merginos,mane dabar su draugu irgi krize istikus (draugaujam treti metai,kartu gyvenam). Pasigendu ziauriai romantikos,meiliu zodziu-nuolat girdziu tik niurzgejima ir nepasitenkinima- tas blogai,anas blogai..(po to ryte atsikeles kartais "pasidziaugia",kad leidziu jam issibumbeeti,bet gi as ne "zaibolaidis"

).Butu viskas labai linksma jei nebutu graudu del tu romantisku vakaru..esme tame,kad tas mano prasymas menkos romantikos tesiasi metus laiko!!!!

kelis kartus jau buvau pratrukus - niekad nesupratau negi cia taip sunku? (kazkada del jo nesupratingumo apsizliumbiau ir per kokias5 sekundes suorganizavau (jam matant) tai ko is jo laukiau tiek laiko (BEJE JIS PUIKIAI ZINO,KO MAN TRUKSTA,nesu tylene,patyliukais neverkiu,kad jis manes "telepatiskai" nepazista

) - uzgesinau sviesa,uzdegiau daug zvakiu,ijungiau romantiskos muzikos ir..isejau.. po sito ivykio jis prisipazino,kad jam labi geda buvo.. Apsidziaugiau,galvojau supras,kad ne "stebuklu" is jo prasau..bet kur tau

viskas toliau tesiasi..
Romantikos 0, meiliu zodziu is jo sunkiai sulauksi aiskina tuom,kad jo seimoj visai kitaip viskas buvo-jokiu apsikabinimu,buciniu (cia as su saviskiais visada labai draugiska, galiu ir paznaibyt ir pajuokaut

),todel jam "nenaturalu" viskas..Beje, esme tame,kad jei noretu,jis viska lengvai padarytu,netruksta jam fantazijos ar pan-jis ir eiles man kazkada kure draugystes pradzioj

..tik vat kad nesiima nieko ir viskas.
Paaiskinkit kas nors man sita vyriska logika..nes man tuoj nervai pakriks,suprantu,kad "niekalas",bet kai tai tesiasi tiek laiko,kai atrodo ne stebuklu prasai,o nori santykius atgaivint (beje nereikalauju tik is jo kazko,anksciau stengdavausi jam uzuominom leist suprast ko noriu- pati kokia staigmena organizuodavau),o is antros puses nesulauki jokiu pastangu,maza to ir verkus del to esu (nevertejo,bet cia turbut is nevilties..nes kaskart pasnekam,jis prizada kruvas dalyku..ir vel iki kito karto kai as "pratrukstu").Nevaikstau ir "uzsiraukus": ty.kad jis streso nejaustu,kad nereiketu jam kazko dirbtinai sttengtis,matant kad esu blogos nuotaikos ar pan..