Įkraunama...
Įkraunama...

Kas griauna draugystę?

QUOTE(Vilnoja @ 2005 10 18, 17:57)
...nezinau ka bedaryti..visos svajones lyg duzta....

Kartais geriau, kad sudužtų, nei kad būtų tuščiai puoselėjamos...
Išeinant plyštų širdis? O nuolat žeminamai ir niekinamai, nemylimai - neplyšta?
Kol nesusituokėt ir vaikų neturit, eik iš to namo kuo greičiau ir liaukis teisinus nemeilę ir nepagarbą astrologijom...

Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2005 10 14, 07:44)
Ir neatsiranda nė vienos labiau patyrusios, kuri patartų...  verysad.gif

na su patarimais yra sunku...
as su savo draugu jau 7metai, gyvename kartu. kazkur apie 4 - 5 metus buvo krize, buvom net issiskyre, bet vel sugrizom, dabar suprantu, ka turiu salia saves. maniskis taip pat buvo DIDZIULIS namiseda, mane lesidavo visur eiti, bet pats niekur. as aisku aiskindavau kaip man nemalonu, kad mano drauges ateina su vaikinais, o as sedziu viena ir pan.
viena diena as jam sakau: "einam i toki ir toki vakareli, daugiau si menesi neprasysiu ir nezysiu, kad noriu kur nors eiti", jis sutiko. bet va jam taip patiko, kad jis dabar ir pats mane traukia, savaitgaliais vis kviecia draugus kazkur eiti, si savaitgali netgi teatra suorganizavo wat... gal reikia tik ant kelio uzvesti. zinokit net nezinau pati. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2005 10 14, 10:19)
Na aš va, pavyzdžiui, tiesiog nenoriu nuolat sėdėti tarp keturių sienų (kad nors miškan pasivaikščiot išlįstume...), o jam atvirkščiai - geriausia bezdėt savo kambary. Jam nepatinka vaikščiojimas, man nepatinka bezdėjimas. Galima gi būtų rasti kompromisą - kartais vaikštom, kartais bezdam. Bet mes visuomet bezdam. Va tai man ir atrodo neteisinga... Kartais atrodo, kad mane užsmaugs tos sienos.

taip ir bus. ir gali nubegti, kur nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 10 14, 10:40)
Merginos, o jūs nesusimąstote  kartais, kad gal per daug iš savo brangiausiųjų norite? Nepykite, kad taip sakau, bet kartais mes net nejaučiame, kad elgiamės neadekvačiai situacijai. Juk mes - moterys biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Nenuspėjami padarai.
Norite kur nors išeiti - nupirkite bilietus į teatrą ir padovanokite jam. Kitą kartą gal susipras pats parodyti iniciatyvą. O jeigu nesusipras, teks bandyti dar kartą.
Sakote, trūksta dėmesio. Žinokite, kuo toliau, tuo labiau taps aišku, kad meilė ne rožių kiekiais ir deimantų karatais matuojama.
Užuot verkšlenus visada verta pasikrapštyti pakaušį ir pagalvoti, ką pati galėtum padaryti, kad santykiai pasikeistų.
Aišku, jeigu vyras visai mėmė, gal mano patarimai ir nepadės. Bet, mielosios, kantrybės. Jie kartais atsiskleidžia netikėtai.

jie daznai nori buti tokiais meskuciais. kai ipranta kad tik mes galvojame apie santykiu pagerinima/atstatyma ir pan.
Atsakyti
[quote=Baltija,2005 10 14, 17
Bet "kam į kiną, jei filmą galima parsisiųsti" ir "ledus pigiau iš parduotuvės nusipirkt galima ir pigiau bus"

