QUOTE(Zuzi_šoka @ 2009 09 08, 14:02)
Sveikos, dar niekada nesu pirkusi ir naudojusi lupdziu, vis kazkaip prisibijodavau as ju Jei ir pabandydavau- tuojpat nusivalydavau, nes atrodydavau sau per sena, todel dazniausiai apsieidavau tik su vazelinu, ar kokiu lab.svelnios spalvos blizgesiu.
Taciau dabar, artejant 25-meciui vis labiau traukia nusipirkt...Gimus vaikeliui atsirado noras pakeisti stiliu, na truputi atitolti nuo to "studentisko vejavaikiskumo"
Bet turbut niekada gyvenime neissirinksiu tinkamo lupdazio! Nepagaileciau pinigu geriem, kokybiskiem lupdaziam. Bet ka rinktis? Esu rudaake, tamsiaplauke. Kasdien dazausi tik akis. Norisi kazko svelnaus, ne itin ryskaus, bet ir kad uz lupu krastu "nenueitu" Nesinori pirkti tik tam, kad pirktum, kad guletu paskui kosmetinej ir liudetu tas "dazas".
Gal patarsit nuo ko pradet?
Taciau dabar, artejant 25-meciui vis labiau traukia nusipirkt...Gimus vaikeliui atsirado noras pakeisti stiliu, na truputi atitolti nuo to "studentisko vejavaikiskumo"
Bet turbut niekada gyvenime neissirinksiu tinkamo lupdazio! Nepagaileciau pinigu geriem, kokybiskiem lupdaziam. Bet ka rinktis? Esu rudaake, tamsiaplauke. Kasdien dazausi tik akis. Norisi kazko svelnaus, ne itin ryskaus, bet ir kad uz lupu krastu "nenueitu" Nesinori pirkti tik tam, kad pirktum, kad guletu paskui kosmetinej ir liudetu tas "dazas".
Gal patarsit nuo ko pradet?
shopingas beveik ir atsake viska Del spalvu, pasiziurek persiko atspalvio lupdaziukus, taip pat ant taves graziai turetu ziuretis rausvi i ruduma lupdaziai ir ivairios rusvu spalvu variacijos priklausomai nuo tavo odos spalvos Kad nesusibegtu i raukslytes (o susibegti linke dauguma lupdaziu), naudok lupu piestuka. Gali isigyti viena, kuris tiktu bet kokiai lupdazio spalvai, t.y. permatoma (pvz Artdeco) lupu piestuka.
Dior lupdaziai tikrai smagus, taciau ryskesniu spalvu be piestuko naudot nerekomenduociau. Vieni mano mylimiausiu yra Guerlain Kiss kiss linijos lupdaziai, kurie labai neblogai drekina lupas ir graziai tepasi Pavaiksciok po parduotuves, tikrai kazka issirinksi