Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

Ir man trečia spalvytė, superinė... Koks lūpdažis čia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melitta: 15 balandžio 2011 - 06:39
Mane labai nustebino geraja prasme manhattan lupdaziai perfect creamy and care, turbut geriausias man is kada bandytu, minkstai tepasi, absoliuciai nesausina lupu (netgi atrodo ir padrekina), neblogai laikosi, zodziu labai patiko, pirksiu dar kokia nors spalva
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 15 balandžio 2011 - 06:57
QUOTE(Melitta @ 2011 04 15, 07:39)
Ir man trečia spalvytė, superinė... Koks lūpdažis čia?

Ačiū, čia Oriflame colour atraction lūpų dažai Nr. 12120 Wake up pink, realiai jie kiek ryškesnis smile.gif
Atsakyti
Noriu konsultacijos. smile.gif Pirmą kartą gyvenime pirksiu lūpdažį.. Mano lūpos ryyyškiai raudonos, noriu ryyyšniau rausvo ir orandžinio lūpdažio, bet nežinau ar nepersimuš per jį mano tikroji lūpų spalva.. Gal reik dar kokios priemonės? Būtų gerai ne itin brangios jei jau taip. smile.gif dėkuj smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

išbandžiau kelis ilgalaikius lūpų dažus, tad ateinu su įspūdžiais 4u.gif Visi jie dviejų dalių, iš kurių pirmoji suteikia spalvą, antras sluoksnis- apsauginis, suteikiantis blizgesio. Spalvas parašau, bet nekomentuosiu- čia juk kiekvienos individualus pasirinkimas/patikimas smile.gif

L'oreal INFALLIBLE LIP DUO COMPACT (spalva 504 Immortal Red)
user posted image
Iš trijų bandytų lūpų dažų tepėsi lengviausiai- gal dėl to, jog man patogesnė dažų konsistencija ir forma- jie kieti, kaip tradicinis lūpdažis. Laukiant kol nudžius mažai tempia lūpas. Tačiau minusų daug daugiau: net tepant tą antrą sluoksnį išliko lūpų tempimo jausmas, nors ir ne stiprus, tačiau gali pradėti erzinti, nes jaučiasi, kad yra kažkas ant lūpų ir ta blogąja prasme smile.gif Be to, po 3 valandų (per jas keliskart rūkyta ir gertas puodelis kavos) pradėjo "šertis". Atrodo baisokai, nes atsilipina mažais gabalėliais, pasidaro toks "flaky", veidrodyje išvydau senos apsišėrusios bobutės lūpų vaizdą biggrin.gif žodžiu, nepirkčiau ir nerekomenduočiau. Na, bent nusivalė lengvai.

Max Factor Lipfinity (mano spalva 120 Hot)
user posted image
Minusas: buvo sunku dažytis. Spalva yra "skysta", ta prasme, dengiasi kaip blizgesys, ne lūpdažis. Tas šepetėlis ne itin patogus... O nuvažiavus šonan yra bėdos- džiūsta akimirksniu ir "kliurkas" sunku nuvalyti.
Pliusai: užtepus antrąjį sluoksnį ėmė taip žėrėti, jog jaučiausi, kaip švyturys biggrin.gif Labai super. Po 4 val (per jas bokalas alaus ir rūkymai blush2.gif ) spalva atrodė puikiausiai. Tiesa, kas pusvalandį tepiau tą antrą sluoksnį, nes jis tai valosi ir tada tempia lūpas. Patepi vėl- ir vėl ramu.
Ai, išvis- grįžau po 8val, truputį buvo pradėjęs "luptis", bet ne dienos šviesoje net nepasakytum...Iš esmės atrodė dar labai gerai.
O nusivalyti sunkoka- reikia spec.valiklio, kurio tą vakarą neturėjau, tai šveičiau šveičiau... Ir po nakties vistiek dar radau spalvos smile.gif

Covergirl Outlast all-day lipcolor (507 ever red-dy)
user posted image
O šitas jau tas, kurį rinkčiausi ir rekomenduočiau. Geriausias iš bandytų. Iš esmės viskas labai panašu į MaxFactor (irgi sunkiau tepasi, irgi puikiai žėri), tik išsilaikymas jau tikrai nuostabus. Po 8val visiškai nekilo ranka dar kažko taisyt, tik antrą sluoksnį tepi ir viskas... Atlaikė ir kavą, ir vyną, ir rūkymą, ir bučinius thumbup.gif Jaučiausi kaip mergaitė iš reklamos (nes joms ten nenutinka jokių bėdų su makiažu biggrin.gif ).
Tiesa, kaip jį nusivalyti be ilgo ilgo šveitimo- man vis dar mistika. Jis priešinasi lotuliukas.gif

Beje, prieš bandydama pasidariau ant rankos visų trijų spalvų mėginius- pažiūrėt spalvai. Tai su vandeniu ir muilu pirmieji du nusiplovė super lengvai, o Covergirl net nuo rankos nenorėjo atlipti...

