[quote=mng,2005 10 19, 08:04]
na su patarimais yra sunku...
as su savo draugu jau 7metai, gyvename kartu. kazkur apie 4 - 5 metus buvo krize, buvom net issiskyre, bet vel sugrizom, dabar suprantu, ka turiu salia saves. maniskis taip pat buvo DIDZIULIS namiseda, mane lesidavo visur eiti, bet pats niekur. as aisku aiskindavau kaip man nemalonu, kad mano drauges ateina su vaikinais, o as sedziu viena ir pan.
viena diena as jam sakau: "einam i toki ir toki vakareli, daugiau si menesi neprasysiu ir nezysiu, kad noriu kur nors eiti", jis sutiko. bet va jam taip patiko, kad jis dabar ir pats mane traukia, savaitgaliais vis kviecia draugus kazkur eiti, si savaitgali netgi teatra suorganizavo wat... gal reikia tik ant kelio uzvesti. zinokit net nezinau pati.
[/quote
mes kartu jau 6 metus..dabar šiokia tokia krizė santykiuose..bet vienas kitą mylim...todėl ta kirzė praeis..truputį laiko reikia..o vat namisėda irgi yra..kartais užplaukia noras kažkur nuvažiuot, pvz į zoo į kauną ar pasivaikščiot į takus..

bet taip retai būna..geriau tv, miegas..bet kažkaip jau įprantu..todėl visur beveik einu viena..į parduotuves visai netempiu, sportuoju irgi vien..aj pasiunta..kartais ir pats užsinori po pardes paslampinėt tada prašosi - važiuojam..
Būrelį reiktų įkurti
"Шанель всегда будет №1, даже если она №5" (Коко Шанель)