Noreciau isigyti keliu spalvyiu lupdaziu palete. Gal kas galite patarti kokiu firmu paleciu dairytis?
QUOTE(Malena @ 2012 01 14, 22:34)
YSL Rouge Volupte
Gal verta ka nors pabandyt is siu
gal kas turit ar bandet illamasqua Obey? labai labai man rūpi šita spalva
QUOTE(Malena @ 2012 01 16, 11:57)
baggio aciu, kazin kokia kaina ju?
Litais nezinau, bet doleriais +-30 (rodos virs 30), MAC pigiau gautusi, nes jie tik apie 15....
Siaip man labai panasi spalva buvo vieno is Catrice lupdazio is 'urban baroque' kolekcijos, tikslios spalvos nepamenu, bet ju tik 3 yra...
QUOTE(shopingas @ 2012 01 16, 15:34)
Litais nezinau, bet doleriais +-30 (rodos virs 30), MAC pigiau gautusi, nes jie tik apie 15....
Siaip man labai panasi spalva buvo vieno is Catrice lupdazio is 'urban baroque' kolekcijos, tikslios spalvos nepamenu, bet ju tik 3 yra...
Shopingai, laukiau jusu, kaip lupdaziu zinoves
Catrice cia sena kolekcija, neberasiu pirkti, o MAC pas mus nera kur pasibandyt, kates maise pabijociau pirkt
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 10 09, 12:48)
Kazkaip man atrodo kad jie gali buti sausoki.
Tikrai nea turiu patį tamsiausią raudoną, laiko ypač gerai, gerai dengia, nesiteplioja. Pirmą kartą, turbūt, taip patiko lūpdažis
sveikos, gal esat uzmačiusios štai tokios spalvos lūpų dažus? maždaug pusiau rožinės, pusiau koralo spalvos
iš dior, ysl, chanel, guerlain.. firmų? labai ieškau maždaug tokio
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 02 05, 22:21)
sveikos, gal esat uzmačiusios štai tokios spalvos lūpų dažus? maždaug pusiau rožinės, pusiau koralo spalvos
Siaip daug labai firmu turi tokius panasau atspalvio dazus dairykites is 2010 metu kolekcijos, nes butent tada koralo spalva buvo ant bangos O kuom jums sie Mac netinka?
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 02 05, 22:21)
Ne jūsų minima firma, bet Clarins Joli rouge Pink Coral iš tos operos
QUOTE(Giselle @ 2012 02 05, 22:37)
Siaip daug labai firmu turi tokius panasau atspalvio dazus dairykites is 2010 metu kolekcijos, nes butent tada koralo spalva buvo ant bangos O kuom jums sie Mac netinka?
šių MAC atspalvis tai būtų tinkamas, tiesiog neturiu kaip jų įsigyti, todėl ieškau kažko, ką rasčiau lietuvoje
ieškau tokio "pelenų avietinės" spalvos lūpdažio arba blizgio. Niekaip nerandu tinkamo atspalvio internete, kad galėčiau parodyti Tokia prigesinta, natūrali, tamsesnė avietinė