Tokia mano ilgalaikių lūpdažių epopėja, ačiū patarusioms, tikiuos, kad kažkam tai bus taip pat naudinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2011 05 19, 12:49)
L'oreal INFALLIBLE LIP DUO COMPACT (spalva 504 Immortal Red)

Beje, prieš bandydama pasidariau ant rankos visų trijų spalvų mėginius- pažiūrėt spalvai. Tai su vandeniu ir muilu pirmieji du nusiplovė super lengvai, o Covergirl net nuo rankos nenorėjo atlipti...

Del L'oreal tai sutinku 100% drinks_cheers.gif Mano lupos sausos, tai pasidazius normalus jausmas, bet jau paskui tai tempia, sausina, o tas lupimasis kaip serpetojimas atrodo, tai vaizda gadina nerealiai doh.gif

Covergirl nebandzius, bet jusu atsiliepimai sugunde isbandyt - rasausi i noru sarasa 4u.gif

O kas del nuvalymo, tai pabandykit ant dregnos vatytes aliejaus uzpilt (tiks bet koks turimas, kad ir alyvuogiu virtuveje naudojamas) - gerai atvalo visokius brudus (pvz seselius, kuriu makiazo valikliu neina atkrapstyt).
Papildyta:
QUOTE(Kap- @ 2011 04 20, 19:40)
Noriu konsultacijos. smile.gif Pirmą kartą gyvenime pirksiu lūpdažį.. Mano lūpos ryyyškiai raudonos, noriu ryyyšniau rausvo ir orandžinio lūpdažio, bet nežinau ar nepersimuš per jį mano tikroji lūpų spalva.. Gal reik dar kokios priemonės? Būtų gerai ne itin brangios jei jau taip. smile.gif dėkuj smile.gif

Jei jau pigiau norisi prasisukt, tai pries tai lupas galit patept naudojama pudra - pamaskuos/nuims ta lupu raudonuma. O siaip yra spec produktu tam dalykui. Pati turiu Laura Geller 'lip spackle' - naudojasi neimanomu taupumu, t.y. vos prielieti pirstu ir visoms lupoms to kiekio uztenka.
user posted image
Atsakyti
kelios dienos atgal nusipirkau du estee lauderius,pakolkas kas liecia tekstura,ir drekinima tik geriausi atsiliepimai.kazkaip nepastebejau kiek ilgai islieka,bet pakolkas tikrai patenkinta.
user posted image
Atsakyti
dvynuke85, koks kairiojo lūpdažio numeriukas ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2011 05 23, 14:03)
dvynuke85, koks kairiojo lūpdažio numeriukas ?  4u.gif

Signature Lipstick "Coral Kiss" L77 4u.gif
Atsakyti
Suncoat MOISTURIZING lupdazis
user posted image

sita nesenai isigyjau, patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2011 03 24, 23:38)
Gal kas nors jau isbandete naujuosius Chanel Rouge Coco SHINE
user posted image
Ar jau yra pirkti LT? kaip su spalvu pasirinkimu? Jauciu, kad tai bus nuostabus lupdazis vasarai rolleyes.gif kazkas tarp lupdazio ir lupu blizgio ax.gif

Dabar naudoju Dior Rouge - nuostabus! turbut pirksiu vel ta pacia spalva 649 Mythical Pink. Pats lupdazis labai malonus, plonai tepasi, drekina, neblogai laikosi, suteikia toki dregnu lupu efekta. Man jis labiau patiko uz Dior Serum de Rouge, sis truputi riebesnis ir butinai reikejo lupu piestuka naudoti, kad nenubegtu.

Superiniai lupdaziai-labai juos giria thumbup.gif Gerai dengiasi,nuostabios spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2011 03 24, 22:38)
Gal kas nors jau isbandete naujuosius Chanel Rouge Coco SHINE
user posted image
Ar jau yra pirkti LT? kaip su spalvu pasirinkimu? Jauciu, kad tai bus nuostabus lupdazis vasarai rolleyes.gif kazkas tarp lupdazio ir lupu blizgio ax.gif

Dabar naudoju Dior Rouge - nuostabus! turbut pirksiu vel ta pacia spalva 649 Mythical Pink. Pats lupdazis labai malonus, plonai tepasi, drekina, neblogai laikosi, suteikia toki dregnu lupu efekta. Man jis labiau patiko uz Dior Serum de Rouge, sis truputi riebesnis ir butinai reikejo lupu piestuka naudoti, kad nenubegtu.

LT sie lupu dazai jau apie pora menesiu,lengvai dengia,mazai pigmentuoti,naturaliai zeri,idealu vasarai
Atsakyti