Įkraunama...
Įkraunama...

Kas griauna draugystę?

QUOTE(wit @ 2007 05 04, 09:45)
nuosirdziai dziaugiuosi uz jus  4u.gif
galvoju kad man ir reikia skyrybu... arba pageres arba baigsis..bet toliau taip negaliu ir nenoriu

ax.gif va va...man irgi taip buvo... bet smagu kad isejo viskas i geraja puse wink.gif mano manymu tokie issiskyrimai padejo suprasti - ka tau vis del to reiskia sis zmogus,kaip jautiesi be jo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2007 05 04, 17:38)
ax.gif  va va...man irgi taip buvo... bet smagu kad isejo viskas i geraja puse wink.gif mano manymu tokie issiskyrimai padejo suprasti - ka tau vis del to reiskia sis zmogus,kaip jautiesi be jo... ax.gif

palaikau visom keturiom drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos,mane dabar su draugu irgi krize istikus (draugaujam treti metai,kartu gyvenam). Pasigendu ziauriai romantikos,meiliu zodziu-nuolat girdziu tik niurzgejima ir nepasitenkinima- tas blogai,anas blogai..(po to ryte atsikeles kartais "pasidziaugia",kad leidziu jam issibumbeeti,bet gi as ne "zaibolaidis" doh.gif ).Butu viskas labai linksma jei nebutu graudu del tu romantisku vakaru..esme tame,kad tas mano prasymas menkos romantikos tesiasi metus laiko!!!! doh.gif kelis kartus jau buvau pratrukus - niekad nesupratau negi cia taip sunku? (kazkada del jo nesupratingumo apsizliumbiau ir per kokias5 sekundes suorganizavau (jam matant) tai ko is jo laukiau tiek laiko (BEJE JIS PUIKIAI ZINO,KO MAN TRUKSTA,nesu tylene,patyliukais neverkiu,kad jis manes "telepatiskai" nepazista tongue.gif ) - uzgesinau sviesa,uzdegiau daug zvakiu,ijungiau romantiskos muzikos ir..isejau.. po sito ivykio jis prisipazino,kad jam labi geda buvo.. Apsidziaugiau,galvojau supras,kad ne "stebuklu" is jo prasau..bet kur tau doh.gif viskas toliau tesiasi..
Romantikos 0, meiliu zodziu is jo sunkiai sulauksi aiskina tuom,kad jo seimoj visai kitaip viskas buvo-jokiu apsikabinimu,buciniu (cia as su saviskiais visada labai draugiska, galiu ir paznaibyt ir pajuokaut lotuliukas.gif ),todel jam "nenaturalu" viskas..Beje, esme tame,kad jei noretu,jis viska lengvai padarytu,netruksta jam fantazijos ar pan-jis ir eiles man kazkada kure draugystes pradzioj wub.gif ..tik vat kad nesiima nieko ir viskas.
Paaiskinkit kas nors man sita vyriska logika..nes man tuoj nervai pakriks,suprantu,kad "niekalas",bet kai tai tesiasi tiek laiko,kai atrodo ne stebuklu prasai,o nori santykius atgaivint (beje nereikalauju tik is jo kazko,anksciau stengdavausi jam uzuominom leist suprast ko noriu- pati kokia staigmena organizuodavau),o is antros puses nesulauki jokiu pastangu,maza to ir verkus del to esu (nevertejo,bet cia turbut is nevilties..nes kaskart pasnekam,jis prizada kruvas dalyku..ir vel iki kito karto kai as "pratrukstu").Nevaikstau ir "uzsiraukus": ty.kad jis streso nejaustu,kad nereiketu jam kazko dirbtinai sttengtis,matant kad esu blogos nuotaikos ar pan..
Atsakyti
pokahonta, o jūs tikrai vienas kitą mylite ir esate įsitikinę, kad tai meilė,o ne visi kiti panašūs jausmai viename? Man atrodo, kad romantika nuo meilės nelabai atsiejama, kad ir kokios formos ji bebūtų smile.gif jei žmogus žino, kas tau patinka, tai mylėdamas visada ir daro tai, kas malonu kitam.. wub.gif Na, gal per daug pro rožinius akinius suprantu meilę, bet sakau iš patirties, draugaudama 4 metus.
Gal išsivežk jį kur nors iš namų, pakalbėkit rimtai kas patinka, ką įmanoma išspręsti, o ko nelabai. Gal tu labiau dėl jo stengiesi nei jis dėl tavęs? Ir ar ta romantika buvo anksčiau? Ar jos nebuvo niekada? Jei nebuvo, vadinasi, pamilai jį tokį, neromantišką ir tau tau netrukdė? O jei buvo ir dabar dingo, gal kažkas negerai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 05 06, 16:58)
pokahonta, o jūs tikrai vienas kitą mylite ir esate įsitikinę, kad tai meilė,o ne visi kiti panašūs jausmai viename? Man atrodo, kad romantika nuo meilės nelabai atsiejama, kad ir kokios formos ji bebūtų smile.gif  jei žmogus žino, kas tau patinka, tai mylėdamas visada ir daro tai, kas malonu kitam..  wub.gif  Na, gal per daug pro rožinius akinius suprantu meilę, bet sakau iš patirties, draugaudama 4 metus.
Gal išsivežk jį kur nors iš namų, pakalbėkit rimtai kas patinka, ką įmanoma išspręsti, o ko nelabai. Gal tu labiau dėl jo stengiesi nei jis dėl tavęs? Ir ar ta romantika buvo anksčiau? Ar jos nebuvo niekada? Jei nebuvo, vadinasi, pamilai jį tokį, neromantišką ir tau tau netrukdė? O jei buvo ir dabar dingo, gal kažkas negerai?  unsure.gif

