Sveikos,
Perskaiciau dali Jusu diskusijos ir neistveriau neparasius. Nezinau, gal nepataikysiu, nes nesu diskusijoj nuo pat pradziu, bet tiesiog kelios mintys kilo.
Labai pritariu Tavo nuomonei, kad nereikia visko skubeti nutraukti, reikia aiskintis santykius kalbetis ir t.t. Jau seniai isitikinau, kad be to -ne is vietos, jei nori nors kiek siltesniu santykiu. Bet isivaizduoju, kad Tau turetu buti tikrai labai sunku, jei taip rasai. Bet manau, kad kiekvienas zmogus yra nusipelnes ir yra pajegus sukurti tokius santykius, kurie patenkintu abi puses, kuriuose nei vienas nei kitas nesijaustu varzomi ar tunotu nezinomybej. manau, kad pora turetu inesti vienoda indeli i santykius, vienodai stengtis, kad visas butu ok. Pati esu su zmogum jau virs 3 metu ir isitikinau, kad santykiai t.y. nuolatinis bendradarbiavimas ir juose neturetu buti nei vieno virsesnio, neturetu buti to, kad kazkuris daugiau aukojasi, kencia del kito, turi atsisakyt savo poreikiu ir t.t. manau, kad t.y. suderinama, tereikia, kad abudu to noretu. Tikiu, kad su laiku, tau ateis atsakymas ka toliau daryti, gal tikrai nereikia skubeti, o issiskirti visada spesi...
Sakai nuolatinis bendradarbiavimas......... Pas mus to nera,draugaujam jau daugiau nei metus, per ta laika nebuvo nei vieno pokalbio MUS. As aisku bandziau kalbetis. Galvojau, jei pradesiu kalbeti, prades ir jis. Bet ne, nukreipia tema, pradeda ka nors pasakoti, juokelius laidyti. Nesubrendelis tikras. Laukiu, tikiuosi, kad suaugs, bet kiek gi galima laukti? Juk gali ir nesikeisti zmogus........
Stengiuosi del visko tik as. Net padariau eksperimenta. Gyvename atskirai. Taigi, dvi savaites kvieciau ji kasdien pas save, taigi susitikdavom beveik kiekviena diena. Paskui nerodziau jokios iniciatyvos del susitikimu. Ir per savaite susitikom viena ar du kartus.... Tai stai kiek man reikia jo, ir kiek manes reikia jam. Vakar sake, kad siandien ka nors nuveiksim vakare..... Nesulaukiau nieko, taigi pasiuliau pas mane atvaziuot, vyno isgerti. Aisku nesutiko..... Kiek gi galima sitaip......... Nebegaliu, asaros byra .....
Stengiuosi del visko tik as. Net padariau eksperimenta. Gyvename atskirai. Taigi, dvi savaites kvieciau ji kasdien pas save, taigi susitikdavom beveik kiekviena diena. Paskui nerodziau jokios iniciatyvos del susitikimu. Ir per savaite susitikom viena ar du kartus.... Tai stai kiek man reikia jo, ir kiek manes reikia jam. Vakar sake, kad siandien ka nors nuveiksim vakare..... Nesulaukiau nieko, taigi pasiuliau pas mane atvaziuot, vyno isgerti. Aisku nesutiko..... Kiek gi galima sitaip......... Nebegaliu, asaros byra .....
QUOTE(Baltija @ 2005 12 03, 01:06)
Tai kas tai per draugystė

QUOTE(Raduga @ 2005 12 04, 16:25)
be pasakymų, kad myli , tokia draugystė

QUOTE(Baltija @ 2005 12 04, 22:03)
be pasakymų, kad myli , tokia draugystė
kelis kartus žinutėje parašė, kad myli ir viskas
nors šiaip sako, kad esu jam brangi, reikalinga 

