QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 11 20, 00:10)
koks cia lupdaziukas? pavadinimas ir koks nr? be galo grazi spalva
Dolce & Gabbana, spalvyte 'Shocking'.
QUOTE(luxorious @ 2010 09 27, 17:15)
Gal kas žinot tokios spalvos nebrangių lūpdažių? Iki 35 litų maždaug? Negaliu brangesnių sau leisti, o beprotiškai noriu
Man atrodo pabandykit Loreal, Maybelline, Rimell,Max Factor stenduosi pasižvalgyt. Maybelline berots 18 lt. kainuoja
Šiandien įsigijau Droge Maybelline lūpdažį su nuolaida gavosi 20,99lt. Galėtų būt labiau kreminis na ir ryškesnė spalva, tokia švelnute paėmiau, dar bespalvi blizgį užtepu gražiai atrodo, bet greit nusivalgo.
ar bandete kuri chanel lupdaziukus?ar nesausina lupu?galvoju sau pasidovanoti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 07 31, 20:28)
Na mergaites isiterpsiu ir as Man asmeniskai Guerlain G [[ cia tie,apie kuriuos kalbate] Nera matiniai,nera ir perlamutro,tikrai nesausina.Issilaiko gan ilgai,minkstuciai,ant lupu tikrai graziai atrodo.Pas mus Klaipedoi,akropoli,bent as kaip pirkau,tai buvo tikrai didelis pasirinkimas spalvu
O aš nelabai patenkinta jais, nes man sausina lūpas ir taip sausas, manau šiems lūdažiams reikia idealių, drėgnų lūpų Gaila, bet jie lieka nenaudojami arba labai retai pasidažau
QUOTE(Laura81r @ 2010 11 21, 18:33)
ar bandete kuri chanel lupdaziukus?ar nesausina lupu?galvoju sau pasidovanoti
Berods 'aqualumiere' (taip rodos rasosi) serijos esu bandzius, bet man nepatiko.
QUOTE(nila_ks @ 2010 11 21, 19:17)
O aš nelabai patenkinta jais, nes man sausina lūpas ir taip sausas, manau šiems lūdažiams reikia idealių, drėgnų lūpų Gaila, bet jie lieka nenaudojami arba labai retai pasidažau
Zinokit po ilgesnio naudojimo man jie irgi nebera idealus, bet lupu nesausina (mano siaip sausos). Ilgiau pasidazius jais atrodo, kad kazkiek pradeda traukt lupu oda, bet paziuri i veidrodi ir viskas gerai, lupos nesauseja, bet tas jausmas.... Na nera malonus, nes vis atrodo kazkas negerai...
QUOTE(shopingas @ 2010 11 21, 19:21)
Zinokit po ilgesnio naudojimo man jie irgi nebera idealus, bet lupu nesausina (mano siaip sausos). Ilgiau pasidazius jais atrodo, kad kazkiek pradeda traukt lupu oda, bet paziuri i veidrodi ir viskas gerai, lupos nesauseja, bet tas jausmas.... Na nera malonus, nes vis atrodo kazkas negerai...
Man būtinai reikia prieš tai pasitepti vazelinu lūpas, nes jeigu nepatepu, tai vaizdelis
Kiek teko matyt laaaaabai faina spalvyte EL Crystal baby
Naujieji Guerlain visai nesilaiko, bent jau man. Baiginėju gerulį, minkštą, švelnų, ilgai besilaikantį Lancome L'Absolu Rouge serijos ir pasirinkau vardan poreikio kažką naujo išbandyti Shiseido Perfect Rouge PK307 - Tourmaline
Kolkas įspūdis geras, niekuo nenusileidžia Lancome kokybei.
Taip pat bandžiau naujos Dior kolekcijos lūpdažius "Rouge", patiko kokybė ir tekstūra, bet spalvos man nepatiko/netiko ar kažkas neprilipo tą akimirką http://www.dior.com/.../py0027560.html
Estee Lauder minėta linija labai gera. "Suvalgiau" nežinau kiek lūpdažių, dabar darau moralinę pertrauką, nes su ta linija draugavau nežinau kiek metų
Kolkas įspūdis geras, niekuo nenusileidžia Lancome kokybei.
Taip pat bandžiau naujos Dior kolekcijos lūpdažius "Rouge", patiko kokybė ir tekstūra, bet spalvos man nepatiko/netiko ar kažkas neprilipo tą akimirką http://www.dior.com/.../py0027560.html
Estee Lauder minėta linija labai gera. "Suvalgiau" nežinau kiek lūpdažių, dabar darau moralinę pertrauką, nes su ta linija draugavau nežinau kiek metų
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 11 23, 22:22)
Naujieji Guerlain visai nesilaiko, bent jau man.
O man Guerlain puikiai laiko
EL spalvos grazios, pasirinkimas geras, bet man ju skonis labai fui (visos EL priemones lupoms turi ta toki skoni, kurio nepakenciu).