Įkraunama...
Įkraunama...

Kas griauna draugystę?

Žinai, Baltija, vakar kalbėdamasi su saviškiu kažkaip paminėjau tavo situaciją. Tai va dėl to iniciatyvos nerodymo jis išreiškė išties blaivią nuomonę: kad negyvenant kartu ir susitinkant kievieną dieną jis po dviejų savaičių taip pat norėtų pertraukos. Mat negyvenant kartu pasimatymo metu paprastai visas dėmesys sutelkiamas tik į kitą asmenį. O kada tuomet tenkinti kitus savo poreikius? Ir pamaniau, kad jis visiškai teisus - nes bent jau aš, susitikdama su juo kasvakar, tikrai neturėčiau laiko nei mokslams, nei knygų skaitymui, nei nėrimui vąšeliu, nei kompiuteriniams žaidimams, nei galų gale elementariems buities darbams...
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2005 12 07, 08:17)
Žinai, Baltija, vakar kalbėdamasi su saviškiu kažkaip paminėjau tavo situaciją. Tai va dėl to iniciatyvos nerodymo jis išreiškė išties blaivią nuomonę: kad negyvenant kartu ir susitinkant kievieną dieną jis po dviejų savaičių taip pat norėtų pertraukos. Mat negyvenant kartu pasimatymo metu paprastai visas dėmesys sutelkiamas tik į kitą asmenį. O kada tuomet tenkinti kitus savo poreikius? Ir pamaniau, kad jis visiškai teisus - nes bent jau aš, susitikdama su juo kasvakar, tikrai neturėčiau laiko nei mokslams, nei knygų skaitymui, nei nėrimui vąšeliu, nei kompiuteriniams žaidimams, nei galų gale elementariems buities darbams...

Na tikrai tai teisinga pozicija. Tik va manau, kad nebūtinai kiekvieną dieną susitikinėti, nes tikrai reikai laiko sau, bet paskambinti ar susitikti pietų tai laiko neužima, juk dėmesys ne tik vakariniai pasimatymai, kad tu reikalinga galima parodyti ir kitaip rolleyes.gif
Jei taip pas Baltija ir yra tai manau viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2005 12 07, 10:18)
Na tikrai tai teisinga pozicija. Tik va manau, kad nebūtinai kiekvieną dieną susitikinėti, nes tikrai reikai laiko sau, bet paskambinti ar susitikti pietų tai laiko neužima, juk dėmesys ne tik vakariniai pasimatymai, kad tu reikalinga galima parodyti ir kitaip rolleyes.gif
Jei taip pas Baltija ir yra tai manau viskas bus gerai mirksiukas.gif

Aišku, reik pasiskambint ir pasiburkuot kasdien smile.gif bet susitikt... Tiesa, kai draugavau su pirmuoju, dar mokykloj besimokydama, tai susitikdavom kasdien, bet tada nei rankdarbiais užsiimdavau, nei kompą namie turėjau, nei mokytis daug reikėjo. Dabar taip negalėčiau - noriu laiko sau, o ir brangiausias taip pat.

Sukūrus šeimą vis tiek viskas kitaip su laiko paskirstymu bus...

Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2005 12 07, 09:28)

Sukūrus šeimą vis tiek viskas kitaip su laiko paskirstymu bus...

taip...butent! va, as pati studijuoju, reikia ir pasimokyti ir jam valgyt i darba padaryti...prisideda daug darbu...nespeju visko..o po to...PRIEKAISTAI!!! tu nieko nedarai....bla bla bla...
Atsakyti
ačiū labai visoms patarusioms wub.gif kaip patarė Raduga - pasikalbėti, tai aš nusprendžiau kita forma išsakyti jam savo jausmus ir parašiau ilgą laišką rolleyes.gif na žinot, nuo to laiko jis tikrai pagėrėjo, skiria man daugiau dėmesio, meilesnis pasidarė wub.gif
dėl susitikimų, tai na turbūt tikrai reikia kartais pertraukėlę padaryti, juk abu turim ir kitų užsiėmimų rolleyes.gif o man reikia išmokti iš degtuko nepriskaldyti vežimo ir nedaryti tragedijos iš nieko doh.gif
labai smagu, kad yra kas duoda objektyvių patarimų, ačiū jums dar kartą heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 08 gruodžio 2005 - 12:48
QUOTE(Baltija @ 2005 12 08, 13:47)
labai smagu, kad yra kas duoda objektyvių patarimų, ačiū jums dar kartą  heart.gif

