Įkraunama...
Įkraunama...

Kas griauna draugystę?

Krizės - sudedamoji santykių dalis tada, kai krizę mato, pripažįsta, analizuoja ir stengiasi išspręsti ABU partneriai, o jei kenčia kuris vienas... verysad.gif
Atsakyti
Pritariu visoms pasnekovems, kurios sako, kad krize - viena is gyvenimo daleliu. Na taip jau yra, kad gyvenimas nera rozemis klotas. Tiesiog nereikia uzsimerkti, reikia kalbetis apie problemas ir meginti jas kartu isspresti. Kad ir kaip tai butu sunku...
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2005 10 31, 17:48)
Krizės - sudedamoji santykių dalis tada, kai krizę mato, pripažįsta, analizuoja ir stengiasi išspręsti  ABU partneriai, o jei kenčia kuris vienas...  verysad.gif

dar svarbu, kad tos krizės per dažnai nebūtų smile.gif
Atsakyti
o man vistik atrodo, kad draugystes atveju krize yra truputi kitas dalykas bei seimos krize. jei nesiklijuoja, tai nesiklijuoja ir draugystei laikas baigtis, o seimos atveju visada zinai, del ko kovoji ir ka bandai gelbeti.
o draugyste vistiek yra dar tik draugyste... kaip cia kazkas sake, jokiu rimtu planu ir ketinimu...
Atsakyti
QUOTE(tuika @ 2005 11 02, 10:44)
o man vistik atrodo, kad draugystes atveju krize yra truputi kitas dalykas bei seimos krize. jei nesiklijuoja, tai nesiklijuoja ir draugystei laikas baigtis, o seimos atveju visada zinai, del ko kovoji ir ka bandai gelbeti.
o draugyste vistiek yra dar tik draugyste... kaip cia kazkas sake, jokiu rimtu planu ir ketinimu...

pritariu
bet ...
visos šeimos ir santuokos prasideda nuo draugystės - tad svarbu išbandyti visus būdus išsaugoti draugystę- o jei neišeina, išsiskirti, nes gyvenimas yra vienas 4u.gif
Atsakyti
bet buna ir taip, kad krizes pora sekmingai pereina, iveikia... ir vistiek nei vestuviu skelbia, nei skiriasi... mano nuomone, vegetuoja... ir praranda kurybini laika... man tokios situacijos nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(tuika @ 2005 11 02, 11:05)
bet buna ir taip, kad krizes pora sekmingai pereina, iveikia... ir vistiek nei vestuviu skelbia, nei skiriasi... mano nuomone, vegetuoja... ir praranda kurybini laika... man tokios situacijos nepatinka.

čia tiktų mano porai biggrin.gif
nes draugaujam - matosi apačioje
o rimtai apie vestuves schmoll.gif - nu gal buvo keli pokalbiai (pusiau rimtai, pusiau juokaujant blush2.gif)

bet kuo tuoliau, tuo labiau aš linkus nesubėti - ateis laikas, bus ir vaikas 4u.gif
o dabar mėgaujamės gyvenimu, savo laisve ir nepriklausomybe, buvimu kartu ir atskirai, planuojam atostogas, savaitgalius, lepinamės, burkuojam, ir vis negalim atsidžiaugti tongue.gif

ir kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad tik netyčiukas priverstų mus surimtėti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

nespejau paskaityti ko prirasete..bet tuoj pasiskaitysiu biggrin.gif
Na pas mumi dar krize..klausiu kaip toliau musu santykius traktuoti? sako jis man: paliekam viska kaip yra.. g.gif na tik kad kiekvienas savo namuose gyvena..o ir toliau druaguajam t.y. 7 metus pradedam..Jam reikia buto ir masto kaip cia prasisukus su paskola kad galetu ka man pasiulyti.. blink.gif g.gif Kaip juos suprast?
ir kaip man elgtis? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Barskuole @ 2005 11 02, 11:17)
Sveikos mergaites,

nespejau paskaityti ko prirasete..bet tuoj pasiskaitysiu biggrin.gif
Na pas mumi dar krize..klausiu kaip toliau musu santykius traktuoti? sako jis man: paliekam viska kaip yra.. g.gif na tik kad kiekvienas savo namuose gyvena..o ir toliau druaguajam t.y. 7 metus pradedam..Jam reikia buto ir masto kaip cia prasisukus su paskola kad galetu ka man pasiulyti.. blink.gif  g.gif Kaip juos suprast?
ir kaip man elgtis? cry.gif

