Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

Gal galėtumėte parekomenduoti natūralių atspalvių matinius ar kreminius (svarbu, kad būtų be jokių blizgučių ir pan.) lūpų dažus. Spalvos norėčiau švelniai rausvos ar persikinės. ax.gif Tiek prigoogle'inau ir nieko. Arba tinkančio atspalvio, bet blizgūs, arba visai prie širdies, bet Lietuvoje nėra, o iš kur parsisiųsti ( ne už absurdiškai padidintą kainą) neradau. Pagelbėkit, prašau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivace: 29 liepos 2010 - 17:49
Noreciau pasidalinti ispudziais apie-CHANEL ROUGE COCO,NUMERIUKAS-10 CAMELIA,
ESU LABAI PATENKINTA JUO,LABAI PRABANGUS LUPDAZIUKAS,ISLIEKA ILGAI,TEPASI GRAZIAI.
Atsakyti
QUOTE(Vivace @ 2010 07 29, 17:48)
Gal galėtumėte parekomenduoti natūralių atspalvių matinius ar kreminius (svarbu, kad būtų be jokių blizgučių ir pan.) lūpų dažus. Spalvos norėčiau švelniai rausvos ar persikinės.  ax.gif Tiek prigoogle'inau ir nieko. Arba tinkančio atspalvio, bet blizgūs, arba visai prie širdies, bet Lietuvoje nėra, o iš kur parsisiųsti ( ne už absurdiškai padidintą kainą) neradau. Pagelbėkit, prašau.  blush2.gif

Siūlau išbandyti Estee Lauder Pure Color Crystal - matiniai, daug gražių spalvų.
Yra dar tiesiog Pure Color, jų nebandžiau, bet spėju, jog jie taip pat matiniai, tik labiau pigmentuoti.
Dar Rouge Volupte iš YSL, bet jie ypač smarkiai pigmentuoti.
Atsakyti
Visiskai matinius lupdaziukus turi Illamasqua, Make Up For Ever, Cargo (bent 'plantlove' serijoj tokiu tikrai buvo), Kat Von D.

Na o is kreminiu man nerealiai patinka Guerlain 'Rouge G de Guerlain' lupdaziukai (tik kaina kanda ir spalvos dauguma tokios i tamsuma, bet yra kelios ir sviesesnes): labai mazai reikia, gerai pigmentuoti, graziai dengiasi, nesausina lupyciu, ilgai islieka wub.gif Dar esu ne viena Dior 'Dior Addict' lupdaziuka sutepus - sie irgi labai smagus, laikosi normaliai (nors man noretusi ilgiau), grazia tepasi, spalvu pasirinkimas geras. Dar labai patike (tik spalvu pasirinkimas mazas) yra Korres lupdaziai - tepasi lengvai (atrodo kaip balzamu lupos tepamos), graziai, pigmentuoti, nesausina. Ir visai neseniai atradau Bare Escentuals 'buxom' serijos 'Buxom Big & Healthy Lip Stick' - piestuko tipo lupdaziukai, kurie labai graziai atrodo, gerai pasidengia, matiski, gerai laikosi.

Dar prisiminiau MAC - jie gi spalvu begale turi, o formuliu (blizgiu, matiniu ir tt) irgi daug.

Na o is pigesniu kreminiu mane suzavejo Maybelline 'colorsensational' (spalvu didelis pasirinkimas, gerai laikosi, pigmentuoti) ir Rimmel (nepamenu tikslaus pavadinimo, kazkas su 'moisture' pavadinime - patys naujausi, violetine pakuote).

QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 30, 22:24)
Siūlau išbandyti Estee Lauder Pure Color Crystal - matiniai, daug gražių spalvų.
Yra dar tiesiog Pure Color, jų nebandžiau, bet spėju, jog jie taip pat matiniai, tik labiau pigmentuoti.
Dar Rouge Volupte iš YSL, bet jie ypač smarkiai pigmentuoti.

