Žinau tą skonį, aš jau pripratau prie jo ir tiek Man Guerlain nusivalgė per kelias minutes, nelaižius lūpų ir nieko nedarius, nors pasidažius buvau "riebiai". Stebuklas kažkoks
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 11 23, 23:35)
Žinau tą skonį, aš jau pripratau prie jo ir tiek Man Guerlain nusivalgė per kelias minutes, nelaižius lūpų ir nieko nedarius, nors pasidažius buvau "riebiai". Stebuklas kažkoks
O as prie EL skonio taip ir nepripratau - turejau 2 skritingus blizgius ir 2 lupdazius.. Vis erzino tas ksonis mane... Na bet skonis/kvapai toks jau dalykas, kad visiems skirtingai...
Del Guerlain tikrai keista - man jis labai puikiai issilaiko net geriant/valgant. Turiu dar 'kiss kiss' serijos lupdaziuka, tai ir tas labai puikiai laikosi - pasidazau vos vos, o po keliu valandu tik vos apsitrynus spalva buna.
Man is nebrangiu labai patiko Gosh soft'n shine lip balm, jis toks kreminis, maloniai tepasi, emiau spalva be zerinciu blizguciu, lupos minkstos buna, atrodo ant virsaus kazkiek butu blizgesio deta, na toki efekta suteikia pasitepus juo maloniai kvepia, gal tik kiek trumpai laikosi.
Radau internete kaip pasidazius atrodo "Irony is a sheer nude peach".
Pati turiu 33 numeriuka, antras is kaires
Radau internete kaip pasidazius atrodo "Irony is a sheer nude peach".
Pati turiu 33 numeriuka, antras is kaires
Gal kas patartu grazia klasikine raudona spalva Noreciau rinktis is Guerlain G Rouge . Esu tamsiu akiu ir plauku bei sviesios odos Noreciau kad spalvyte atrodytu labai subtiliai. Nezinau ar rinktis raudona i oranzini atspalvi (kaip 22 Geisha) ar su saltu pustoniu (21Greta) Dar svarstau Teracotta kolekcijos blizgi Sultan Rouge. Gal kas dar ka pasiulytu? Gal is Dior?
QUOTE(Milmar @ 2010 11 24, 22:11)
Gal kas patartu grazia klasikine raudona spalva Noreciau rinktis is Guerlain G Rouge . Esu tamsiu akiu ir plauku bei sviesios odos Noreciau kad spalvyte atrodytu labai subtiliai. Nezinau ar rinktis raudona i oranzini atspalvi (kaip 22 Geisha) ar su saltu pustoniu (21Greta) Dar svarstau Teracotta kolekcijos blizgi Sultan Rouge. Gal kas dar ka pasiulytu? Gal is Dior?
As turiu Guerlain 'rouge g' 21nr ('Greta') - esu sviesiaode blondine. Uzsinorejau raudono blizgio ar lupdazio, tai turbut viska kas buvo aplink tokios spalvos isbandziau, bet visgi ties siuo apsistojau - spalva pasirode kaip geriausiai tinkanti, o pats lupdazis pateisina visus lukescius.
kaip tik domėjausi apie raudonus lūpdažuius, nes esu tamsių plaukų ir akių bei šviesios odos. tokioms moterims rekomenduojama raudona spalva šaltų, melsvų tonų. raudonų su oranžiniais atspalviaias patariama vengti
spalva tai sunkiai pasiulyt kitam zmogui bet galiu siulyt tik Guerlaino branda, nes sie lupdaziai yra A-MAI-ZING!!!
Kodėl "tik" vieną "brandą"? Nejau kiti neverti dėmesio? Užsiciklinimas veda į ribotumą.
QUOTE(Laura81r @ 2010 11 21, 19:33)
ar bandete kuri chanel lupdaziukus?ar nesausina lupu?galvoju sau pasidovanoti
Naudoju Chanel Rouge Coco Siaip visai man jis patinka, neblogai laikosi, tikrai nesausina lupu.
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 11 25, 12:22)
Kodėl "tik" vieną "brandą"? Nejau kiti neverti dėmesio? Užsiciklinimas veda į ribotumą.
na, nepaminejau tik tiek, kad esu bandziu daug kitu. tiek Chanel (viena spalva esu turejusi) tiek Dior (turiu keleta blizgesiu ir viena lupdazi), Lancome, Clinique ir daugeli pigesniu brandu, kurie netinka mano lupoms, nes jos laaaabai sausejo... o Guerlainas man ir patinka labiausiai del to, nes jis veikia ir kaip lupu balzamas... na, aisku, ir spalva kuria turiu, man labai labai tinka ir patinka todel Guerlaina ir patariau
Mano du favoritai kasdienai i darba - YSL Rouge Personnel Rose Frivole ir Dior Addict High Shine Casual Beige. Pirmasis sausesnis, todel netiks jei lupos paserpetojusios, bet spalva super. O Dior toks maloniai slapias - tobulas ziemai.
Būtinai išandykit "Revlon Super Lustrous Creme" lūpdažius.
Pati platinu įvarią kosmtika, todėl prieš darant užsakymą turiu gerai išstudijuoti kokie produktai labiausiai perkami, šiuo metu populiariausi ir pan. Artimiausiu metu žadu Revlon lūpdažius užsakinėti, štai šiuos, skaičiau atsiliepimus - tikrai geri.. Ypač išgirta, kad drekina lūpas, labai "creamy" jausmas, lūpų nesausina, beje spalvos labai gražios ir pasirinkimas tiesiog stulbinantis. Ypač kas mėgsta nude spalvas, galit rasti labai labai gražių.
Man asmeniškai iš" drugstore" lūpdažių patys geriausi kokybės ir kainos santykiu.
Kaina po ~25lt (+pašto išlaidos) perkant internetu, nežinau kaip parduotuvėse, nelabai mačiau jų pas mus.
tokios spalos man labai patinka.. (čia Nude Velvet 125 )
http://www.revlon.co...s-Lipstick.aspx
Pati platinu įvarią kosmtika, todėl prieš darant užsakymą turiu gerai išstudijuoti kokie produktai labiausiai perkami, šiuo metu populiariausi ir pan. Artimiausiu metu žadu Revlon lūpdažius užsakinėti, štai šiuos, skaičiau atsiliepimus - tikrai geri.. Ypač išgirta, kad drekina lūpas, labai "creamy" jausmas, lūpų nesausina, beje spalvos labai gražios ir pasirinkimas tiesiog stulbinantis. Ypač kas mėgsta nude spalvas, galit rasti labai labai gražių.
Man asmeniškai iš" drugstore" lūpdažių patys geriausi kokybės ir kainos santykiu.
Kaina po ~25lt (+pašto išlaidos) perkant internetu, nežinau kaip parduotuvėse, nelabai mačiau jų pas mus.
tokios spalos man labai patinka.. (čia Nude Velvet 125 )
http://www.revlon.co...s-Lipstick.aspx