1. kiek Tau ir jam metų?
2. kaip mąsto apie butą: kaip sau ir kaip Jums (ką sako tavo intucija)?
3. kokia jūsų finansinė padėtis ir kaip jaučiatės: tvirtai stovintys gyvenime ar dar siekiantus savo tikslų (čia apie darbą)?

Jeigu draugajate tiek metų, manau daug ką gali jam pasakyti (čia apie nelabai gražius žodžius), tai ir gali paklausti, ar jis kada nors pasipirš ar ieškotis kito kandidato biggrin.gif

o realiai recepto nėra - elkis, kaip širdis liepia rolleyes.gif

Atsakyti
Barskuole, o tau koks gerbejas gal nepamaisytu? (as NE apie neistikimybe) nu kam taip koncentruotis i tuos santykius? as turbut biskuti leisciau sau gyventi tiesiog sau biggrin.gif nu blyn, jei vaikinas sako nezinau, kodel tu turi zinoti ir viska spresti? juk jis cia turi buti suinteresuotas tave pagauti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 11 02, 10:26)
1. kiek Tau ir jam metų?
2. kaip mąsto apie butą: kaip sau ir kaip Jums (ką sako tavo intucija)?
3. kokia jūsų finansinė padėtis ir kaip jaučiatės: tvirtai stovintys gyvenime ar dar siekiantus savo tikslų (čia apie darbą)?
Jeigu draugajate tiek metų, manau daug ką gali jam pasakyti (čia apie nelabai gražius žodžius), tai ir gali paklausti, ar jis kada nors pasipirš ar ieškotis kito kandidato biggrin.gif

o realiai recepto nėra - elkis, kaip širdis liepia rolleyes.gif

1. Mumis daugiau nei po 25 m;
2. kaip mums;
3. sunki finansine padtis, beto nori keisti darba, nes sitam nekas ir atlyg nekoks;
del buto - pamastymai,
del musu - sako: tu man reikalinga/as tave myliu - tik man reikia laiko (cia truputi anksciau sake kai krize prasidejo) bet kad kasdien skambina, pasakoja, sako kur ka daro /darys/vaziuos. susitinkam kavinj ne is pareigos o kad jis nori..
Painiava..beto draugas daro bloga itaka - susidejo su juo.. kakzokius neaiskius reikalus daro...tada vyrai nemegsta buti reguliuojami ar kad jiem skaminet kas valanda cry.gif ax.gif nezinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(tuika @ 2005 11 02, 10:29)
Barskuole, o tau koks gerbejas gal nepamaisytu? (as NE apie neistikimybe) nu kam taip koncentruotis i tuos santykius? as turbut biskuti leisciau sau gyventi tiesiog sau biggrin.gif  nu blyn, jei vaikinas sako nezinau, kodel tu turi zinoti ir viska spresti? juk jis cia turi buti suinteresuotas tave pagauti  blink.gif

Turiu as tu gerbeju..jis nera itin pavydus, o gal tiesiog neisterikuoja kaip buna tokie visokie tongue.gif Darbe turiu - sake gal man ateiti pasneketi, ko lenda..Jis zino, kad as neisiu pas joki kita ir su kitu neuzmegsiu santykiu, nes reikalingas tik jis man..O gal sakau galvoja - pasipirsti? kai apie tai uzsimianiau, tik nusijuoke... blink.gif
Atsakyti