O kaip jums tokios lūpytės?
Čia naudotas "Benefit 24k Sexy Gold".
Man tai pasaka...
Kaina kiek mačiau ~70lt
QUOTE(44123 @ 2010 12 04, 16:30)
O kaip jums tokios lūpytės?
[img]http://www.makeupandbeautyblog.com/wp-content/uploads/2008/12/benefit-cosmetics-sexy-
[img]http://www.makeupandbeautyblog.com/wp-content/uploads/2008/12/benefit-cosmetics-sexy-
super
kur matet pirkti?
Gal kas matet Lietuvoj LOREAL fariest nude 800 spalvyte? nu blem niekur nerandu
QUOTE(RainyDay @ 2010 12 04, 18:57)
benefir lietuvoj nera,reiketu siustis.
O ir siaip,cia ant tamsiaodes dazyta,tai tikrai ant standartines lietuves lupu abejoju ,kad taip pat atrodytu, gi matosi,kad pas ta mergina lupu spalva kitokia naturali.
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 04, 13:18)
O ir siaip,cia ant tamsiaodes dazyta,tai tikrai ant standartines lietuves lupu abejoju ,kad taip pat atrodytu, gi matosi,kad pas ta mergina lupu spalva kitokia naturali.
Va va, daznai klaidinga nuomone taip ir susidaro - ant kazko pamatai ta spalva, nusiperki ir ziuri, kad tau ne pro kur taip neatrodo. Sioj foto man grazu, bet ir oda tamsoka. O man baltaodei, tai jis klaikiai atrodytu.
Man saltuoju sezonu nepakeiciami Dior serum rouge lupdaziukai, riebus, nesausina turiu 640 bei 710 numeriukus
va va ir man grazu labai visi nude atspalviai, pati nusipirkau o paskuj ziuriu i veitrodi nes atrodau kaip kakiukiu paterliota, nes esu isblyskusio veido, seip visi tinka man i bordo ruduma, atspalviai sodrus, o sis-tai buvo klaikuma akzkokia
o as ieskojau ieskojau lupdaziuko,kol galiausiai tose dziunglese pasiklydau.labiausiai tai medziojau kazka is chanelio,bet labai jau nuvyle palete tai galiausiai nusipirkau clarinso.tai jau kaip maloniai tepasi ant lupu ir po panaudojimo lupos tokios svelnios,palepintos. beje,pacio lupdzio skonis labai geras toks neikyriai saldus
Turiu Loreal Accords Naturels esu labai patenkinta juo toks neissiskiriantis perdaug, spalva naturali kasdienai liux ir siaip patinka kaip tepas
QUOTE(wwwww @ 2011 02 04, 01:03)
Turiu Loreal Accords Naturels esu labai patenkinta juo toks neissiskiriantis perdaug, spalva naturali kasdienai liux ir siaip patinka kaip tepas
o kuris cia tiksliai lupdazis?
kazkaip nepamenu is lorealio tokiu pavadinimu lupdaziu, kad yra
gal gali ikelt nuoroda kaip jis atrodo?koki nr turi?
Gavau MAC lupdazi Cream cup ir Loreal faries nude.. Apie mac galeciau pasakyt taip: lanai grazi spalvyte, bet man ciut dregnesnio noretusi.. palei lupdazio ,,sakni''jau matos kad ateityje tikrai lus.. jau sita buvau girdejus, kad tai dazna Mac liga, kas greit luzta palei kota bet nieko.. seip patiko.. Lorel man daug dregnesnis, pats lupdaziukas tamsesnis, bet spalvyte labai patiko malonus ant lupu seip abiem produktais patenkinta