Taip laukiau pasirodant
Guerlain 'rouge automatique' lupdaziuku (
SWATCH"AI), nes internete prisiziurejau foto kaip atrodo spalvos, tai jau ir prisireike buvo man keliu. Aisku nenorejau rizikuot ir pirkt nemacius, tai laukiau kol Sephoroj pasirodys. Vis reklamavo, kad geguze, o paskutinem dienom uzejau ir nieko dar nebuvo. Uztai siandien jau atsirade, tai lekiau kuo greiciau apziuret sito gerio.
Na tai tuo gerumas ir baigesi
Tiksliau kas liecia pakuote, kaina, pacio lupdazio konsistencija, tepimasi, tai viskas labai grazu, smagu ir gera, BET.... uzkliuvo spalvos (isvis man su 'rouge' serija vis spalvos kliuna, jos tokios tamsesnes, moteriskesnes, solidesnes, bet turbut suprantama, kad po $45 lupdazius nepirks labiausiai dvidesimtmetes). Taigi, siu nauju lupdaziu buvau nusiziurejus 'Mitsouko' spalvyte - is swatch'u pasirode labai svelni, lengva nude spalvyte, bet realiai tai perlamutrine persikine spalva (vistiek pasmalsavua ir pabandziau ant lupu, atrode siaubingai man sviesiaodei).
Siaip ne visas spalvas perziurejau, stengiausi ziuret tas sviesiau atrodancias, labiau nude spalvytes. Po pasitepliojimu ant rankos issirinkau
'100 Apres L'ondee' ir '101 Voilette de Madame' - abi nude spalvos, bet ant lupu patiko tik '101' numeriukas, nes '100' kiek atsimenu per sviesus (nu tikrai atrodo per sivesus, nors swatch'a ziuriu, tai kaip tik jis tamsesnis
) buvo. Siaip nei vienas nesuzavejo tiek, kad pirkciau. O aplamai del spalvu, tai vienos yra grynai kremines, o kitos perlamutrines - buvo kai kurios rozines spalvytes, kad patiko, bet butent perlamutras man jose trukde.
o kaip Jums patinka pati pakuote?jos naudojimas/ar patogu?