Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

O kaip jums tokios lūpytės?
user posted image
Čia naudotas "Benefit 24k Sexy Gold".
Man tai pasaka... wub.gif
user posted image
user posted image

Kaina kiek mačiau ~70lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 44123: 04 gruodžio 2010 - 16:30
QUOTE(44123 @ 2010 12 04, 16:30)
O kaip jums tokios lūpytės?
[img]http://www.makeupandbeautyblog.com/wp-content/uploads/2008/12/benefit-cosmetics-sexy-

super thumbup.gif
kur matet pirkti? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas matet Lietuvoj LOREAL fariest nude 800 spalvyte? nu blem niekur nerandu doh.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2010 12 04, 18:57)
super thumbup.gif
kur matet pirkti? 4u.gif

benefir lietuvoj nera,reiketu siustis.
O ir siaip,cia ant tamsiaodes dazyta,tai tikrai ant standartines lietuves lupu abejoju ,kad taip pat atrodytu, gi matosi,kad pas ta mergina lupu spalva kitokia naturali.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 04, 13:18)
O ir siaip,cia ant tamsiaodes dazyta,tai tikrai ant standartines lietuves lupu abejoju ,kad taip pat atrodytu, gi matosi,kad pas ta mergina lupu spalva kitokia naturali.

Va va, daznai klaidinga nuomone taip ir susidaro - ant kazko pamatai ta spalva, nusiperki ir ziuri, kad tau ne pro kur taip neatrodo. Sioj foto man grazu, bet ir oda tamsoka. O man baltaodei, tai jis klaikiai atrodytu.
Atsakyti
Man saltuoju sezonu nepakeiciami Dior serum rouge lupdaziukai, riebus, nesausina thumbup.gif turiu 640 bei 710 numeriukus wub.gif
Atsakyti
va va ir man grazu labai visi nude atspalviai, pati nusipirkau o paskuj ziuriu i veitrodi nes atrodau kaip kakiukiu paterliota, nes esu isblyskusio veido, seip visi tinka man i bordo ruduma, atspalviai sodrus, o sis-tai buvo klaikuma akzkokia
Atsakyti
o as ieskojau ieskojau lupdaziuko,kol galiausiai tose dziunglese pasiklydau.labiausiai tai medziojau kazka is chanelio,bet labai jau nuvyle palete verysad.gif tai galiausiai nusipirkau clarinso.tai jau kaip maloniai tepasi ant lupu thumbup.gif ir po panaudojimo lupos tokios svelnios,palepintos. rolleyes.gif beje,pacio lupdzio skonis labai geras ax.gif toks neikyriai saldus smile.gif
Atsakyti
Turiu Loreal Accords Naturels esu labai patenkinta juo thumbup.gif toks neissiskiriantis perdaug, spalva naturali kasdienai liux ir siaip patinka kaip tepas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwww @ 2011 02 04, 01:03)
Turiu Loreal Accords Naturels esu labai patenkinta juo  thumbup.gif  toks neissiskiriantis perdaug, spalva naturali kasdienai liux ir siaip patinka kaip tepas  mirksiukas.gif

o kuris cia tiksliai lupdazis? g.gif
kazkaip nepamenu is lorealio tokiu pavadinimu lupdaziu, kad yra g.gif
gal gali ikelt nuoroda kaip jis atrodo?koki nr turi? 4u.gif
Atsakyti
Gavau MAC lupdazi Cream cup ir Loreal faries nude.. Apie mac galeciau pasakyt taip: lanai grazi spalvyte, bet man ciut dregnesnio noretusi.. palei lupdazio ,,sakni''jau matos kad ateityje tikrai lus.. jau sita buvau girdejus, kad tai dazna Mac liga, kas greit luzta palei kota biggrin.gif bet nieko.. seip patiko.. Lorel man daug dregnesnis, pats lupdaziukas tamsesnis, bet spalvyte labai patiko wub.gif malonus ant lupu wub.gif seip abiem produktais patenkinta
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 vasario 2011 - 18:13
4u.gif Mergaites , pripratau prie vieno lupdazio blush2.gif o jo jau negamina
maybelline watershine rhum cake nr 12
user posted image

Galvoju , gal tik pas mus Lietuvoj nera , gal verta kitur paziureti?? g.gif
O gal patarsite koki kita wub.gif
Atsakyti