Įkraunama...
Įkraunama...

Kas griauna draugystę?

schmoll.gif nigerai....bet jai jam reikes taves verysad.gif ivertins tave tada pats imsis iniciatyvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2007 04 25, 16:59)
turbut ir as jau priejau ta riba kai nebeliko jegu nei kovoti nei stengtis.noris tik viska baigt....sunku beprotiskai....

man ir taip buvo, kai atrodo kad nebera del ko stengtis, kai viskas palinkui rodos negerai ir viskas tik griuva ir pradedi suprasti, kad nebenori taip gyventi ir nori tik skirtis... is tokio liuno sugebejau islipti, tik kai MB man pasake "Viskas skiriames", man buvo sokas ir tada supratau, kad man jo reikia, ir tada pradejom kartu viska statyti is naujo blush2.gif linkiu kad tu greiciau isliptum is depresijos, ir ne tokiu budu kaip as 4u.gif laikykis 4u.gif

PS kiek pamenu tavo draugas skorpionukas, kaip ir as mirksiukas.gif taigi linkiu sekmes, tikiu kad viskas susitvarkys, tiesiog su mum labai sunku blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilnoja @ 2007 04 25, 17:44)
....bet jai jam reikes taves  verysad.gif  ivertins tave tada pats imsis iniciatyvos  ax.gif

pastangu reikia ne is vieno zmogaus puses, o us abeju. Netik jis turi tave ivertinti, bet ir tu ji. nezinau tikros situacijos, bet pas mane buvo taip, kad nors MB ir stengesi, bet man vis kazkas netiko, kazkas trukde, buvo susikaupe tiek nuoskaudu, kad visus kur bepasisukciau maciau tik bloga verysad.gif viska grioviau as tokiu savo poziuriu verysad.gif taigi stenkis ir pati 4u.gif gal tada ne viskas taip blogai atrodys 4u.gif
Atsakyti
Visu pirma santykius griauna nepasitikejimas,o paskui seka ir pavydas,materilines geroves nebuvimas varo i stresa ir naikina aitra,taip pat sakyciau melas ir nesantis abipusis supratimas mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Netik jis turi tave ivertinti, bet ir tu ji. nezinau tikros situacijos, bet pas mane buvo taip, kad nors MB ir stengesi, bet man vis kazkas netiko, kazkas trukde, buvo susikaupe tiek nuoskaudu, kad visus kur bepasisukciau maciau tik bloga verysad.gif viska grioviau as tokiu savo poziuriu verysad.gif taigi stenkis ir pati 4u.gif gal tada ne viskas taip blogai atrodys 4u.gif
[/quote]
aciu 4u.gif
pas mane dabar butent taip kaip aprasei... stengiasi jis, tik nezinau ar as to noriu.....tiesiog turbut reikia gerai pamastyt ko man reikia......
Atsakyti
blush2.gif mano situacijoje buvao taip, kad as stengiausi, bet jam buvo blogai..jis nenorejo matyt ka as dariau - na ne pagal ji...jam tas ntikdavo. Po skirybu - jis ivertino mane, pradejo manes trukti...ir t.t.
Zinoma, sutinku kad vertinimas vienas kito turi buti abipusis. ax.gif
Atsakyti
as be kriziu negaliu gyvent, pati sukeliu situacijas, kuriu metu ishsikraunu ir po to vel viskas gerai ........ rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 05 02, 20:06)
as be kriziu negaliu gyvent, pati sukeliu situacijas, kuriu metu ishsikraunu ir po to vel viskas gerai ........  rolleyes.gif

As ir tokia, bet meginu keistis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 05 02, 20:06)
as be kriziu negaliu gyvent, pati sukeliu situacijas, kuriu metu ishsikraunu ir po to vel viskas gerai ........  rolleyes.gif

Gal ir gerai, jei tų krizių likučiai, taip sakant, neiškrenta į nuosėdas. Nei vienas žmogus nenorėtų visą gyvenimą būti kažkieno žaibolaidžiu.
Atsakyti
manau, kiekviena pora privalo isgyventi krizes. Cia ir isaiskeja poros stiprumas - ar isgyvens ar ne.. blush2.gif mes isgyvenom ax.gif dabar kazkaip viska priimu "laisvoj" formoj...
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2007 05 03, 16:24)
manau, kiekviena pora privalo isgyventi krizes. Cia ir isaiskeja poros stiprumas - ar isgyvens ar ne.. blush2.gif  mes isgyvenom  ax.gif dabar kazkaip viska priimu "laisvoj" formoj...

Tai vadini stiprumu?Viska galima iskesti ir kenteti, bet ar verta kai gali su kazkuom kitu dziaugtis ?
Atsakyti
g.gif na, musu santykiai buvo prieje aklaviete..viskas abiems buvo blogai, na ieskojom priekabiu. Isiskyrem...na kuri laika negyvenom, bet bendravom..ir po keliu menesiu 'ramiais' plauciais apie viska pasnekejom, issiaiskinom... Ir nusprendem vel pabandyti - ir ka gi, viskas puiku jau beveik puse metu. Visai kitaip abu ziurim i gyvenima. labai daug kas pagerejo i geraja puse (santykiu) atzvilgiu. Po issiskyrimo tiek as tiek jis pradejom vertinti "buvima kartu, dviese". blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2007 05 03, 17:27)
g.gif  na, musu santykiai buvo prieje aklaviete..viskas abiems buvo blogai, na ieskojom priekabiu. Isiskyrem...na kuri laika negyvenom, bet bendravom..ir po keliu menesiu 'ramiais' plauciais apie viska pasnekejom, issiaiskinom... Ir nusprendem vel pabandyti - ir ka gi, viskas puiku jau beveik puse metu. Visai kitaip abu ziurim i gyvenima. labai daug kas pagerejo i geraja puse (santykiu) atzvilgiu. Po issiskyrimo tiek as tiek jis pradejom vertinti "buvima kartu, dviese". blush2.gif

nuosirdziai dziaugiuosi uz jus 4u.gif
galvoju kad man ir reikia skyrybu... arba pageres arba baigsis..bet toliau taip negaliu ir nenoriu
Atsakyti