virti nepatariama, pradeda duoti kartumą.
Viską sudėjus troškinti 40 min ir į stiklainius.
Tai toks originalus receptas ir žurnalo, o nuo saves galiu dar pridėti: įdėjau maltų kmynų, kalendros ir čili pipiro mišinio ir gavosi puikus meksikietiškas troškinys, kuris labai skanus ne tik vienas, bet puikiai tiks Čili sriubai, beliks tik jautienos faršą ant keptuvės pakepinti.
4 kg pomiodorų
po 1 kg saldžiųjų paprikų, svogūnų ir morkų
3 stiklinės pupelių (nevirtų)
po stiklinę cukraus ir aliejaus (aliejaus visam procesui)
2 v.š. druskos
Pupeles išvirti. Pirmą kartą dariau su šparaginėm (aisku dėjau daugiau ne 3 stiklines:), paskui kartojau ir su baltom, ir su juodom)
Pomidorus per mėsmalę, į puodą ir užvirti su cukrum ir druska.
Sudėti pupeles.
Svogūnus, morkas, paprikas apkepinti ir į puodą. Paprikas dedu paskutines, nes jų labai ilgai virti nepatariama, pradeda duoti kartumą.
Viską sudėjus troškinti 40 min ir į stiklainius.
Tai toks originalus receptas ir žurnalo, o nuo saves galiu dar pridėti: įdėjau maltų kmynų, kalendros ir čili pipiro mišinio ir gavosi puikus meksikietiškas troškinys, kuris labai skanus ne tik vienas, bet puikiai tiks Čili sriubai, beliks tik jautienos faršą ant keptuvės pakepinti.
O jis tinkamas žiemai laikyti?
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 08 23, 14:37)
O jis tinkamas žiemai laikyti?
Taip, pernai staciau jokiu problemu, laikiau rusy. As irgi buvau suabejojusi, nes nededamas actas, bet matyt tiek 4 kg pomidoru duoda pakankamai rugsties.
Siandien bandziau daryti pomidorus savo sultyse... ziuresim kas gavosi...
QUOTE(mamkaa @ 2010 08 23, 13:41)
Gal galetumete nurodyti pagal kuri recepta darote agurkine? Kaip suprayau, is jos ziema galima agurkine sriuba labai greitai issivirti?
Dekoju uz atsakyma!
QUOTE(mamkaa @ 2010 08 23, 11:44)
troskinasi mano agurkine dabar, tuoj eisiu deti i stiklainius.
Idomu kodel jums ispute dangtelius , gal kazko neidejote, nu juk turi buti kazkokia priezastis, o gal per mazai troskinote ir pradejo rugti, nu bet taip greitai negalejo surugti, juk per nakti iskilo dangteliai , o ragauti nebandet, kas per skonis, gal ko truko.
As pernai darai utai viskas gerai buvo ir laikesi per ziema, kad tik si karta gautusi
Idomu kodel jums ispute dangtelius , gal kazko neidejote, nu juk turi buti kazkokia priezastis, o gal per mazai troskinote ir pradejo rugti, nu bet taip greitai negalejo surugti, juk per nakti iskilo dangteliai , o ragauti nebandet, kas per skonis, gal ko truko.
As pernai darai utai viskas gerai buvo ir laikesi per ziema, kad tik si karta gautusi
viena is megstamiausiu sriubu ziema su sia misraine,kaiptik rytoj darysiu jokio skyscio ir man toj misrainej nera
Praeitais metais viriau tokią mišrainę, tai labai skani Viriau ir šiemet
Žalios salotos
1 kg. agurkų,
1 kg. svogūnų,
2 kg. pomidorų,
5 paprikos (tinka ir žalios, bet kokios)
1 stiklinė aliejaus,
1 stiklinė cukraus,
2 šaukštai druskos,
0,5 siklinės acto
Daržoves supjaustyti (pomidorų odeles nulupau), dėti į puodą, sudėti likusius komponentus ir troškinti kol suminkštės. Aš tik actą pyliau prieš baigiant virt. O troškinau apie 40 - 50 min. Sudėti į stiklainius ir užvakuoti.
