Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

Idomu kaip jus dengiate lupdazius, is tubeles ar naudojate sepetelius? smile.gif
Atsakyti
Su šepetėliu gražiau daug pasidengia, bet nuo situacijos priklauso, jeigu neturiu po ranka šepetėlio tai iš tūbelės pasidažau, nors aš labai retai lūpdažius naudoju, blizgesius dažniausiai smile.gif
Atsakyti
As nusipirkau sepeteli, bet taip ir neisbandziau dar, man visai patogu is tubeles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 25, 20:51)
Idomu kaip jus dengiate lupdazius, is tubeles ar naudojate sepetelius? smile.gif

Dazniausiai is tubeles rolleyes.gif Sepetuku dazau tik kai lupdazio yra like nedaug, kai lupdazis yra dezuteje, kaip MAC limituoti rinkinukai, pavyzdziui, arba kai dazau kita zmogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 25, 21:53)
Su šepetėliu gražiau daug pasidengia, bet nuo situacijos priklauso, jeigu neturiu po ranka šepetėlio tai iš tūbelės pasidažau, nors aš labai retai lūpdažius naudoju, blizgesius dažniausiai smile.gif

O man kazkaip neiseina sepeteliu graziai padengt - kiek bandziau vis kazkaip ne taip, kaip noreciau doh.gif Bet nesiskundziu tepdama tiesiai ant lupu. Tiesa, kartais dar darau taip, kad pirma ant rankos 'riebiau' patepu, o tada pirstu ant lupu dazau (bet cia ne su visais lupdaziais tas pavyksta - as megstu ta daryt su Cargo ryskiai raudonu, nes tada ant lupu ne toks ryskus gaunasi). ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 26 spalio 2009 - 01:56
QUOTE(ViShy @ 2009 10 25, 21:57)
As nusipirkau sepeteli, bet taip ir neisbandziau dar, man visai patogu is tubeles  biggrin.gif

Na as lupdaziais kai dazausi, tai jau daug metu naudoju sepeteli, nes man kazkaip graziau gaunasi, plonesniu sluoksniu uzsitepa, krastelius galima graziai padazyti, praktiskai piestukas nebudavo reikalingas konturui apvesti, tik del kitu privalumu kartais ji naudodavau.
Aisku galeciau ir be sepetelio pasidazyti, bet as taip be rysio apvaliai lupdazius nudazydavau, kad po to sunku graziai kontura isgauti.

Tik dabar tai lupdaziais beveik nesidazau, beveik vien blizgiai... Jau sakiau sau, reik susiimti ir koki isigyti biggrin.gif

Panasus i toki pas mane:
user posted image
Atsakyti
Domina atsiliepimai apie make up store lupu dazus. Kaip laikosi ir pan.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 25, 19:51)

Niekaip neiprantu prie sepetelio doh.gif nors graziau atrodo,bet patogumas nugali
Atsakyti
o aš neįsivaizduoju, kaip pasidažyt lūpas be šepetėlio... su šepetėliu sulyginu kontūrus, lygiau pasidengia lūpdažis. ypač gerai dienai, jeigu reikia neryškių lūpų 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau gavau siuntinuka: Cargo Plantlove ir Lancome lupdaziukus. Cargo man labai patinka, kad naturali sudetis, spalvytes atsirinkau idealias patinkancias (bet as parduotuvej issirinkau, tai cia ne toks ir pataikymas). O vat del Lancome, tai vienas patiko, o kitas ne... Pradesiu nuo patinkancio - 'Color design' serijos spalvyte 'pale lip', labai grazi nude spalvyte, nera jokio skonio, dengiasi maloniai, bet nezinau ar labai gerai laikys. Na o "L'absolu rouge" spalvyte 'fleur de lis' patiko parduotuveje ant rankos, tai paemiau, bet realybej nusivyliau pabandzius: spalva ant lupu pigiai atrodo (tas blizgejimas toks pigus blush2.gif ), skonis nepatinka (salstelejes, bet neskanus man)...
Atsakyti
Pagaliau prisiruošiau įkelti savo žadėtų lūpdažių foto. blush2.gif Ant rankos teptis patingėjau, tad jei bus klausimų dėl konkrečios spalvos, tai bandysiu tempti iš interneto. 4u.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 10 14, 20:56)
Siuo metu laukiu sios spalvytes Lancome Color fever, isimylejau Lancome lupdazius  wub.gif
user posted image

Noreciau dar isbandyti Lancome LE ROUGE ABSOLU, gal kas naudojate ? blush2.gif

4u.gif turiu šiuos. Kaip tik dabar rudenį ir žiemai teplioju. Geri lūpdažiai, nors lyginant su IsaDora tai bene vienas prie vieno, gal net pastarieji geresni savo konsistencija.
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 10 25, 20:51)

Dažniausiai dažausi lūpas automobilyje, kol dega šviesofore raudona biggrin.gif Kokie ten šepetėliai rolleyes.gif Turiu tokį įprotį, todėl rankinėje būna apie 10 lūpdažių ir blizgių, kad turėčiau prie ko derinti arba dienos bėgyje keičiu spalvas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 11 04, 17:52)
Pagaliau prisiruošiau įkelti savo žadėtų lūpdažių foto. blush2.gif  Ant rankos teptis patingėjau, tad jei bus klausimų dėl konkrečios spalvos, tai bandysiu tempti iš interneto.  4u.gif

Ka ten is El lupdaziuku turi? rolleyes.gif Kuris is taviskiu tinkamiausias ziemos sezonui? As savo Guerlain KissKiss jau antra baigiu, nezinau, ar noriu dar ir trecia toki pirkti. Visai mielai ka nors naujo riebaus ziemai nusipirkciau ax.gif

P.S. Kas ten per lupdazis antroj eilej is desines antras? Spalva gera ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 05 lapkričio 2009 - 10:11