na siaip jauciu,kad myli..ir kiti mato..Anksciau buvo tos romantikos..tiesa tu romantisku vakaru,staigmenu nelabai..bet ka man daryti jeigu be to negaliu unsure.gif Siaip del tokiu dalyku as irgi jo meile suabejoju,nes ta prasme as irgi per rozinius akinius ziuriu wub.gif ir zinau,kad jei jis man pasakytu kazka panasaus,as ta pacia diena ispildyciau,kad tik jis laimingas butu schmoll.gif (juolab,kad mano atveju,juk tai abiem inauda iseitu)..o del pasnekejimo-kai issisnekam,atrodo -VISKAS pagaliau issiaiskinom,viskas bus gerai ir tt,ir as juo patikiu..bet po to paaiskeja,kad se tau doh.gif siaip jis didelis tinginys,gal dar ir tame reikalas blush2.gif
Atsakyti

Skaitau temą, postus, yra tokių artimų, ir galvoju, kokie tie žmonės panašūs ir kartu skirtingi. Visos meilės istorijos vienodos, atrodo remarko knygoj šitai skaičiau.
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2007 05 06, 15:10)
siaip jis didelis tinginys,gal dar ir tame reikalas blush2.gif

Na, žinai, su ta tinginyste ką aš tau pasakysiu... jei po trijų metų žmogui jau pradingta noras kažką daryti dėl mylimosios ir prasideda tingėjimas ale "mums visai gerai ir be visokiu romantiškų vakarų", tai dėl ko ir kaip reikės stengtis po 10 metų? Gal tada neverta ir ko tikėtis? Gal jūs skirtingai žiūrite į tą patį jausmą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 06 gegužės 2007 - 17:49
Nera namu be dumu. O jei is tikruju dumu nera, vadinas ir liepsnele uzgesus...
Atsakyti
Stengtis reikia nuolat ax.gif ir visai nesvarbu,kiek metų praejo...nes kitaip , rutina mus praris... blink.gif
Jei pradingsta noras stengtis,tada jau blogai g.gif gal net laikas sudėlioti taškus.
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2007 05 06, 15:45)
merginos,mane dabar su draugu irgi krize istikus (draugaujam treti metai,kartu gyvenam). Pasigendu ziauriai romantikos,meiliu zodziu-nuolat girdziu tik niurzgejima ir nepasitenkinima- tas blogai,anas blogai..(po to ryte atsikeles kartais "pasidziaugia",kad leidziu jam issibumbeeti,bet gi as ne "zaibolaidis" doh.gif  ).Butu viskas labai linksma jei nebutu graudu del tu romantisku vakaru..esme tame,kad tas mano prasymas menkos romantikos tesiasi metus laiko!!!! doh.gif 

Va cia jau prasiverzia rutina... g.gif Norint, kad testusi meile, abu zmones turi sneketis, suprasti, ko truksta jiems vienam is kito ir nuolat stengtis kurstyti ugnele, kad lauzas neuzgestu. Romantika - tai tarsi apsivalymas nuo kasdienybes, meiles atsinaujinimas. Man atrodo, tai butina, be jos zmones tampa vienas kitam nebeidomus... sad.gif Nors kazkodel vyrams dazniausiai romantikos maziau reikia... g.gif Kazkaip reikia moketi jiems subtiliai paaiskinti, kokia yra jos reiksme santykiu gerovei. 4u.gif
Atsakyti
dieve dieve.. viska taip nuosirdziai perskaiciau.. ir ka as matau..... ech tos moterys: as zinau, as kalta, as zirziu, priekaistauju, gal per daug noriu ir pan (nesakau, kad taip nera smile.gif ) o ka vyrai? as va siand su savo bebriuku susipykau.. jis kai ka leptelejo, o as nesugebejau islaikyt salto snukucio - persikreipiau... grizau namo ir galvoju, kad reikejo man labiau pasistengt ir nesureaguot i tokia smulkmena. ir grauziau save geras pora valandu.. dabar idomu pasidare, ka gi JIS galvoja g.gif turiu du variantus:
1) koks as stuobrys, nereikejo taip sakyt
2)tai ko cia ta durne uzsirauke, nebegalesiu nei zodzio istart
kazko jaucias antras variantas, bo atsiprasymo zinutes nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Areja @ 2007 05 19, 02:00)
dieve dieve.. viska taip nuosirdziai perskaiciau.. ir ka as matau..... ech tos moterys: as zinau, as kalta, as zirziu, priekaistauju, gal per daug noriu ir pan (nesakau, kad taip nera  smile.gif  )

Aš tai ką - zirziau zirziau, priekaištavau... Sakiau daug kartų - mes per retai matomės (1 k. per savaitę gyvenant tam pačiam mieste - normalu?). Per paskutinį pokalbį sužinojau, kad pati esu dėl to kalta, nes nemetu skudurų krūvon. Tfu. Užtenka man.
Atsakyti