Gal kas turi receptuką virtų burokėlių su žaliais pomidorais mišrainę ? turiu tik sudėtį tačiau eigos kažkodėl neužsirašius o visko detaliau nepamenu nes pernai nedariau

iš anksto AČIŪ

coliuke29, 06 Rgs 2012 - 18:40, para�ė:
coliuke29, 06 Rgs 2012 - 18:40, para�ė: ![]()
pasidariau as agurku salotas pries 2savaiciu,skanu tik kad pakaitinau per trumpai . 5 min.ir dabar viena stiklaini atidariau viskas kaip ir gerai bet agurkai kietoki ir dabar galvoju ar laikysis ji tokia ?
![]()
brashke77, 26 Rug 2011 - 16:46, para�ė:
brashke77, 26 Rug 2011 - 16:46, para�ė: Ule, kaip mini meno kurinukai tie stiklainukai, tikiu, kad skanu be proto
![]()
Atnešu mišrainytę, dėl kurios ilgai dvejojau, bet knietėjo išbandyt. Dvejojau todėl, kad ji nevirta, o tik užvirinta, įdomu, koks skonis ir tt. Ir ką: skonis- puikus, daržovės skanutės, ne kietos, bet ir neištižę, bus superinis garnyras žiemą prie bet kokių mėsyčių.
Jei turit cukinijų perteklių, būtinai pabandykit.
Orignalus receptas čia
Aš dariau iš pusės normos su mažyte improvizacja, taigi:
Cukinijos 1,5 kg, supjausčiau plonais kvadratėliais.
Paprikos 0,5 kg , irgi supjausčiau kvadratėliais
Česnako 50 g, išspaudžiau
Druskos 1 v.s.
Cukraus 2 v. s.
Aliejaus 100 ml
Acto 80 ml
Juodųjų pipirų 0,5 arb.s.
Čili pipirų maltų 0,5 arb.s.
Petražolių sauja (supjaustyta)
Cukiniją puode užpyliau druska ir palaikiau pusvalandį, kad atsirastų skysčio, tada sudėjau visus likusius ingredientus ir palikau puode 6 valandoms. Vaizdas toks:
Tada užvirinau ir išjungiau iškart, supilsčiau į stiklainukus.
Gavosi 4 puslitriukai ir kitas nepilnas, pasilikau suvalgymuiManau, reiktų padidinti truputį cukinijų kiekį, kad tas paskutinis 5-tasis irgi būtų pilnas
![]()
Rekomenduoju
aniuta82, 07 Rgs 2012 - 07:25, para�ė:
aniuta82, 07 Rgs 2012 - 07:25, para�ė: ![]()
man atrodo sitas gali jums tikti. tie patis ingridientai
recepta radu internete :
Ингредиенты:
Огурцы 1 кг.
Морковь 3 средних шт.
Лук репчатый 2 шт.
Соль 1,5 ст. л.
Сахар 2 ст. л.
Уксус 9% – 1 ст. л.
Укроп 2-3 веточки
Чеснок пару зубчиков
Приготовление:
Огурцы помыть, порезать кружочками и сложить в кастрюлю.
Морковь тоже порезать кружочками, а лук четвертушками
Лук и морковь обжарить до готовности, но не зажаривать.
К огурцам добавить порезанный укроп и чеснок.
Выложить в кастрюлю горячие корнеплоды, добавить соль, сахар и уксус.
Перемешать и попробовать на вкус, если чего не хватает то добавить.
Быстренько довести до кипения и разложить по банкам.
Дать постоять примерно месяц, за это время салат настоится и только потом кушать!
dariau , skaniai isejo
jurginėlis, 15 Rgs 2012 - 19:00, paraÅ�Ä—:
jurginėlis, 15 Rgs 2012 - 19:00, paraÅ�Ä—: ![]()
atradau užsilikusį "oranžinio stebulo" stiklainiuką-jis dar skanesnis nei buvo žiemą
![]()
reik daryt![]()
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė