Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(Soy @ 2011 08 04, 20:31)
As raudonai oranzini naudoju manhattan perfect creamy and care 34N

bet jis slapias toks?

QUOTE(_sala_ @ 2011 08 04, 20:37)
No5, labai sunku pasakyti koks čia lūpdažis, gal būtumėte radusi pagal nuorodą, iš kur yra paimta nuotrauka, matosi ant jos blog'o pavadinimas. Na o kiek aš pati žiūrėjausi internete panašios spalvos, daugiausia šneka apie visokius MAC ir kitus profesionalios kosmetikos lūpdažius, kad ir čia, iš tų brangesnijų:
Orange
Bet šiaip manau tiesiog reikia ieškoti parduotuvėse, tikrai turėtumėte rasti, nes kaip tik madoj tokie smile.gif

Aciu jums 4u.gif kazkaip nesumasciau pagal blog'a susirast spalva doh.gif Tai va issiaiskinau jog tai MAC Vegas Volt lupudazai. Bet atradusi daugiau foto pamaciau, kad jie ne matiniai schmoll.gif Spalva ideali, bet labai noriu matiniu... As nesu kosmetikos zinove, bet gal cia skaitosi matiniai..?
user posted image
va o taip isivaizduoju matini lupdazi(spalva tik kita cia)
user posted image
Atsakyti
Na panasiai toks kaip tas mac, as tai vadinu tokius matiniais biggrin.gif Nei jis perlamutro kokio turi, nei blizguciu, bet pakankamai dregnas, riebus lupdazis. Man tai labai patinka, nepakenciu kai sausina, traukia lupas, o manhattano to nedaro
Atsakyti
QUOTE(No5 @ 2011 08 05, 14:01)
Tai va issiaiskinau jog tai MAC Vegas Volt lupudazai. Bet atradusi daugiau foto pamaciau, kad jie ne matiniai schmoll.gif  Spalva ideali, bet labai noriu matiniu...  As nesu kosmetikos zinove, bet gal cia skaitosi matiniai..?

'Vegas volt' yra kreminis lupdaziukas (matosi slapumas) is 'amplified' serijos. Matiniai man irgi yra tik tie kaip jusu idetoj antroj foto, t.y. tokie, kad ne tik blizguciu ar perlamutro nera, bet ir isvis nera slapumo - jei matinis, tai ir turi but matine spalva. Tik problema su jais, kad daznai reikia idealiu lupu (isryskina visokius paserpetojimus ir pan), o ir dazniausiai sausina tokio tipo lupdaziai....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 05, 18:20)
'Vegas volt' yra kreminis lupdaziukas (matosi slapumas) is 'amplified' serijos. Matiniai man irgi yra tik tie kaip jusu idetoj antroj foto, t.y. tokie, kad ne tik blizguciu ar perlamutro nera, bet ir isvis nera slapumo - jei matinis, tai ir turi but matine spalva. Tik problema su jais, kad daznai reikia idealiu lupu (isryskina visokius paserpetojimus ir pan), o ir dazniausiai sausina tokio tipo lupdaziai....

na mano lupos neproblematiskos ax.gif noreciau pabandyt, nesu matiniu bandziusi...Tai va, apie tokius ir svajoju, ale kaip man atrast... Gyvenu nedideliam mieste, tai sarmoj pasirinkimo nera doh.gif teks laukt, kada vaziuosiu i koki kauna unsure.gif o taip noriu dabar biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
COLLECTION 2000

Gal teko pastebet, ar Lietuvoje sie yra? Labai neblogu atsiliepimu prisiskaiciau, idomu butu paciai isbandyt.
Atsakyti
Uzkrito pavadinimas vienos paletes 4u.gif Ten kokios 4-5 spalvytes visos nude , pavadinimas irgi kazka su Nude, prisimenu Norika toki pirko 4u.gif Ar ne Nyx jis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 08 17, 22:05)
Uzkrito pavadinimas vienos paletes  4u.gif  Ten kokios 4-5 spalvytes visos nude , pavadinimas irgi kazka su Nude, prisimenu Norika toki pirko 4u.gif  Ar ne Nyx jis  ax.gif

Aha, nyx. smile.gif
Atsakyti
siuo metu mano megstamiausios spalvytes yra :
17 mirror shine sos abi
user posted image
bei mac patisserie
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 18 rugpjūčio 2011 - 22:26
Paneles, gal rekomenduotumete is nebrangiu (na iki 30lt mazdaug) lupdazi rausvos spalvos su melsvu atspalviu mazdaug? Saltos spalvos reiktu. Ir kad nesausintu lupu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute1 @ 2011 08 19, 10:10)
Paneles, gal rekomenduotumete is nebrangiu (na iki 30lt mazdaug) lupdazi rausvos spalvos su melsvu atspalviu mazdaug? Saltos spalvos reiktu. Ir kad nesausintu lupu smile.gif

gal spalvytes pvz galite ideti nes biski nesurantu apie ka kalba eina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 08 19, 19:11)
gal spalvytes pvz galite ideti nes biski nesurantu apie ka kalba eina  4u.gif

Pvz toks:
user posted image

Siaip nebuna tas melynumas matomas, bet spalva jo turi - man rodos prie tokiu ne vienas MAC prisikiriamas (turiu 'lovelorn' spalvyte, tai irgi is tu su melsvumu atrodo skaitosi). Na tokie blizgiai/lupdaziai jau saltesnio tono vien del melsvo atspalvio buna, o ir sako, kad dantukai baltesni atrodo.

Pagooglinau dar 'lovelorn' spalvyte - butent prie tu roziniu su melsvu tonu ji ir priskiriama, o cia foto:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 19 rugpjūčio 2011 - 19:22
maciau buvo klausta apie matinius lupdazius, tai dabar beskaitydama viena blog'a uztikau, kad Chanel isleido nauja serija lupdaziu, pavadinimu ‘Rouge Allure Velvet’. Tame blog'e raso, kad lupdaziai nesausina, netgi drekina, smarkiai pigmentuoti

user posted image

cia galima pasiziureti 4 atspalviu swatch'a

beje, prekyboj ju dar nera, bus nuo rugsejo 30 rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rocco: 20 rugpjūčio 2011 - 17:53