Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 05 24, 15:58)
kaip gražu, eisiu ir aš jo ieškoti wub.gif

turiu situos, man tarp kitako truputi netokia spalva, man grazi, bet ne tiek, kad pabaigus kartociau, turiu atradus man grazesne spalva is loreal
http://3.bp.blogspot...swatchcandy.jpg
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 05 30, 09:57)
nu jo cia ne mano lupikes, nes padazyta tai nagraziai  doh.gif , tik norejau spalva parodyt 4u.gif ant mano lupu tai spalva atrodo  wub.gif dar ant virsaus jai blizgio uztepu tai isvis kaip lupytes kaip uogytes  wub.gif

jo yra ebay, as is ebay ir pirkau 4u.gif

o tai spalva candy ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 05 30, 10:04)
o tai spalva candy ar kaip?

Color Riche Boosting Serum Lipstick
101 Freshly Candy
user posted image
Atsakyti
Šiaip lūpas dažytis man nelabai patinka, todėl šiuo metu turiu tik vieną lūpdažį. lotuliukas.gif (ir tas nelabai patinka) Visgi, dalinuosi savo patyrimu. Taigi, tas vienintelis turimas yra Maybelline Color Sensational. Spalva Pink Please 025.
Štai toks:
user posted image

Teoriškai, labai graži pink-nude tipo spalva, bet ant manęs labai nurudėja. Tekstūra fantastiška - minkštas, švelnus, nesausinantis, gal net kiek drėkinantis. Žodžiu, labai patogus ir mielas ant lūpų. Deja deja, man prie mano itin šviesios odos nelabai žiūrisi. Dedu nuotraukas ant savo lūpų ir rankos:
user posted imageuser posted image
user posted image
Sakyčiau, spalva išėjo labai panaši kaip realybėje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 05 30, 11:34)
Šiaip lūpas dažytis man nelabai patinka, todėl šiuo metu turiu tik vieną lūpdažį.  lotuliukas.gif (ir tas nelabai patinka) Visgi, dalinuosi savo patyrimu. Taigi, tas vienintelis turimas yra Maybelline Color Sensational. Spalva Pink Please 025.

As labai sviesi, bet man patinka si spalvyte ir atspalvis grazus peach-pink tipo (ant mano lupu taip atrodo ir visur taip ji apibudinama). Gal ir nuo lupu pigmento priklauso kaip atrodo.

Tik man jis neitin patinka, nes lupos turi idealios but - jei koks pasausejimas/paserpetojimas, tai iskart matosi doh.gif Nevadinciau jo minkstu, bet siaip nesausina lupyciu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 05 30, 15:01)
As labai sviesi, bet man patinka si spalvyte ir atspalvis grazus peach-pink tipo (ant mano lupu taip atrodo ir visur taip ji apibudinama). Gal ir nuo lupu pigmento priklauso kaip atrodo.

Tik man jis neitin patinka, nes lupos turi idealios but - jei koks pasausejimas/paserpetojimas, tai iskart matosi  doh.gif Nevadinciau jo minkstu, bet siaip nesausina lupyciu.

Na, ant manęs tikrai labai nekaip atrodo. Gal Jūsų oda turi rausvą toną? Nes maniškė į geltonumą, tai labai išryškėja rudumas. Nuotraukoj, kur ant rankos perbraukiau, labai gerai matosi. doh.gif

O dėl antro punkto, tai visai nesutinku. tongue.gif Mano lūpos labai toli nuo idealių (ir sausos, ir šerpetoja), bet šis lūpdažis niekada to neišryškina. Kaip tik, sakyčiau, gal net paslepia trūkumus.
Atsakyti
Taip laukiau pasirodant Guerlain 'rouge automatique' lupdaziuku (SWATCH"AI), nes internete prisiziurejau foto kaip atrodo spalvos, tai jau ir prisireike buvo man keliu. Aisku nenorejau rizikuot ir pirkt nemacius, tai laukiau kol Sephoroj pasirodys. Vis reklamavo, kad geguze, o paskutinem dienom uzejau ir nieko dar nebuvo. Uztai siandien jau atsirade, tai lekiau kuo greiciau apziuret sito gerio. 4u.gif Na tai tuo gerumas ir baigesi biggrin.gif Tiksliau kas liecia pakuote, kaina, pacio lupdazio konsistencija, tepimasi, tai viskas labai grazu, smagu ir gera, BET.... uzkliuvo spalvos (isvis man su 'rouge' serija vis spalvos kliuna, jos tokios tamsesnes, moteriskesnes, solidesnes, bet turbut suprantama, kad po $45 lupdazius nepirks labiausiai dvidesimtmetes). Taigi, siu nauju lupdaziu buvau nusiziurejus 'Mitsouko' spalvyte - is swatch'u pasirode labai svelni, lengva nude spalvyte, bet realiai tai perlamutrine persikine spalva (vistiek pasmalsavua ir pabandziau ant lupu, atrode siaubingai man sviesiaodei). blush2.gif Siaip ne visas spalvas perziurejau, stengiausi ziuret tas sviesiau atrodancias, labiau nude spalvytes. Po pasitepliojimu ant rankos issirinkau '100 Apres L'ondee' ir '101 Voilette de Madame' - abi nude spalvos, bet ant lupu patiko tik '101' numeriukas, nes '100' kiek atsimenu per sviesus (nu tikrai atrodo per sivesus, nors swatch'a ziuriu, tai kaip tik jis tamsesnis g.gif ) buvo. Siaip nei vienas nesuzavejo tiek, kad pirkciau. O aplamai del spalvu, tai vienos yra grynai kremines, o kitos perlamutrines - buvo kai kurios rozines spalvytes, kad patiko, bet butent perlamutras man jose trukde. ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 06 04, 07:06)
Taip laukiau pasirodant Guerlain 'rouge automatique' lupdaziuku (SWATCH"AI), nes internete prisiziurejau foto kaip atrodo spalvos, tai jau ir prisireike buvo man keliu. Aisku nenorejau rizikuot ir pirkt nemacius, tai laukiau kol Sephoroj pasirodys. Vis reklamavo, kad geguze, o paskutinem dienom uzejau ir nieko dar nebuvo. Uztai siandien jau atsirade, tai lekiau kuo greiciau apziuret sito gerio.  4u.gif Na tai tuo gerumas ir baigesi  biggrin.gif Tiksliau kas liecia pakuote, kaina, pacio lupdazio konsistencija, tepimasi, tai viskas labai grazu, smagu ir gera, BET.... uzkliuvo spalvos (isvis man su 'rouge' serija vis spalvos kliuna, jos tokios tamsesnes, moteriskesnes, solidesnes, bet turbut suprantama, kad po $45 lupdazius nepirks labiausiai dvidesimtmetes). Taigi, siu nauju lupdaziu buvau nusiziurejus 'Mitsouko' spalvyte - is swatch'u pasirode labai svelni, lengva nude spalvyte, bet realiai tai perlamutrine persikine spalva (vistiek pasmalsavua ir pabandziau ant lupu, atrode siaubingai man sviesiaodei).  blush2.gif Siaip ne visas spalvas perziurejau, stengiausi ziuret tas sviesiau atrodancias, labiau nude spalvytes. Po pasitepliojimu ant rankos issirinkau '100 Apres L'ondee' ir '101 Voilette de Madame' - abi nude spalvos, bet ant lupu patiko tik '101' numeriukas, nes '100' kiek atsimenu per sviesus (nu tikrai atrodo per sivesus, nors swatch'a ziuriu, tai kaip tik jis tamsesnis g.gif ) buvo. Siaip nei vienas nesuzavejo tiek, kad pirkciau. O aplamai del spalvu, tai vienos yra grynai kremines, o kitos perlamutrines - buvo kai kurios rozines spalvytes, kad patiko, bet butent perlamutras man jose trukde.  ax.gif
user posted image

o kaip Jums patinka pati pakuote?jos naudojimas/ar patogu?
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2011 05 27, 11:10)
LT sie lupu dazai jau apie pora menesiu,lengvai dengia,mazai pigmentuoti,naturaliai zeri,idealu vasarai

Na, as ir rasiau zinute pries pora menesiu, kai dar tik turejo pasirodyt mirksiukas.gif
Dabar jau baigiu sunaudot ax.gif Isigyjau spalvyte Bel-ami 66. Turbut pirkciau vel, jei tik ilgiau laikytusi... Siaip lupdazis labai patiko, galima vietoj lupu balzamo naudoti smile.gif drekina lupas, maloniai dengiasi. Labai spalva patiko, lupos tokios dregnos atrodo. Tikrai neturiu jam priekaistu, bet brangokas malonumas, nes pakankamai greitai susinaudoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2011 06 04, 19:11)
o kaip Jums patinka pati pakuote?jos naudojimas/ar patogu?

Nezinau kaip butu dazantis, nes tik viena testerine spalva buvo tokioj pakuotej (kitos paprasti issukami testeriukai), o ta spalva man visai ne i tema, tai tik pasmalsavau kaip ten atsidaro/uzsidaro - del to tikrai patinka ir patogu, nes viena ranka viska padarai, t.y. pirstu paslenki knopkute ir islenda lupdaziukas. Tik neisbandziau parduotuveje ir dabar galvoju (bet manau be riekalo galvoju, nes tas bus sutvarkyta) ar imanoma taip po trupuciuka pati lupdazi isstumt, nes as tai ten visa ji issokdinau is pakuotes (nes jei neina po truputi isstumt, tai nepatogu dazytis plius galima greit nulauzt) biggrin.gif Na bet turbut cia jau pradedu i pievas vaziuot su tokiais pasvarstymais....
Atsakyti
Atėjau pagirti šio lūpdažiuko - Max Factor Xperience Sheer Gloss Balm
user posted image

Man labai patiko, nes tikrai maloniai drėkina, neišryškina pasausėjimų, tinkamas kasdienai, nes nėra labai ryškus, suteikia tik gaivią natūralią spalvą. Ant lūpų jaučiasi kaip malonus balzamas, be to, maloniai kvepia kažkokiom uogytėm smile.gif Minusas tik tas, kad nemažai kainuoja.

Keletas swatchu:
xperience
xperience2
xperience3
Atsakyti
O gal kas bandėt The bosy shop lip colour lūpų dažus? Nes pasižiūrėjau į nuotraukas ir labai susidomėjau:
user posted image
42 Dusk Pink, 06 Clover Pink, 14 Pink Ginger, 10 Soft Heather
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti