Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

nusipirkau loreal colour rich lupdazi,nes makiazu temoj pamciau spalvyte ir labai patiko,nu bet jau skonis kai lieka burnoj,tai net nusisauk,tiek tas lupdazis prikvepintas doh.gif jausiu nenaudosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 06 17, 19:51)
nusipirkau loreal colour rich lupdazi,nes makiazu temoj pamciau spalvyte ir labai patiko,nu bet jau skonis kai lieka burnoj,tai net nusisauk,tiek tas lupdazis prikvepintas doh.gif jausiu nenaudosiu doh.gif

Man sitas lupdazis pakenciamo skonio dar, o va lupu blizgiai L'oreal, tai man tragedija - kiek pirkau, tiek nenaudojau.... ax.gif Nors sito lupdazio irgi nepasilikau, spalva neidieali man buvo, skonis irgi, tai nemaciau prasmes laikyt/naudot....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 06 17, 23:10)
Man sitas lupdazis pakenciamo skonio dar, o va lupu blizgiai L'oreal, tai man tragedija - kiek pirkau, tiek nenaudojau....  ax.gif Nors sito lupdazio irgi nepasilikau, spalva neidieali man buvo, skonis irgi, tai nemaciau prasmes laikyt/naudot....

drinks_cheers.gif panasu,kad manasis irgi baigs karjera jos nepradejes,as labai jautri skoniam/kvapam tai kartais net pykint pradeda nuo skonio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 06 17, 19:51)

o man kaip tik kvepia labai.. skonio reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Gal toks klausimas kvailas, kaip pasirinkti sau tinkamus lupu dazus, turiu omeny atspalvi.? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
manau pirma reikia nuspręsti kokio atspalvio norite (kūno spalvos , ryškiai raudoną , bordo ) . Manau reikia žiūrėt ar tinka prie odos , plaukų . tada nueinat į parduotuvę , pasibandot skirtingus norimo atspalvio lūpdažius (dažniausiai būna testeriukai) , pažiūrit ar jums tinka ir patinka , o grįžusi namo pasiskaitot SM , galbūt atrasit informacijos apie norimą prekę , internete paeiškot nuomonių , komentarų . Ir jeigu susigundėt - perkat ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gina Justina: 25 liepos 2011 - 11:14
QUOTE(Gina Justina @ 2011 07 25, 13:13)
manau pirma reikia nuspręsti kokio atspalvio norite (kūno spalvos , ryškiai raudoną , bordo ) . Manau reikia žiūrėt ar tinka prie odos , plaukų . tada nueinat į parduotuvę , pasibandot skirtingus norimo atspalvio lūpdažius (dažniausiai būna testeriukai) , pažiūrit ar jums tinka ir patinka , o grįžusi namo pasiskaitot SM , galbūt atrasit informacijos apie norimą prekę , internete paeiškot nuomonių , komentarų . Ir jeigu susigundėt - perkat  ax.gif

Siaip pati turiu rudus plaukus, mano oda siuo metu idegusi, taciau naturali oda yra ne balta o kazkiek prie tamsumo, akys zalios taciau kartais atrodo melynai zalios. Pati noreciau persikinio, nude lupdazio bet bijau kad netiks ax.gif blush2.gif ir kazkaip geda eiti i kosmetikos parduotuves ir bandyti teptis po simta kartu kol rasiu sau tinkama spalva lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Siaip net neisivaizduoju kad man turetu tikti. (man tik 21m)
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2011 07 25, 12:12)
ir kazkaip geda eiti i kosmetikos parduotuves ir bandyti teptis po simta kartu kol rasiu sau tinkama spalva  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Siaip net neisivaizduoju kad man turetu tikti. (man tik 21m)

Geda vogti ir meluoti, o ne testerius naudot biggrin.gif
Siaip jie tam ir skirti, tai kokia cia dar geda. Yra serveteles nusivalymui, pabandot, nusivalot vel bandot. Jei paciai nesimato kas tinka veskites mama/drauge ar prasykit konsultantes pagalbos.
Atsakyti
Pati naudoju Chanel Rouge Allure 01 Delicate. Jau trecia lupdazi baigiu ir dar matyt pirksiu... ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif Kazkaip paskutiniu metu labai jau ant lupu daziu pasinesusi esu, nors visada blizgesiukus naudojau smile.gif Vakar ziurejau toki filma su Cameron Diaz, ir ji buvo pasidaziusi lupas raudonai oranzine spalva, matinis toks lupdazis smile.gif taip uzkabliavo doh.gif
va idedu mazdaug tokia spalvyte
user posted image
kazi kokios firmos galetu buti? butinai matinio noriu swoon.gif
Atsakyti
As raudonai oranzini naudoju manhattan perfect creamy and care 34N
user posted image
Atsakyti
No5, labai sunku pasakyti koks čia lūpdažis, gal būtumėte radusi pagal nuorodą, iš kur yra paimta nuotrauka, matosi ant jos blog'o pavadinimas. Na o kiek aš pati žiūrėjausi internete panašios spalvos, daugiausia šneka apie visokius MAC ir kitus profesionalios kosmetikos lūpdažius, kad ir čia, iš tų brangesnijų:
Orange
Bet šiaip manau tiesiog reikia ieškoti parduotuvėse, tikrai turėtumėte rasti, nes kaip tik madoj tokie smile.gif
Atsakyti