Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(jamie @ 2009 10 14, 20:10)
o beje, kurie is rimmel geriausi? rudos, violetines ar raudonos spalvos ipakavime?  4u.gif

As is rimmel tik violetini turiu, tai nelabai palygint galiu su kitais g.gif , tik kad jie brangesni 4u.gif Dengiasi tokiu svelniu drekinanciu plonu sluoksniu, beje pagal sias savybes labai panasus i jusu ideta bourjois. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 14 spalio 2009 - 20:06
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 09 15, 17:59)
as jau isigyjau 730nr coral, nuostabus, riebus, lengvai tepasi, nesausina lupyciu smile.gif

as taip pat turiu, jis jauciu idealus ziema bus - riebus, malonus. spalva daug lengvesne - reik bandyti, nes ant lupu nebuna tokia ryski. Kristianoj kainavo ar tai 109 lt
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 10 14, 20:05)
As is rimmel tik violetini turiu, tai nelabai palygint galiu su kitais g.gif , tik kad jie brangesni 4u.gif Dengiasi tokiu svelniu drekinanciu plonu sluoksniu, beje pagal sias savybes labai panasus i jusu ideta bourjois. mirksiukas.gif

o kuris geriau laikosi?
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2009 10 14, 21:30)
o kuris geriau laikosi?

Na man abu gerai laikosi, kaip ir visi kiti mano lupu dazai, be situ firmu daugiausia pas mane yra is Isadoros- mano favoritai wub.gif Del Bourjois man pasirode,kad isimama ta linija is prekybos, nes visur ju tiek mazai belike g.gif
Atsakyti
Siuo metu laukiu sios spalvytes Lancome Color fever, isimylejau Lancome lupdazius wub.gif
user posted image

Noreciau dar isbandyti Lancome LE ROUGE ABSOLU, gal kas naudojate ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 14 spalio 2009 - 20:59
QUOTE(Dasha @ 2009 10 14, 21:17)
as taip pat turiu, jis jauciu idealus ziema bus - riebus, malonus. spalva daug lengvesne - reik bandyti, nes ant lupu nebuna tokia ryski. Kristianoj kainavo ar tai 109 lt

nuostabiausias iki siol mano turetas lupdazis nors tiesa vos keleta ju ir teturejus: riebus, malonus ant lupu, jau antra uzsisakiau nes kai isbande db tenka su mama dalintis biggrin.gif dar eisiu kt spalvytes apsiziureti db gal tures visu spalvyciu testeriukus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 10 14, 21:56)

mano mama turi 2 spalvytes, tai labai patenkinta labai malonus ant lupu, tokie rieboki, neblogai drekina, skaniai kvepia, tiesa sviesesne spalvyte sake labai greit dinsgta nuo lupu, tiesiog susilieja su lupu spalva o kt tamsesne kuria turi sake ilgai matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2009 10 14, 19:10)
o beje, kurie is rimmel geriausi? rudos, violetines ar raudonos spalvos ipakavime?  4u.gif

Esu turejusi rudame ipakavime rolleyes.gif man visai patiko, nes jis buvo riebus, graziai tepesi, o ir kaina normali ax.gif

QUOTE(baggio @ 2009 10 14, 20:47)
Na man abu gerai laikosi, kaip ir visi kiti mano lupu dazai, be situ firmu daugiausia pas mane yra is Isadoros- mano favoritai wub.gif Del Bourjois man pasirode,kad isimama ta linija is prekybos, nes visur ju tiek mazai belike g.gif

Mano ziniomis keiciasi Bourjois tiekejai, taigi isparduoda ju likucius, o tada uzsives vel mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 10 14, 21:17)

apie kuri lupdazi kalbat?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 15, 15:00)
apie kuri lupdazi kalbat?smile.gif

Dior serum de rouge
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 10 15, 20:17)
Dior serum de rouge

Mm,taip,jie nuostabus,kaiptik siandien apziurejau.
Sau ,,pasimatavau" lancome si http://www.lancome.c...ts/b_196039.jpg tai laaabai patiko, dar noreciau paziureti kaip ant lupu sis atrodo http://4.bp.blogspot...00/IMG_6328.jpg , realiai ,ne nuotraukoj,patiko spalva,aisku,tokia isskirtine,bet ne kasdienai ir renkuosi.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 14, 21:56)
Siuo metu laukiu sios spalvytes Lancome Color fever, isimylejau Lancome lupdazius  wub.gif
user posted image

Gal jau gavot ir galit pasirodyti ax.gif O kokia spalvyte?
As vis drasinuos isigyti koki lupdazi, bet vis neisidrasinu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 10 17, 23:32)
O kokia spalvyte?

Spalva vadinasi - Beige Loo smile.gif
Atsakyti