Matau daug receptų mišrainių pomidorų su paprika. Tačiau nepavyksta rasti labai reikalingo recepto paprikų su pomidorų pasta mišrainės. Draugė darydavo ir pavaišindavo, tačiau kai paprašiau recepto, - niekaip neberanda. Dėkoju iš anksto.
QUOTE(nutė @ 2010 08 19, 10:29)
Matau daug receptų mišrainių pomidorų su paprika. Tačiau nepavyksta rasti labai reikalingo recepto paprikų su pomidorų pasta mišrainės. Draugė darydavo ir pavaišindavo, tačiau kai paprašiau recepto, - niekaip neberanda. Dėkoju iš anksto.
Kaip tik anytos siandien prasysiu sito recepto, nes ir man reikia
Gal kas gali patarti - ar gaminant ruošiant baklažanus žiemai ( konservuojant juos apkepant) reikia nulupti odelę ??? Ačiū
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 19, 14:22)
Kaip tik anytos siandien prasysiu sito recepto, nes ir man reikia
Tuomet gal ir čia pasidalintumėt
QUOTE(nutė @ 2010 08 19, 11:29)
Paziurekit sios temos 13 psl. 151 postas. Ten mergina kazka panasaus gamino -paprikas su pomidoru padazu. Gal tiks? As pati ketinau bandyti, bet dar nenusipirkau papriku...
Paklausiau anytos, tai praktiskai toks pat receptas kaip 151 poste, tik kur parasyta po 0,5 stiklines, tai visur po stikline visko, ir vandens nereik. Ir dali papriku keist galima pomidorais. Labai skanus padaziukas gaunasi
Daržovių asorti
pora kg. agurkų,
kg. nepernokusių pomidorų,
kg. svogūno ropelių,
saldžios paprikos kg.
100g druskos,{apie 3v.š}
cukraus,stiklinė jūsų megstamo acto,
300g. aliejaus,
Paprikas,agurkus supjaustyti neplonais šiaudeliais .
Pomidorus svogūnus -griežinėliais.
Viska sumaišyt su druska,cukrumi,aliejiumi,actu.
Palikt pusei paros
Sudėti į stiklainius kaitinti15-20min.
Užsukti metaliniais dangteliais
informacija Kauno diena.
pora kg. agurkų,
kg. nepernokusių pomidorų,
kg. svogūno ropelių,
saldžios paprikos kg.
100g druskos,{apie 3v.š}
cukraus,stiklinė jūsų megstamo acto,
300g. aliejaus,
Paprikas,agurkus supjaustyti neplonais šiaudeliais .
Pomidorus svogūnus -griežinėliais.
Viska sumaišyt su druska,cukrumi,aliejiumi,actu.
Palikt pusei paros
Sudėti į stiklainius kaitinti15-20min.
Užsukti metaliniais dangteliais
informacija Kauno diena.
QUOTE(JURGIDAR @ 2010 08 18, 16:44)
Troskinta kopustu misrainele
2-nedideli kopustai (tinka vasariniai)
3-dideli svogunai
4-paprikos,gali but skirtingu spalvu
0.5kg-morku
2v,s-cukraus
1.5v,s-druskos
1.5 st-keciupo
1.5st-alyvuogiu aliejaus
0.75st-acto
Viska supjaustome kubeliais dedam i puoda sudedam visus ingridijentus isskyrus acta,ir teoskiname,kol taps minksta,galite ragauti pacios kaip jums labiau tinka...tik i pabaiga supilame acta ir ismaisom.Dedam i slovikelius,uzsukam ,apverciam,atvesus kita diena nesam kur vesiau ar tamsiau.Skanaus.
Sita galime valgyti ir iskarto su karstom bulvem...kaip kam pagal skoni.Musu namuciuose jis ilgai neuzsistovi
zinot kazin ar man nesuges misraine, nes dejau viska pagal Jusu recepta bet is akies galima sakyti ir dar pridejau pomidoru mazas neramus tai skubinau ir biajsui kad nenusprogtu vargas mano zieminis:(
As vakar irgi prisigaminau "Darzoviu asorti ziemai" 10 stiklaineliu, labai patinka mano seimynai sios salotos ziema, lengvai ir greitai pagaminamos, nereikia ilgai stoveti prie puodu ir virykles.
Geriu kavyte ir eisiu dar " agurkines" su perlines viena norma padaryti.
QUOTE(mamkaa @ 2010 08 23, 07:11)
nesigavo man agurkine, visi dangteliai issipute, nesuprantu, gal kad dariau per krascius pacius, palikau per nakti, o ryte radau ispustus dangtelius, gal per karsta buvo, nors gi raso, kad kailiniais apkloti uzsukus dangtelius
troskinasi mano agurkine dabar, tuoj eisiu deti i stiklainius.
Idomu kodel jums ispute dangtelius , gal kazko neidejote, nu juk turi buti kazkokia priezastis, o gal per mazai troskinote ir pradejo rugti, nu bet taip greitai negalejo surugti, juk per nakti iskilo dangteliai , o ragauti nebandet, kas per skonis, gal ko truko.
As pernai darai utai viskas gerai buvo ir laikesi per ziema, kad tik si karta gautusi
Idomu kodel jums ispute dangtelius , gal kazko neidejote, nu juk turi buti kazkokia priezastis, o gal per mazai troskinote ir pradejo rugti, nu bet taip greitai negalejo surugti, juk per nakti iskilo dangteliai , o ragauti nebandet, kas per skonis, gal ko truko.
As pernai darai utai viskas gerai buvo ir laikesi per ziema, kad tik si karta gautusi
QUOTE(mamkaa @ 2010 08 23, 10:44)
troskinasi mano agurkine dabar, tuoj eisiu deti i stiklainius.
atidariau ir suniui suseriau, MB juokesi, ne tik mums, bet ir augintiniui musu vakuoji Na, atidariau, rugesio kvapas, siaip o tau skyscio issiskiria daug, nes as kai i stiklainiukus supilsciau, labai nedaug skyscio gavosi, gal del to dave rugimo, nu net nezinau viska dariau pagal duota recepta, i zingsnio i kaire pirma mano nenusisekusi misraine