QUOTE(Rocco @ 2011 08 20, 19:50)
maciau buvo klausta apie matinius lupdazius, tai dabar beskaitydama viena blog'a uztikau, kad Chanel isleido nauja serija lupdaziu, pavadinimu Rouge Allure Velvet. Tame blog'e raso, kad lupdaziai nesausina, netgi drekina, smarkiai pigmentuoti
beje, prekyboj ju dar nera, bus nuo rugsejo 30
beje, prekyboj ju dar nera, bus nuo rugsejo 30
Jais jau prekiaujama, siandien nusipirkau Yra 8 atspalviu palete, tikrai nesausina lupu, nors visiskai matinis efektas. Ilgai islieka. Kaina 115 lt. Emiau spalvyte nr.33 La Distinguee. Kol kas labai dziaugiuosi, nors anksciau matiniai lupdaziai visai nepatiko, cia ko gero, pirmasis mano kosmetineje neblizgus lupdazis (P.S. labai idomus pakuotes dizainas)
QUOTE(Cherry_ @ 2011 08 17, 21:05)
Uzkrito pavadinimas vienos paletes Ten kokios 4-5 spalvytes visos nude , pavadinimas irgi kazka su Nude, prisimenu Norika toki pirko Ar ne Nyx jis
As pasiemiau irgi tos kolekcijos tik spalvos labiau tinkamos rudeniui/ziemai the everyday colors vadinas
QUOTE(Malena @ 2011 08 19, 20:11)
Ieskojau matinio sviesiai rozinio lupdazio. Neradau kazkaip
Dar yra nebrangus Revlon Pink Pout
pati turiu, tai labai mylimas ir naudojamas.
Mergaites, gal zinot ar pas mus LT jau galima nusipirkt ta isgirtaja Loreal'io spalvyte Fariest Nude ( 800 ) ?
Taip uzsimaniau
Taip uzsimaniau
QUOTE(ingapoc @ 2011 09 07, 15:56)
Mergaites, gal zinot ar pas mus LT jau galima nusipirkt ta isgirtaja Loreal'io spalvyte Fariest Nude ( 800 ) ?
Taip uzsimaniau
Taip uzsimaniau
as avo mieste neradau
uzsisakiau is ebay
QUOTE(zuika. @ 2011 09 07, 16:59)
as tai is vienos forumietes nusipirkau nes jai netiko , o man si spalva super tuo tarpu gavau lauktuviu is Londono panasia spalva, galima sakyti tokia pati nes pasidazius nesiskiria tai nr 235 spalva nude, gal ji yra ir pas mus
QUOTE(Liusii @ 2011 09 07, 23:53)
nr 235 spalva nude, gal ji yra ir pas mus
Cia irgi Loreal'io?
QUOTE(ingapoc @ 2011 09 08, 06:53)
Cia irgi Loreal'io?
Taip, as turiu, pavadinimas NUDE, pilna prekyboje sios spalvytes
QUOTE(ingapoc @ 2011 09 07, 14:56)
Taip uzsimaniau
Taip uzsimaniau
Nera Lt sitos spalvos
Beveik identiskos spalvos yra lupdazis is essence, spalva cream nude. eurokos buna
QUOTE(Liusii @ 2011 09 07, 23:53)
as tai is vienos forumietes nusipirkau nes jai netiko , o man si spalva super tuo tarpu gavau lauktuviu is Londono panasia spalva, galima sakyti tokia pati nes pasidazius nesiskiria tai nr 235 spalva nude, gal ji yra ir pas mus
as UK irgi neradau to fairest nude, tai sunciaus is ebay o ta nude urgi turiu, bet nude tokia daugiau rudo atspalvio tokio kakavinio, bet jo jos labai panasios
QUOTE(Rocco @ 2011 08 20, 17:50)
Yra Krstuteje jau seniai 4 atspalviai. Tikrai labai maloniai tepasi kaip ir rouge allure. Vienos spalvos labai uzsimaniau, bet mane atkalbejo konsultante, kad sausos lupos atrodo... hmm, nzn, gal as dar prie jo grisiu.