Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(shemsa @ 2011 02 26, 14:20)
o kokia spalva jis ant lupu duoda?

Nezinau) nebandziau..bandau parduoti...))))

ooo L'Oreal Fairest nude 800 wub.gif --kokia grazi spalva..jeskosime) gal patarsite kur???ir kokia kaina mazdaug ..ebay suradau ..
http://cgi.ebay.co.u...=item80100aa96e
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 26 vasario 2011 - 17:10
QUOTE(Ulitka @ 2011 02 26, 18:06)
ooo L'Oreal Fairest nude 800 wub.gif  --kokia grazi spalva..jeskosime) gal patarsite kur???ir kokia kaina mazdaug ..ebay suradau ..

Drugstore ar superdrug dabar nzn.. biggrin.gif 4u.gif usa zodziu
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 26, 17:49)
Man atrodo rasoma kuriai spalvu kategorijai priklauso (roziniams, nude, raudoniems ir pan). Bet galiu klyst....

o fairest nude ji i ruduma truputi gal?
kazkodel galvoju kad ta pati spalva cia nude ir fairest nude g.gif bent is paveiksliuku atrodo ta pati g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 02 26, 20:45)
o fairest nude ji i ruduma truputi gal?
kazkodel galvoju kad ta pati spalva cia nude ir fairest nude g.gif bent is paveiksliuku atrodo ta pati  g.gif

nu ji tokia ne nude, ne kuno spalvos.. 4u.gif bet tokia tamsi nude.. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 26 vasario 2011 - 19:51
siandien isigijau Yves Saint Laurent Rouge Volupte #2 Sensual Silk,spalva tiesiog nereali! wub.gif ideali!norejau pirkti Estee lauder vanilla truflle ,bet deja nebuvo,tai pasiimiau si ir visai nesigailiu ax.gif labai kreminis,siek tiek sausina,uztepus ant virsaus mano mylimiausia nude blizgi isvis atrodo pasakiskai ax.gif spalva ideliai man tinka,kaip tik kazko tokio seniai ieskojau is pigensiu lupu dazu,bet deja nieko neradau smile.gif ai,dar ipakavimas-kazkas tokio biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas galėtumėt parekomenduoti lūpdažių paletę? Kad būtų geras kokybės ir kainos santykis ir spalviniu atžvilgiu įvairiapusė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 26, 22:01)
siandien isigijau Yves Saint Laurent Rouge Volupte #2 Sensual Silk,...

Sie lupdaziukai man patinka ir spalvos grazios, bet galiausiai kazkiek pasausina man lupas. O blogiausia, kad nelabai islaiko konturu, kad ir piestuku apvestos lupos, bet kazkiek issisklaido...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 25, 17:52)
O jus ryskesnio ar svelnesnio norit? Ar siulyt visokius?  4u.gif Nes as jau sarasiuka sudarineju  tongue.gif

noreciau mazdaug tokio http://www.google.lt...=1t:429,r:1,s:0
Atsakyti
QUOTE(Mouse` @ 2011 02 27, 19:57)

llllabai jau ruzavas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 26, 19:49)
nu ji tokia ne nude, ne kuno spalvos..  4u.gif bet tokia tamsi nude..  biggrin.gif
user posted image

Pas mane visai ne nude rodo,o toki i rozinuma,tik salto atspalvio ir ne sviesu (monitorius sukalibruotas biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 27, 22:45)
Pas mane visai ne nude rodo,o toki i rozinuma,tik salto atspalvio ir ne sviesu (monitorius sukalibruotas biggrin.gif )

Ne ne, gerai rodo.. tokia ir yra biggrin.gif bet ne rozinis, o toks.. marve nude ar kaip cia.. baklazano nude lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2011 02 27, 22:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

4u.gif a mes tai laukiam jusu to nude lupadazio is loreal.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mouse` @ 2011 02 27, 19:57)

Aisku daugkas ir nuo lupu spalvos priklauso, bet jei jau tikrai toki lupdazi atradus ir ant lupu nesigauna spalva, tai galima lupu pagrinda det, nuimanti raudoni, ir bus viskas ciki tongue.gif

Tokio atspalvio daug nepasiulysiu, bet pirmas i galva atejes ir praktiskai taip pat atrodantis Dior 'Addict' nr219 (undressed pink) - pats lupdazis atrodo nude, i rusvuma, bet ant lupu man gaunasi toks svlenus ruzavas. Dar is turimu ant lupu man panasiai atrodo MAC 'creme cup'. O siaip turint galimybe po MAC pasidairyt, tai ten galima ne viena artima varianta rast. Neutrogena 'angle's blush' lupdaziukas irgi is tokiu svelniai ruzavesniu.

Na ir nors cia lupdaziu tema, o ir lupdazio ieskot, bet parekomenduosiu ir keleta blizgiu... ax.gif Velgi po MAC pasikuitus yra tokiu, L'oreal 'infallible' irgi turi artimu spalvu (pvz nr106 plumped pink). Pati neseniai isigijau Urban Rituelle blizgi (spalva 'pink jasmine'), tai panasus variantas, tik neutralesnis.

QUOTE(shemsa @ 2011 02 27, 20:4
1)
llllabai jau ruzavas  blush2.gif

Nu ruzavas, bet nera toks ryskus ryskus - man labai patiko spalvyte wub.gif Aisku viskas turi but suderinta ir priderinta, nes sioj foto, tai jau taip nusaldintas jis.....
Atsakyti