Įkraunama...
Įkraunama...

Kas griauna draugystę?

QUOTE(Vilnoja @ 2005 10 22, 17:06)
taip:) as is ten kur tas ezeriukas. Is suderves, vilniaus rajone.
Oj, kaip smagu, kad lyg visoms sprendziasi:) va, mes su brangiuoju atsventem draugystes metines smile.gif drinks_cheers.gif, paruosiau vakariene, o jis kaip nekeista, atsiprase is darbo anksciau nei visada, pats nupirko gerimu..smile.gif (galvojau gal ir geliu, bet jis niekad nedovanoja...nemegsta...sake dovanos, kai bus vaikutis blush2.gif kada nors).taiva pasventem...pasi.... ir ciki tongue.gif
beja, Barskuole, o kodel gi tau kontraceptikai gadina nuotaika? ar as ka netaip supratau? man tai su tabletem super  thumbup.gif jokiu pakitimu, svoris nekinta, gal net krenta...jokio salutinio poveikio.Man patinka.

Laba visoms smile.gif

jo jo, Vilnoja, kontraceptikai žiauriai gadino nuotaiką, mečiau ir nepalyginamai geriau jaučiuosi. rolleyes.gif
Atsakyti
man nuo KT su psichika netvarkoj schmoll.gif

mes su savuoju vakar susibarėm sad.gif taip viskas buvo gerai, bet per mano mano amžinas emocijas prisidibu doh.gif Paranoja man, pastoviai įtarinėju, bet ir jis vietoj to, kad pasakytų "katinuk, juk žinai, kad man vienintelė esi ir nieko daugiau nereik" išvadina višta, iš medžio iškritusia ir pan. verysad.gif
Atsakyti
O man kaip tik su psichika buvo netvarkoj tada, kai KT nevartojau...
O ar tavo, Baltija, įtarimai turi pagrindo?
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2005 10 24, 11:30)
O ar tavo, Baltija, įtarimai turi pagrindo?

nelabai ......... blush2.gif bet aš prisigalvoju visokių nesąmonių ir pradedu jom tikėt doh.gif
Pvz.: vieną šeštadienį turėjom susitikti, bet jis pasakė, kad draugui padės kažką daryt, tai aš ir pradėjau, turbūt pas mergas kokias važiuoja, ne pas draugą ir pan. Ir dažnai taip man, jei vėluoja, tai pas kitą užtruko... Jei pasidaro geras, tai man iš karto įtarimas, kad matyt jau kažko prisidirbo, kad toks gerutis...... Aišku, suvokiu protu, kad čia tik mano fantazijos doh.gif

Iš baimės jį prarasti aš visur matau pavojų... g.gif
Atsakyti
Suprantu...
Aš irgi pasiparanojint kartais mėgėja...
Kita vertus, saviškį seniai pažįstu ir žinau, kad niekad nebuvo linkęs nuotykiauti, visi bendri draugai (kurie mato jį, kai nematau aš) teigia tą patį... O ir pati tikiu tuo, ką man sako... Nors tai ne visada būna švelnūs žodeliai, kartais ir pikti (kai kantrybės su tokia durne nebetenka blush2.gif )...
Stengiuosi nebijoti prarasti... Juk ta baimė gali tik paskatint praradimą.
Atsakyti
As irgi i paranojas linkus... ir irgi visokios tokios mintys i galva lisdavo doh.gif prisigalvoju sau fantaziju visokiausiu, ir prisneket visokiu nesamonit megeja kartais, ir uzsiemocinti g.gif
tiesa, anksciau labiau, dabar jau manau, patobulejau ar tobuleju biggrin.gif
siaip jogos uzsiemimai yra thumbup.gif , dar autogenine treniruote turetu visai nieko buti, tik as neisigilinus i jas dar taip stipriai. blink.gif
Atsakyti
Ech man tokia pati paranoja blink.gif O maniškį tai žiauriai erzina..Bet man kaip užeina ta paranoja. Vat dabar pas mumi truputį krizė - sakau kitą turi, nes vis savaitgaliais su draugu tai tą daro tai ten važiuoja - sako neturiu ir nenoriu ir nereikia blink.gif Praeina savaitė ir vėl sakau kitą turi - jis vėl tą patį atsako ir matau pradedu erzinti nu ir nurimstu. Iš tikrųjų giliai tikiu kad neturi kitos...bet tie paskutiniu metu dažni pasibyuvimai su draugu - sakau gal čia tavo meilužis? biggrin.gif blink.gif
Merginos, pasakykit kiek vyras gali iškęsti be sex? Na nėra nuotykių ieškotojas...ar gali tverti mėnesį pvz?
O gal geriausia juos ramybėj palikti ir neknisti nei jiems nei sau smegeninių? g.gif blink.gif
Atsakyti
A ko gi jam negalėt ištvert?
Mano giliu įsitikinimu, tas vyrų negalėjimas ištvert - mitas. Jei nori - gali. Mano ex, pvz., nesimylėjo vienuolika mėnesių po to, kai išsiskyrė su manim (visiškai tikiu - kam gi meluot, kai esi ex?). Be to, įtampą numalšint dešine ranka sugeba jie visi...

O tai kodėl pas jus tokios pertraukos mėnesinės būna, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Barskuole @ 2005 10 24, 13:27)
Merginos, pasakykit kiek vyras gali iškęsti be sex? Na nėra nuotykių ieškotojas...ar gali tverti mėnesį pvz?
O gal geriausia juos ramybėj palikti ir neknisti nei jiems nei sau smegeninių? g.gif  blink.gif

man jau ramiau, galvojau, kad aš viena tokia su savo fatnazijom nesveikom tongue.gif

maniškis po savaitės pertraukos jau išalkęs manęs būna, tai nelabai įsivaizduoju, kaip gali mėnesį be smileysex.gif Gal rūpesčių kokių turi ? Ar labai pavargsta .... ?
O kad ramybėje juos reiktų palikt (ir save tuo pačiu) ir nekankint klausimais apie kitą(-as) tai pritariu drinks_cheers.gif bet kad neišeina verysad.gif va ir dabar išėjo iš chato, ir jau man lenda kvailos mintys blink.gif o tokios mintys, labai sekina, vargina, varo iš proto tiesiog unsure.gif o kai PMS būna, tai iš viso tragedija............. ohmy.gif stupid.gif
Atsakyti
Barskuole, o tu nebijau prisisneketi del tos meiluzes? Zinai, kaip sako, tu jam vis mini ir mini tas meiluzes, tai viena syki gali imti ir prisisneketi sad.gif
gal mes santykiuose kartais pacios save pamirstam, besistengdamos tik ir galvoti, kada, kur ir su kuo musu mylimeji? o jiems tai oi kaip gali nepatikti verysad.gif
be to, ir pasitiketi savuoju ne pro sali g.gif ir tuo paciu saves ziureti
Atsakyti
tuika, o kaip pabėgt tada nuo tokių minčių? unsure.gif kaip tvardytis?
suprantu, kad reiktų kuom nors užsiimti, kad nebūtų laiko tokiems galvojimams, bet kad nepadeda... doh.gif
Atsakyti
Daugiau bendraut su kitais žmonėm gal reik? Nes didžiausia baimė prarasti vyrą kamuoja tada, kai juo apsiriboja visas tavo pasaulis...
Atsakyti