QUOTE(boruzzze @ 2007 03 04, 22:07)
nu rimtai, lyg savo mintis skaityciau!

tame ir bedos, norisi kad viskas butu gerai.... lyg ir yra gerai, bet jei tik kas blogiau, tox jausmas kad ir vel viskas jaukiasi, sukyla anxtesni neramumai...

kai gera, tai galvoju kad ka as cia paistau, cia tik mano nuotaiku kaitos... bet kai ryte pabundi vistiek su tom pacio mintim

ir pyxtu ant saves kad tokia esu... rodos niekur nesu gera... o ir issiaiskinti ki galo nebandom... kad ir siand, spranta MB kad kazkas ne taip, tai klausia, kas yra?o as nesugebu burnos praverti... rodos kvailai nuskambes... cia tik taip mano nuotaika, praeis... kam bereikalo ji skaudinti... rodos norisi issiaiskinti, bet bijau, kad mano mintys apie skirybas issipildys...o jei jis yra tas skirtasis?... o jei praradus susigrazinti bus sunkiau?... o kas jei isvis nieko neberasiu? durnos mintys, ar baime likti vienai...
kelis kartus bandziau pasirasyti laiska ir issakyti mintis jame, bet pradedu ir nebaigiu... kvailai skamba... numoju ranka -praeis...
nu sivakar dar bandysiu parasyt... gal pavyx viska iki galo issakyt...
Na mane nesnekejimu tai tikrai nepkaltinsi, jei jau manasis su manim pradeda kalbeti ir aiskintis nori, tai as jam issakau kas mane slegia, bet beda butent tame, kad maniskis su manim labai jau retai kalbedavo, tik jau extra atvejais

tikiuosi tau pavyks su savo bragiuoju issiaiskinti, o stai as tai su liudnomnuotaikom atejau snd

vakar apsipikom

labai stipriai, ir man pasake: 'Rinkis aiktus ir eik lauk

ka as ir padarisu

bet sunkiausiai ya suvokti, kad zinau Jis mane MYLI, kaip ir as Ji, bet vien meiles per mazai

kazkaip as dar nesusivokiau, sokas manau dar

puse nakties neiegojau, nei asaros liejosi nei ka, bet pilna galva minciu visokiu

gaila, kad viskas taip baigiasi, giliai sirdyje viltis gyvena, kad neleis man sos savaites begyje viska issivezti, kad sustabdys, kad ...ka as zinau, tiesiog taip nenoriu iseiti
QUOTE(Lekker Kontje @ 2007 03 04, 22:17)
pas mus irgi krize buvo tiesa ir dabar ji tesiasi. buvom jau ir issiskyre. sugryzom. pora menesiu gerai ir keturi visisko nesusikalbejimo, santykiu aiskinimosi, kaltinimu. ir dabar priejom liepto gala , kai vienas kita pasiuntem toli. ir po to mano vaikinui teko pagulet po chirurgo peiliu, ir jis suprato kad manes nenori prarast. klaupiasi ant keliu ir praso kad nepalikciau. draugaujam jau 3 metai. pries sia krize jau siuliau net ir pas psichologa eiti abiem nu ta kur porom padeda.
ir dabar kai praso kad vel pradetumem is naujo viska, kad vel butumem drauge. as nezinau........... nezinau ka daryt, ar patiket ar toliau but drauge, ar musu santykiai jau zluge ir sitas mane labai slegia.
padekit merginos bent patarimais
Siuo atveju tavo vietoje, as grisciau, bet stai kas bus po ilgesnio laiko tai net nzn, gal ir as svarstysiu