Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

vinintėlis lūpdažis (aš blizgių mėgėja) - Lumene natural code Nr.5 (creamy cocoa). kvapas man nelabai, bet lūpų nedžiovina, po kokiu blizgiu visai nieko. norėčiau daugiau lupdažiukų, bet kad vis spalvų neišsirenku, man visi parduotuvės šviesose atrodo nekaip..
Atsakyti
merginos, pasiūlykit kokį gerą tamsų lūpdažį... maždaug tamsios slyvos spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Passero @ 2011 09 08, 20:27)
Yra Krstuteje jau seniai 4 atspalviai. Tikrai labai maloniai tepasi kaip ir rouge allure. Vienos spalvos labai uzsimaniau, bet mane atkalbejo konsultante, kad sausos lupos atrodo... hmm, nzn, gal as dar prie jo grisiu.  biggrin.gif

As kai pirkau 8 buvo.. Tikrai neatrodo sausos lupos! be reikelo jus atkalbejo smile.gif Suteikia labai grazu matini efekta. Jei lupos ir siaip sausos, serpetoja, tada gal ir nelabai graziai atrodys, bet ant nesuskilinejusiu, normaliu lupu tai labai graziai atrodo, rudeni labai tinka matiniai lupu dazai. Tikrai gerai laikosi ir malonus ant lupu, nesausina. Jau baigiu sunaudoti viena ax.gif o kuri spalvyte jums patiko? (as turiu 33 nr. La distinguee)
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 09 17, 13:38)
merginos, pasiūlykit kokį gerą tamsų lūpdažį... maždaug tamsios slyvos spalvos  smile.gif

is Hauschkos yra grynai slyvinis (11), kaip apraset,labai grazus tonas, bandziau karta, tai rudeniui man kaip tik buvo, bet pati labiau megstu rausvus,tai neisigijau, nors ir noretusi kitokiu tureti rolleyes.gif Ir pati konsistencija labai maloni,riebus,gerai tepasi, ir pigmentuotas puikiai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fleur de force: 20 rugsėjo 2011 - 14:40
As noriu pagirti Clarins Joli rouge lupdaziuka,tai galima sakyti pirmas mano lupdazis po ilgos pertraukos,nes esu begalo pripratusi prie blizgesiu. Norejau gerai pigmentuoto,nesausinancio,svelniai kvepiancio ir normaliai besilaikancio,sis lupdazis puikiai atlieka visas isvardytas funkcijas thumbup.gif Naudoju 707 spalva Petal pink,grazi rozine,ne barbiska wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2011 09 19, 18:50)

o kuri spalvyte jums patiko? (as turiu 33 nr. La distinguee)

ta pati drinks_cheers.gif Reikes dar pabandyti. nes tekstura man patiko...
Atsakyti
Internete užmačiau, kad atsirado nauja Rimmel Kate Moss lūpdažių serija, tarp jų yra labai graži nude spalva. Turbūt dar LT nėra, bet man visai norėtųsi išbandyti smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aha splavyte puiki at nude, bet ir siaip kolekcija verta demesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 10 08, 13:18)
Internete užmačiau, kad atsirado nauja Rimmel Kate Moss lūpdažių serija

Kazkaip man atrodo kad jie gali buti sausoki. g.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 09 20, 18:46)
As noriu pagirti Clarins Joli rouge lupdaziuka,tai galima sakyti pirmas mano lupdazis po ilgos pertraukos,nes esu begalo pripratusi prie blizgesiu. Norejau gerai pigmentuoto,nesausinancio,svelniai kvepiancio ir normaliai besilaikancio,sis lupdazis puikiai atlieka visas isvardytas funkcijas  thumbup.gif

šie tikrai super, vis nuperku mamai, tai negali atsidžiaugt smile.gif
Atsakyti
Help...
Gal kas patars is geresniu lupdaziu tokia spalva,skaisciai raudona/koraline su melsvumu vos iziurimu?
Dieve,as net paaiskint nemoku.. doh.gif
Nuo ziurejimo nete spalvas jau visai galva susisuko
Atsakyti
pasakykit kokių nude lūpdažių? nes einu einu ratais aplink stendus, o nieko nematau gero g.gif visokie loreal ir pan, su skaičiais eina, o kiekvieną lūpdažį tikrint nesąmonė
Atsakyti