Aha, labai reikalinga... Pati sakai, kad iniciatyvos susitikti nerodo, kad neneigia, jog tu jam px, kad negirdi, ko tau trūksta. Svetimų mergšių skambučiai... Viešpatie aukštielninkas... Prisipažinimas sms'u? Sms - dalykas nepatikimas, jei tai tik sms...
Jei išties yra taip, kaip nupasakojai, tai nelabai suvokiu, ko tu lauki. Kol subręs pasakyti, kad myli? Tam brandos nereikia. Kai myli ir žinai, kad tau jaučia tą patį, juk pasakai tai savaime...
P.S. Negražu raustis po svetimas pašto dėžutes ir telefonus...
Baltija, aš būsiu žiauri: man nelabai suprantami tokie santykiai kaip sakoma "į vienus vartus"
Aš labai tave suprantu kodėl tavęs jie netenkina...Jei tu nepasiūlytum niekada pas save užsukti tei jis po savaičių kelių išvis tave pamiršti gali...
Kaip tu dar metus taip ištvėriai?????
Apie kokią meilę čia gali būti šneka?
TU VERTA DAUG GERESNIO
Kam gaišti laiką su tokiu vyruku?
p.s.: nors gal kiekvienam priimtinas vis kitoks santykių modelis...Manęs tokie santykiai netenkintų ir seniai būtų baigti.

Kaip tu dar metus taip ištvėriai?????

TU VERTA DAUG GERESNIO

p.s.: nors gal kiekvienam priimtinas vis kitoks santykių modelis...Manęs tokie santykiai netenkintų ir seniai būtų baigti.

na aš gal viską tik juodai nuspalvinau
iš tikrųjų būna dienų, kai jis tikrai geras, švelnus, rūpestingas, nėra taip, kad pas mus tik mano ašaros ir pykčiai .... Gal aš per daug dėmėsio noriu, vos ne 24 val. per parą ..... Kartais jaučiuos kaip mažas vaikas, atrodo, kad jis nieko aplink neturi matyt, su niekuo kitu nesusitikt, vos turi laisvą minutę - su manim lėkti pasimatyti...... Juk jis ir draugų turi, su jais nori pabūti....
Gal aš tik per jautriai į viską reaguoju
Kažkodėl matau tik jo blogąsias savybėes, juk pati irgi nesu tobula....... Užknisu jį savo įtarinėjimais, bumbėjimu .... Juk negali viskas visada nūti kaip draugystės pradžioje
Jis man pats pirmasis, gal dar nemoku būti dviese
O gal dar pati nesuprantu ko noriu
P.S. pašto specialiai netikrinu, tik kai jis tikrinasi, paprašau parodyti ką nors tokio, kas man įtarimų sukėlė

Gal aš tik per jautriai į viską reaguoju

O gal dar pati nesuprantu ko noriu

P.S. pašto specialiai netikrinu, tik kai jis tikrinasi, paprašau parodyti ką nors tokio, kas man įtarimų sukėlė

QUOTE(Raduga @ 2005 12 05, 15:53)
Na jei pirmasis, tai tau pačiai dar labai keblu viską įvertinti...
Tačiau jei žmogus per metus nė karto nebūtų man tiesiogiai pasakęs, kad myli, tai aš nemanyčiau, kad taip iš tikrųjų yra.
Tačiau jei žmogus per metus nė karto nebūtų man tiesiogiai pasakęs, kad myli, tai aš nemanyčiau, kad taip iš tikrųjų yra.
ir aš jam nesu sakiusi, negaliu kaltint, kad va, aš sakau, o tu ne

QUOTE(Baltija @ 2005 12 05, 17:19)
Jei nori kažkokių abipusių įsipareigojimų, pasikalbėk su juo. Jei nesiklauso - tu jam nerūpi. Tai ir viskas. Jei rūpi - klausysis ir stengsis pakeisti situaciją, kurioje tu blogai jautiesi. Bet kaip suprantu, net minimalūs įsipareigojimai jam yra nepriimtini...
Kam taip kankintis, jei net nežinai, ar kankintis verta?
QUOTE(Raduga @ 2005 12 06, 07:56)
Jei nori kažkokių abipusių įsipareigojimų, pasikalbėk su juo. Jei nesiklauso - tu jam nerūpi. Tai ir viskas. Jei rūpi - klausysis ir stengsis pakeisti situaciją, kurioje tu blogai jautiesi. Bet kaip suprantu, net minimalūs įsipareigojimai jam yra nepriimtini...