Tiesa, dar prie to paties.. Pasirodo vaikinu graziai manipuliuoja ir naudojasi jo sesute. Jinai atsitempe savo bicha ir 4(!) metus gyveno jam ant sprando, kol neisimaise mamyte ir neishprase sesutes su draugeliu lauk, kad vyras susikurtu savo asmenini gyvenima. Dabar vel tas pats kartojasi. Jam kokia 5 diena aiskinu, kad jo sesuo zlugdo jo asmenini gyvenima, musu bendra gyvenima ir jis dar ilgai senberniaus.. Bet pasirodo, kad jai galima (t.y. negalima nieko sakyti, nervinti ir t.t.), nes.. ji nescia

Zodziu, sesute sventa, nes pastojo, nelieciama, nenervinama ir nekritikuojama, nes nescia, o salia jo "artimas zmogus", kuris turi daug rimtesniu problemu su sveikata, kuriam reikia ruostis rimtai operacijai, o ne standartiniam nestumui, ir... jis gali buti antroj vietoj, galima begioti paskui sesute, lysti jai i sikna, o mane nervinti ir t.t...
Idomiausia, kad isrezus jam viska i akis, jis net nesuvoke, sesutes nestumas jam atrodo svarbiau ir labiau reikalauja demesio (is JO?!) ir jam tai normalu. "nu jo, as gi zinojau apie tavo bukle"... Zodziu, kur as buvau papuolus
Eilini karta palinkejau jam sekmes asmeniniam gyvenime, nes man jau viskas galvoj nesutelpa.. Taip ir noretusi isrekti sesutei i veida viska ir pasiusti velniop, pasakyti, kad jinai yra savo brolio senberniavimo priezastis, bet.. dar ims ir abortuos

Jau pries tai jinai mamytei skundesi, kad bendravimas su manim kenkia jos sveikatai...
Tiesa, pasiunciau ji pas psichologa ir jis pats patvirtino, kad turi bedu ir butu gerai nueiti. Bent tiek gero is musu santykiu, kad gal koks protingas dede ji reabilituos ir nugyvenus viena puse gyvenimo kaip nevykelio sesers draugo ir vyro "kompensatorius", kitoj pusej sugebes suvokti, kas yra svarbiau, sukurti savo seimynini gyvenima ir parodyti artimam zmogui, kad jis is tiesu yra brangus..
P.S. Man rodos, kad reikalavimas mano sekanciam vyrui bus toks: privaloma salyga- vienturtis, butina salyga- seima ir gimines toooli tooooli... Arba kitais zodziais- normalus vyras

P.S.S. Nenustebciau del vieno. Sesuo ir jos vyras yra zmones egoistiski ir nesugebantys pripazinti savo klaidu. Visiems tvirtina, kad elgiasi gerai, protingai ir niekas ju nuomones nesugeba itakoti (tokioj seimoj jie aisku teisingai elgiasi, kitaip senmergiautu, kaip brolis), bet galbut pastovus sesers reikalavimas is brolio demesio ir karimasis jam ant kaklo rodo, kad ju seimoj kazkas nera taip jau idealu, kaip jie abu piesia. Ji per diena broliui (!) priraso daugiau sms, nei as, kai bunam skyrium. O tokiais momentais as ne viena desimti ishsiunciu- mes pastoviai bendraujam. Ir siaip tas pastovus sesers smsinimas akivaizdziai ir ji pati nervina, bet jis tyli. Anksciau i tai nekreipdavau demesio, nes visos moterys plepios, visi vyrai neturi kantrybes ju klausyti, maniau, kad cia grazus seimos santykiai, sesers ir brolio bendravimas ir nezinojau, kaip daznai ji rasineja.. Po visko, suvedus galus, tai vienintele mintis persasi- ten kazkas tikrai nenormalaus!!
Zodziu, draugyste gali sugriauti jo seima arba psichologines problemos. Nebutu pirmo- tai charakteris netrukdytu, nebutu antro- seima netrukdytu (tiksliau, neleistu sutrukdyti)

SEKMES VISOMS ir kovokit uz santykius ir buvima kartu visais imanomais budais, nepasiduokit, nebent matot ir isitikinat, kad tikrai neverta, beviltiska ir jums to nereikia!!!