Visada prašom biggrin.gif
Geras dalykas tas mūsų būrelis smile.gif
Atsakyti
Siaip tai prtariu, kad tikrai nera butina kasdien susitikineti, daznas susitikimu skaicius tikrai nera vienintelis geru santykiu rodiklis. Bet pvz. as jau tris metus su virsum draugauju su vaikinu (mes negyvenam ir negyvenom kartu), bet mes iki siol kadien susitinkam, na aisku, buna, kad kokia diena ir nesusimatom. Tik noriu pasakyt, kad ir su mokslais suspeju ir knygas paskaitau ir dar visokiu veiklu turiu. Tiesiog budama su juo labai atsigaunu ir butent jis ir yra didziausias mano poreikis:) mirksiukas.gif ir kas idomiausia ne kiek vienas kitam nenusibodom ir neissisemem, man kaip diena taip naujiena, ir kiekvienas susitikimas savaip zavus, net jei ir kokia krize santykiuose yra. Labai tuo dziaugiuosi
Atsakyti
QUOTE(Jurga77 @ 2005 12 09, 15:55)
Siaip tai prtariu, kad tikrai nera butina kasdien susitikineti, daznas susitikimu skaicius tikrai nera vienintelis geru santykiu rodiklis. Bet pvz. as jau tris metus su virsum draugauju su vaikinu (mes negyvenam ir negyvenom kartu), bet mes iki siol kadien susitinkam, na aisku, buna, kad kokia diena ir nesusimatom. Tik noriu pasakyt, kad ir su mokslais suspeju ir knygas paskaitau ir dar visokiu veiklu turiu. Tiesiog budama su juo labai atsigaunu ir butent jis ir yra didziausias mano poreikis:)  mirksiukas.gif ir kas idomiausia ne kiek vienas kitam nenusibodom ir neissisemem, man kaip diena taip naujiena, ir kiekvienas susitikimas savaip zavus, net jei ir kokia krize santykiuose yra. Labai tuo dziaugiuosi

Vienas iš dviejų - arba nedirbi, arba nemiegi, kad šitiek laiko turi smile.gif
Atsakyti
su draugu nesimatėm tris dienas, aš aišku jo laaaaaaaaaaaaaaabai pasiilgau. Šiandien paskambinu į namus, sakau gal atvažiuosi? sako nea, laidą gavau iš draugo, noriu telefono galimybes išsinagrinėti (vakar telefoną naują nusipirko).
Aš labai pykstu, truputį paverkiau, bet stengiuosi valdytis.
O klausimas toks: ar aš isterikė, ar jis bejausmis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 06 sausio 2006 - 18:36
Nusiramink... mirksiukas.gif pastebejau, kas siais naujais metais..vyrai visai pamirso apie mus. Jie mieliau uzsiima jiems rupimais darbais..bet daug kas sako kad praeis si krize ir viskas susitvarkys.
Atsakyti
Nei tu isterikė, nei jis bejausmis, tiesiog nesutapo nuotaikos ir norai. Jei jis užsiima kažkuo, kas įdomu jam, tu irgi daryk tą patį. Juk turi įdomių užsiėmimų, tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 01 06, 19:36)
su draugu nesimatėm tris dienas, aš aišku jo laaaaaaaaaaaaaaabai pasiilgau. Šiandien paskambinu į namus, sakau gal atvažiuosi? sako nea, laidą gavau iš draugo, noriu telefono galimybes išsinagrinėti (vakar telefoną naują nusipirko).
Aš labai pykstu, truputį paverkiau, bet stengiuosi valdytis. 
O klausimas toks: ar aš isterikė,  ar jis bejausmis?  g.gif

Nepergyvenk. mirksiukas.gif Čia tokia vyriška logika. Maniškis būdavo (na mes jau vedę 2,5m) paskambina ir sako: žinai, draugas iš armijos grįžo savaitgaliui, tai eisiu susitikt. Na o prieš tai mes palanvom susitikt, tai žinoma viskas pasikeičia... Aš irgi pykdavau, ir panašiu atveju man kažkaip baisiai daug darbų ir susitikimų išpuldavo, kad jei ne tądien, tai dar savaitę po to negalėdavau... na ir ką? Ogi nieko - tepasakydavo: kaip gailaaa... aš tavęs labai pasiilgsiu, o tu tikrai negalėsi xx dieną? thumbup.gif tai po to tą visą savaitę stipriai mokydavausi arba skaitydavau knygas, protarpiais sudraugėm susitikdama blink.gif nu čia toks principas - jei tau nereikia, tai kodėl man turi reikėti? tongue.gif finale vis tiek neturėjau ką veikti, bet likau išdidi lotuliukas.gif
Taip kad, nei jis bejausmis (jis tik vyras), nei tu isterikė. O kad vyrai suprastų ką tu galvoji - prarask viltį... g.gif arba turi paaiškinti, kodėl tu pyksti ir kas tau ne taip (bet logiškai, o ne jausmiškai), - bet nėra garantijų kad supras, arba nieko neaiškinti, nes vis tiek nesupras. drinks_cheers.gif
Atsakyti