SENA TEMA
Vieną temą baigėme,tęsiame toliau.Manau,kad čia rasime nemažai įdomių receptėlių ir dar pasidalinsime mums žinomais
QUOTE(merga @ 2009 09 04, 08:14)
Mamytės,o gal kuri žinoti kokių receptėlių su patisonais ,nes jų ir turiu tike ,kad nežinau kur dėti
as priglausciau jei neturit kur deti
o jei rimtai nezinau ne vieno recepto, nebent anytos reiktu uzklaust
QUOTE(satanele @ 2009 09 04, 09:31)
Tai va parašiau ir uždarė temą,tai pasikartoju,nusipirkau paprikos nes akcija maximoje,ir turiu moliūgą ,ką galėčiau pasigaminti žiemai,ačiū
merga,ką ten išsiviriai,taip skaniai atrodo?
merga,ką ten išsiviriai,taip skaniai atrodo?
Nuotrauka skolinta,bet žinau kas ten yra-obuolienė su molūgais
Kaip galvojat ar galiu dėti alyvinius obuolius į mišraines ,nes po vakarykštės audros pilnas žolynas obuolių
Papildyta:
QUOTE(Leilla @ 2009 09 04, 09:42)
as priglausciau jei neturit kur deti
Jei norit,prašom.Antradienį jau turėčiau būti mašinėta,tai galiu maišiuką duot
QUOTE(merga @ 2009 09 04, 09:01)
Nuotrauka skolinta,bet žinau kas ten yra-obuolienė su molūgais
Kaip galvojat ar galiu dėti alyvinius obuolius į mišraines ,nes po vakarykštės audros pilnas žolynas obuolių
Papildyta:
Papildyta:
oho maisiuka tai daug uzderejo pas jus
QUOTE(merga @ 2009 09 04, 09:14)
M
Mamytės,o gal kuri žinoti kokių receptėlių su patisonais ,nes jų ir turiu tike ,kad nežinau kur dėti
mama deda patsonus kartu su agurkai i stiklainius. manau ir vienus galima marinuot pagal agurku receptuka
Klausėt apie ananasų kiekį.Aš pati ir tik ruošiuosi gamint,tai manau čia jau kaip kas nori tokį indelį ir deda Man jie patinka,tai manau didelis indelis bus pats tas
QUOTE(Leilla @ 2009 09 04, 10:06)
oho maisiuka tai daug uzderejo pas jus
Maximinis.Nes sesuo,paskaitė postą ir užpavydėjo,sako ir jai reik
Papildyta:
QUOTE(bumbasi @ 2009 09 04, 10:13)
mama deda patsonus kartu su agurkai i stiklainius. manau ir vienus galima marinuot pagal agurku receptuka
Asorti tokius ir su žiediniais kopūstais,ir su pomidorais ar paprikomis darau,bet galvoju,gal kokią patrovą padaryti su jais galima būtų
Terija:) Paskelbta Šiandien, 10:21
Klausėt apie ananasų kiekį.Aš pati ir tik ruošiuosi gamint,tai manau čia jau kaip kas nori tokį indelį ir deda Man jie patinka,tai manau didelis indelis bus pats tas
Na,kadngi aš ir jų megėja tai imsiu didelį
QUOTE(merga @ 2009 09 04, 09:32)
na tai sesei tada duok aisku
kazi adzika pagaminus kiek laiko galima laikyt saldytuve ? noreciau pasidaryt bet nezinau koki kieki gamint
QUOTE(Leilla @ 2009 09 04, 10:45)
na tai sesei tada duok aisku
kazi adzika pagaminus kiek laiko galima laikyt saldytuve ? noreciau pasidaryt bet nezinau koki kieki gamint
Juk sakau,pačiai galiu duoti maksiminį maišiuką.Tai gi ir jai užteks
Dar syk klausiu,ar kurį esat į mišraines dėjusi alyvinius obuolius
Papildyta:
Štai kokią mišrainę dar radau :
morkos su pupelemis:
4kg morkų,
1kg svogūnų
1 litras pupelių,
cukraus, druskos,
butelis aliejaus,
0,5 l pomidorų padažo,
5-6 šaukštai acto,
truputis maltų imbierų,cinamono, muskato ir juodųjų pipirų.
Pupeles pamirkyt vendenyje (geriausia per nakti), išvirt pasūdytam vandenyje. Morkas sutarkuoti burokine tarka ar šiaudeliais. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir kartu su morkom troškint dideliame puode supylus aliejų, dažnai maišyti. Maždaug po 15 min ipilti stiklinę vandens ir troškint kol daržovės visiškai suminkštės. Tada subert pupeles, prieskonius pagal skonį, acta, pom. padažą ir dar 5 min patroškint. Paskui i stiklainiukus.
morkos su pupelemis turetu irgi butu skanu, jei pabandysi daryt pasakyk koks skonis, ir as gal pasidarysiu
QUOTE(Leilla @ 2009 09 04, 12:02)
morkos su pupelemis turetu irgi butu skanu, jei pabandysi daryt pasakyk koks skonis, ir as gal pasidarysiu
sutarėm,nes bent keletą stiklainiukų planuoju padaryt