Įkraunama...
Įkraunama...

Kas griauna draugystę?

g.gif na, mes anksciau irgi nesisnekedavom, taciau po issiskyrimo ir vel susiejimo situacija pasikeite. As galsiek tiek maziau prisirisau prie jo, daugiau laiko skiriu sau..ir pati daugiau i viska ziuriu atsainiau..ir rezultatas - barniu nebebuvimas blush2.gif aisku, gal ne visad i gera tai, taciau jis toks - kad nesako kad myli ir kita...na tiesa sakankt, kad dabar mano situacija tokia - jog darbas mane atims is jo, ir mane matys retai,plius - rizikingas darbas...ir...si tai, as pajauciau, kad pradejo NET veiksmais, kuriu anksciau nebuvo t.y. apkabinimai, pabuciavimai, mane saugot blush2.gif
Atsakyti
[quote=boruzzze,2007 03 05, 10:33]
... sunku ka nors pasakyti... bei patarti.... gal ir verta dar bandyti, bet jei is tavo puses yra didelis noras...

nzn, atrodo kad bejo galeciau ramiai gyventi. zymiai ramiau.

nors ir susiejom antra syki po issikyrmo buvo grazu viso labi tik gera menesiuka. o po to verysad.gif

bijau kad jei nutrauksiu snatykius, prarasiu gera partija ar kaip cia pasakius, bet ir kartu but negeris. nors kas ten zino unsure.gif
pasimetusi visa tokia unsure.gif
kai nematau as jo sakykim savaite puikiai jauciuosiu iki kol jo nepamatau. suerzina po pirmuju zodziu. pasako vel kokia nesamone. arba vel pradeda kabinetis verysad.gif
Atsakyti
Na, jei jis tave erzina jau nuo pat pirmuju zodziu, tai kazin, ar jau tokia gera partija. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 06 kovo 2007 - 22:27
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 06, 23:26)
Na, jei jis tave erzina jau nuo pat pirmuju zodziu, tai kazin, ar jau tokia gera partija.  g.gif

Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 03 05, 22:02)
PS tu mane persekioji?  lotuliukas.gif

Nepasakyčiau. biggrin.gif
QUOTE(sachar @ 2007 03 05, 22:02)
PPS aciu kad bent karta neuzsipuolei  4u.gif

Niekada lyg ir nepuoliau. g.gif Forumas gi ne mūšio laukas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 07 kovo 2007 - 15:21
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 03 07, 16:20)
Nepasakyčiau. biggrin.gif

Niekada lyg ir nepuoliau. g.gif Forumas gi ne mūšio laukas. mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet nuo temos "Ar normalu abejoti kad JIS nera TAS?" as tave daznokai matau lotuliukas.gif tuolab kritikuojant mano nuomone lotuliukas.gif mirksiukas.gif na bet cia tik siap smalsumas mano buvo paklausti del to persekiojimo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 07 kovo 2007 - 15:24
QUOTE(sachar @ 2007 03 07, 16:23)
as tave daznokai matau  lotuliukas.gif

Aš Tave irgi. topsecret.gif
Atsakyti
sachar, kaip issiprende tavo padetis?kartu tebegyvenate?
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2007 03 11, 17:49)
sachar, kaip issiprende tavo padetis?kartu tebegyvenate?

Pas mane dar sprendzias tik verysad.gif jau savaite kaip pas broli apsistojus verysad.gif susitikom per ta savaite tik pora kartu, is ju tik viena vakara kalbejomes (na kaip visad kalbejau as)...dabar jau kvietima gavau as, kad jis viska apmaste ir nori pasikalbeti unsure.gif ryt apie 13h turim susitikti...net nzn ko laukti, baugu is tikro unsure.gif kaip kas buvo papasakosiu veliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 03 12, 02:08)
Pas mane dar sprendzias tik  verysad.gif jau savaite kaip pas broli apsistojus  verysad.gif susitikom per ta savaite tik pora kartu, is ju tik viena vakara kalbejomes (na kaip visad kalbejau as)...dabar jau kvietima gavau as, kad jis viska apmaste ir nori pasikalbeti  unsure.gif ryt apie 13h turim susitikti...net nzn ko laukti, baugu is tikro  unsure.gif kaip kas buvo papasakosiu veliau  rolleyes.gif

console.gif tikiuosi, tas pagyvenimas atskirai bus padejes, ir siandieninis poklabis bus i gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2007 03 12, 10:50)
console.gif  tikiuosi, tas pagyvenimas atskirai bus padejes, ir siandieninis poklabis bus i gera  4u.gif

Tikiuosi ir as blush2.gif aciu uz palaikyma 4u.gif
Papildyta:
Beje, kaip tau sekesisu laisku? Ar padavei ar velesniam laikui atidejai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 03 12, 11:08)
Tikiuosi ir as  blush2.gif aciu uz palaikyma  4u.gif
Papildyta:
Beje, kaip tau sekesisu laisku? Ar padavei ar velesniam laikui atidejai?  4u.gif

atidaviau laiska... pati tuo momentu isedau autikan ir pakeliui i kauna isvaziavau... o jis per 15 min mano laiska issifravo... o ji kokias dvi valandas rasiau! doh.gif parase sms - jog nera viskas juk taip blogai kaip rasiau... is jo laisko nesulauxiu - nes sako, kad nemoka...itikinejau ji, bet bet jauciu nieko nesulauxiu...
siand dar sms zinutemis nuosrdziomis pakalbejom... prisipazino, kad jis tiek blogybiu kiek as matau - nemato... tai kazkaip patvirtina dar karta nuomone - kad moterys per daug masto.... matyt as per daug laisvo laiko turiu... o dar nerimas del moxlu (paskutinis semestras)... matyt delto man tokios melancholijos... kazkas panasaus lyg ir buvo 12klasej, bet vistiek dar pakolkas mes kartu...
zodziu viska palixiu laikui ispresti... jei jis mane tokia istvers, tai turbut kita vasara skambes mendelsono marsas...
Atsakyti