Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(shopingas @ 2011 02 28, 00:01)
Dar is turimu ant lupu man panasiai atrodo MAC 'creme cup'.

nu kur jau unsure.gif 4u.gif tikria ne toks ruuuuzavas... schmoll.gif bent ant mano lupu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 28, 09:36)
nu kur jau  unsure.gif  4u.gif tikria ne toks ruuuuzavas...  schmoll.gif bent ant mano lupu biggrin.gif

Nu as nesakiau, kad tikrai toks, o kad labai panasus tongue.gif Ir kiekvienai tas pats lupdazis juk kitaip atrodo, nes prisideda naturali lupu spalva, odos spalva ir pan (nepamirsk, kad tau BB 'nectar' shimmerio spalvos praktiskai nesimato, o kitos kaip skaistalus naudoja) - man tas MAC lupdaziukas isvis labiau link nude pasirode, nesuzavejo, bet kai parduotuvej ant rankos konsultante padaze, tai net nustebau del tos rozines spalvos, o isbandinedama namuose daziausi, tai fotkinausi galiausiai ir dar labiau nustebau, kad jis toks ruzavas. Bet man ta spalva tinka ir patinka, tik atrodo tikrai kitaip nei siaip pakuoteje ziurint.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 03 02, 15:01)
niu imetu savo lupdaziuka loreal nude 235nr ant virsaus dar bespalvio blizgesio dejau

'Fairest nude' yra nr800, tai manau nera tas pats lupdaziukas (o ir jusiskej foto jis atrodo toks labiau i ruduma, 'fairest nude' labiau link ruzavumo sakyciau).

Va cia yra jo foto:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 03 02, 21:10)
aha tu teisi  drinks_cheers.gif
uzsisakysiu ta fairest nude, as jo noriu  bigsmile.gif

Zinok nepasigailesi.. nuostabi spalva.. reiks man kokiu dvieju back up nes ziauriai patinka lotuliukas.gif beja, tavo foto neiziuriu.. doh.gif lotuliukas.gif visai man prastai su akim.. per smuklus vaizdas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O gal kas nors galėtų rekomenduoti lūpdažį, kuris kuo ilgiau išliktų? Peržiūrėjau Sarmos/Drogo asortimentus, tai toks jausmas, kad nieko tokio net neveža... Užsisakyčiau internetu, bet tam tikrai norėtųsi patarimo ax.gif
Lūpų sausinimo nebijau, būčiau pasidažiusi vistiek tik 2-3 val... Tik norisi, kad per tas porą valandų nereikėtų jo vis atnaujinti, kad galėčiau ramiai išgert kavos ar parūkyti ir nepalikti visos spalvos ant puodelio smile.gif Juk turėtų būti kažkas ilgiau išliekančio?...
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2011 03 04, 13:10)
Sveikos 4u.gif O gal kas nors galėtų rekomenduoti lūpdažį, kuris kuo ilgiau išliktų? Peržiūrėjau Sarmos/Drogo asortimentus, tai toks jausmas, kad nieko tokio net neveža... Užsisakyčiau internetu, bet tam tikrai norėtųsi patarimo ax.gif
Lūpų sausinimo nebijau, būčiau pasidažiusi vistiek tik 2-3 val... Tik norisi, kad per tas porą valandų nereikėtų jo vis atnaujinti, kad galėčiau ramiai išgert kavos ar parūkyti ir nepalikti visos spalvos ant puodelio smile.gif Juk turėtų būti kažkas ilgiau išliekančio?...

user posted image
Max Factor Colour Collections Lipstick
Pati turiu trecius metus, tuoj reiks mest, nes nesusinaudoja doh.gif Mano spalva- English Rose, jis skaitosi savaime atsinaujinantis, ar kaip g.gif , tik reikia lupas stipriai suglaust pora kart ir spalva tipo vel atsinaujina thumbup.gif man visi lupu dazai gerai laiko, o sis ypac, bet as nerukau, tai kiek paliksit ant cigaretes negaliu pasakyti.
Su juo lupos atrodo blizgios ir dregnos.
user posted image
L'Oreal Endless Kissable Lip Colour
Dar esu turejus sitoki, tai cia jau mirtinas ginklas, sunkiai nusivalo, net su spec. valikliu. Toks stipriai prilimpantis ir sausokas, sutinku su jo aprasymu, kad kaip kokia tatuiruote laikosi ant lupu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2011 03 04, 12:27)

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif
O šito L'Oreal Lietuvoje irgi nerasčiau? Jau žvalgausi spalvyčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2011 03 04, 13:39)
Ačiū labai už atsakymą 4u.gif
O šito L'Oreal Lietuvoje irgi nerasčiau? Jau žvalgausi spalvyčių ax.gif

Nezinau del L'oreal, nes seniai turejau, gal pries 3 metus. Manau,kad per tiek laiko ir pakuote, ir pavadinima gali but pakeite g.gif Na MF tikrai lietuvoj galit pasibandyt, o gal patiks? mirksiukas.gif
Cia turbut analogiskas mano turetam, tik patobulintas.
Infallible Lip Duo Compact
loreal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 04 kovo 2011 - 13:06
QUOTE(shopingas @ 2011 02 28, 15:56)
o isbandinedama namuose daziausi, tai fotkinausi galiausiai ir dar labiau nustebau, kad jis toks ruzavas. Bet man ta spalva tinka ir patinka, tik atrodo tikrai kitaip nei siaip pakuoteje ziurint.

Zinok tikrai ruzavas tas creme cup mac lotuliukas.gif lotuliukas.gif isbandziau as ji taip ant greicio ir pasidejau i sandeliuka.. siand issitraukiau, daugiau uzvarvolinau.. ruuuuuuzavas lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet grazus man
Atsakyti
Gal kas nors jau isbandete naujuosius Chanel Rouge Coco SHINE
user posted image
Ar jau yra pirkti LT? kaip su spalvu pasirinkimu? Jauciu, kad tai bus nuostabus lupdazis vasarai rolleyes.gif kazkas tarp lupdazio ir lupu blizgio ax.gif

Dabar naudoju Dior Rouge - nuostabus! turbut pirksiu vel ta pacia spalva 649 Mythical Pink. Pats lupdazis labai malonus, plonai tepasi, drekina, neblogai laikosi, suteikia toki dregnu lupu efekta. Man jis labiau patiko uz Dior Serum de Rouge, sis truputi riebesnis ir butinai reikejo lupu piestuka naudoti, kad nenubegtu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 24 kovo 2011 - 21:40
Kaip ir lūpų blizgesių temoje, įdedu kelis lūpų dažus ant savo lūpų, noriu Jūsų nuomonės smile.gif
user posted image
user posted image4
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 04 14, 19:35)
Kaip ir lūpų blizgesių temoje, įdedu kelis lūpų dažus ant savo lūpų, noriu Jūsų nuomonės smile.gif

Kaip ir blizgesiu temoje, man grazu wink.gif Ypac trecioje foto, o siaip as perlamutriuko/blizguciu lupdaziuose nesu megeja. Na ir pirmas ryskokas pagal mano skoni, bet klauset del saves, tai man visi gerai atrodo tinkamoj vietoj ir tinkamu laiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 14 balandžio 2011 - 19:01