Skanaus
Žalios salotos
1 kg. agurkų,
1 kg. svogūnų,
2 kg. pomidorų,
5 paprikos (tinka ir žalios, bet kokios)
1 stiklinė aliejaus,
1 stiklinė cukraus,
2 šaukštai druskos,
0,5 siklinės acto
Daržoves supjaustyti (pomidorų odeles nulupau), dėti į puodą, sudėti likusius komponentus ir troškinti kol suminkštės. Aš tik actą pyliau prieš baigiant virt. O troškinau apie 40 - 50 min. Sudėti į stiklainius ir užvakuoti.
Skanaus
QUOTE(Renata123 @ 2010 08 23, 21:32)
Gal galetumete nurodyti pagal kuri recepta darote agurkine? Kaip suprayau, is jos ziema galima agurkine sriuba labai greitai issivirti?
Dekoju uz atsakyma!
Dekoju uz atsakyma!
Darau pagal si recepta, tik dabar pastebejau, kad recepte 3 saukstai druskos, o as dedu 2, niu bet svarbu, kad laikosi.
QUOTE(Neri29 @ 2009 08 20, 20:48)
Sveikos, net sarmata rasyti
Prizadejau receptuku ideti, bet dingau pati kelioms dienoms. O cia per ta laika tiek priraset puslapiu
Zadeti mano receptukai:
AGURKINE SRIUBA:
1 kg. perliniu kruopu (isvirti)
1 kg. morku (tarkuoti burokine tarka)
2 kg. agurku (neluptu, pjaustytu kubeliais)
1 kg. svogunu (kubeliais)
1 kg. pomidoru
3 saukstai druskos
1/2 stiklines cukraus
2/3 stiklines acto
prieskoniu (Lauro lapeliai, pipirai, kvapnieji pipirai)
morkas ir svogunus apkepti aliejuje, kol suminkstes siek tiek. Visusproduktus sudeti i puoda , ir troskinti kol suminkstes . Acta pilti jau i pacia pabaiga. supilti i stiklainius , uzsukti, apversti ir siltai apkloti iki ryto
As pati agurku visada dedu siek tiek daugiau.
O kai ziema tingisi gaminti, tai paprasciausia. Imeti i vandeni sultinio kubeli, kelias bulvytes supjaustai, suverti sia kose, ir agurkine sriuba gaunasi. Super .
Niu va padariau vakarykscio darbo fotosesija
"Agurkine"
Kaip matosi jokiu sulciu ar jokio skyscio, kaip kad kazuriai mamai gavosi (nepamenu niko )
Agurku salotos
Darzoviu asorti ziemai (maisrainiu misraine mano seimynai)
O cia viskas bendrai (vazoje pamerktas cinamoninis bazilikas, visa virtuve juo pakvimpa kai sujudinu ji, dievinu si kvapa)
Niu va matosi, kad dirbu, o ne siaip SM liezuviu malu nuo ryto iki vakaro
"Agurkine"
Kaip matosi jokiu sulciu ar jokio skyscio, kaip kad kazuriai mamai gavosi (nepamenu niko )
Agurku salotos
Darzoviu asorti ziemai (maisrainiu misraine mano seimynai)
O cia viskas bendrai (vazoje pamerktas cinamoninis bazilikas, visa virtuve juo pakvimpa kai sujudinu ji, dievinu si kvapa)
Niu va matosi, kad dirbu, o ne siaip SM liezuviu malu nuo ryto iki vakaro
QUOTE(mamkaa @ 2010 08 24, 07:52)
Kaip matosi jokiu sulciu ar jokio skyscio, kaip kad kazuriai mamai gavosi (nepamenu niko )
As ir nesakiau, kad man gavosi skyscio, as tik paklausiau, gal turejo skystis susidaryti, kad nerugtu, nes ir man to skyscio nesigavo...neisverskite mano zodzius kitaip