mano draugas taip irgi sakydavo. citatos kaip is knygos. gal jie turi kokia slaptaja knyga, kuria vadovaujasi? a? juokauju 4u.gif
Atsakyti
na manau merginos reiketu tikrai suburti mums bureli. tokiu budu galetume pasiterapinti, pasidalinti mintimis ir patirtimi, o galbut ir surengti bendra pasikulturinima ar pan. ka manot? a?
Atsakyti
[quote=mng,2005 10 19, 08:04]
na su patarimais yra sunku...
as su savo draugu jau 7metai, gyvename kartu. kazkur apie 4 - 5 metus buvo krize, buvom net issiskyre, bet vel sugrizom, dabar suprantu, ka turiu salia saves. maniskis taip pat buvo DIDZIULIS namiseda, mane lesidavo visur eiti, bet pats niekur. as aisku aiskindavau kaip man nemalonu, kad mano drauges ateina su vaikinais, o as sedziu viena ir pan.
viena diena as jam sakau: "einam i toki ir toki vakareli, daugiau si menesi neprasysiu ir nezysiu, kad noriu kur nors eiti", jis sutiko. bet va jam taip patiko, kad jis dabar ir pats mane traukia, savaitgaliais vis kviecia draugus kazkur eiti, si savaitgali netgi teatra suorganizavo wat... gal reikia tik ant kelio uzvesti. zinokit net nezinau pati. ax.gif
[/quote

mes kartu jau 6 metus..dabar šiokia tokia krizė santykiuose..bet vienas kitą mylim...todėl ta kirzė praeis..truputį laiko reikia..o vat namisėda irgi yra..kartais užplaukia noras kažkur nuvažiuot, pvz į zoo į kauną ar pasivaikščiot į takus.. blink.gif bet taip retai būna..geriau tv, miegas..bet kažkaip jau įprantu..todėl visur beveik einu viena..į parduotuves visai netempiu, sportuoju irgi vien..aj pasiunta..kartais ir pats užsinori po pardes paslampinėt tada prašosi - važiuojam.. doh.gif
Būrelį reiktų įkurti thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=mng,2005 10 19, 08:14]
[quote=Baltija,2005 10 14, 17
Bet "kam į kiną, jei filmą galima parsisiųsti" ir "ledus pigiau iš parduotuvės nusipirkt galima ir pigiau bus"
mano draugas taip irgi sakydavo. citatos kaip is knygos. gal jie turi kokia slaptaja knyga, kuria vadovaujasi? a? juokauju 4u.gif
[/quote]
na jų visų mąstymas racionalus, tai gal dėl to g.gif
be to, jų vienu metu tik vienas pusrutulis smegenų dirba, o mūsų abu iš karto tongue.gif
ir šiaip, vyrai mano, kad jie yra protingesni, o moterys ŽINO, kad jos yra protingesnės rolleyes.gif pasakykit taip saviesiems, o jei prieštaraus dėl to, va įrodymas ----- > merginų geriausi draugai yra deimantai, o vyrų - šunys tongue.gif tongue.gif

čia nukrypau nuo temos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 19 spalio 2005 - 09:52
burelio ideja visai nieko smile.gif bent jau siuo metu dali laiko man tenka leisti vienai
Atsakyti
tai merginos, kurios noretu jungtis i bureli, parasykit savo nikus ir miestus. pagalvokit ar butu galimybe susitikti ne savo mieste. reiketu viska pasvarstyti.
ir dar vienas dalykas:KAI KYLA PROBLEMA, MES TUOJ PUOLAME GALVOTI, KA MES DAROME NE TAIP(L. DAZNAI VIDUJE KALTINAME SAVE IR GRAUZIAME), TADA PUOLAME NUSILEISTI IR IESKOTI KOMPROMISU. PRISIMINKITE KAD SANTYKIUOSE YRA 2 ZMONES. AS NESAKAU, KAD NEREIKIA KOMPROMISU IR NUSILEIDIMU, BET KARTAIS MES NUZEMINAME PACIOS SAVE IR SUMENKINAM SAVIVERTE, TADA PRASIDEDA KOMPLEKSAI IR "TARNAITES VAIDMENYS", KURIE NELEIDZIA JAUSTIS LYGIAVERTEMS SANTYKIUOSE.sekmes
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2005 10 19, 09:06)
taip ir bus. ir gali nubegti, kur nereikia.

Kas, aš galiu nebėgti? Ne jau, pernelyg gerai žinau, kuo tai gali baigtis...
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2005 10 19, 11:55)
Kas, aš galiu nebėgti? Ne jau, pernelyg gerai žinau, kuo tai gali baigtis...

smagu, kad zinai. bet visko gi buna. dazniausiai nuskesta tas kuris geriausiai moka plaukti.
p.s. tik nepriimk asmeniskai, cia seip pamastymas.
Atsakyti