EL tikrai smagus ir daug spalvyciu, bet man visose EL lupu priemonese (tiek blizgiuose, tiek lupdaziuose) jauciasi specifinis skonis, kuris asmensikai man nemalonus. ax.gif

O YSL faini tekstura, bet kazkokie is konturo isbegantys ir pvz nude spalvos man nesilaike, greitai dingo nuo lupu, o ir dar negraziai tepesi (matesi visos lupu raukslytes). Teko turet ryskia rozine spalva, tai ta laikesi puikiai, tepesi gerai, bet irgi grazaus konturo neislaikydavo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 30, 21:56)
Na o is kreminiu man nerealiai patinka Guerlain 'Rouge G de Guerlain' lupdaziukai (tik kaina kanda ir spalvos dauguma tokios i tamsuma, bet yra kelios ir sviesesnes): labai mazai reikia, gerai pigmentuoti, graziai dengiasi, nesausina lupyciu, ilgai islieka  wub.gif

Vakar kaip tik bandžiau šiuos Guerlain lūpdažius, tai nepavadinčiau jų matiniais, jie turi kažkiek perlamutro ir atspalviai dauguma buvo į "rūžavumą", o vat koralinių norėjau smile.gif

Dar prisiminiau, esu turėjus Bourjois, tikrai matinį lūpdažį, tik tikslaus pavadinimo dabar neatsiminsiu.

Dėl EL. jokio skonio nepastėbjau, bet kiekvienam skirtingai.
O YSL išties sunkoka gražiai užtepti, bet manau jei apvesti lūpas pieštuku patį lūpdažį tepti teptuku būtų gerai.Aš manau dar ant viršaus kažkiek bespalvio blizgesio dėčiau, nes jis toks ypač matinis ir ant manęs kažkaip negyvai atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 31 liepos 2010 - 10:03
QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 31, 11:03)
Vakar kaip tik bandžiau šiuos Guerlain lūpdažius, tai nepavadinčiau jų matiniais, jie turi kažkiek perlamutro ir atspalviai dauguma buvo į "rūžavumą", o vat koralinių norėjau  smile.gif

Tai as rasiau, kad Guerlain yra kreminiai, o ne matiniai lupdaziukai. Matyt praleidot ta vieta wink.gif

Pati pries pora dienu kaip tik ju atspalviu dar ziurinejau, tai tikrai jokio perlamutro - grynai kreminiai lupdaziai be jokio blizgucio. Yra kelios spalvytes su tuo perlamutriuku/blizguciu (atrodo tik nr7, nr43 ir nr60), bet grynu perlamutru nepavadinciau nei vienos (nebent tik nr60). Na o is kitos tu paciu lupdaziu serijos 'Le Brillant' (kur prie skaiciuku dar ir raide 'B' yra-gal kartais ja apziurinejot? g.gif ) - paciai tik viena gyvai spalvyte teke matyt tos serijos, tai nekomentuosiu kiek realiai ten blizgumo ar perlamutro..

Paziurejau dabar dar internete foto gyvai tu atspalviu - nu tikrai nei vieno perlamutrinio (is paprastos serijos). schmoll.gif Va pvz mano mineta nr43 spalvyte, kur su blizguciu - nu ne pro kur nepatikesiu, kad net cia perlamutras, eiliniai smulkus blizguciai ir tiek
user posted image

O cia nr3 - kaip ir atrodo dauguma tos serijos spalvyciu: gryna kremine ir tiek
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 31 liepos 2010 - 15:06
QUOTE(shopingas @ 2010 07 31, 14:57)
Tai as rasiau, kad Guerlain yra kreminiai, o ne matiniai lupdaziukai. Matyt praleidot ta vieta wink.gif

Pati pries pora dienu kaip tik ju atspalviu dar ziurinejau, tai tikrai jokio perlamutro - grynai kreminiai lupdaziai be jokio blizgucio. Yra kelios spalvytes su tuo perlamutriuku/blizguciu (atrodo tik nr7, nr43 ir nr60), bet grynu perlamutru nepavadinciau nei vienos (nebent tik nr60).

Hm matot nelabai net supratau, ką turite omeny, sakydama kreminiai blush2.gif
Maniau, tiesiog tekstūrą, o ne blizgumą/matiškumą smile.gif

Gryno perlamutro nėra, iš toli atrodo kaip matiniai, bet prikišus nosį, matosi tie blizgučiai, kas man ir nepatiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 31, 20:29)
Hm matot nelabai net supratau, ką turite omeny, sakydama kreminiai  blush2.gif
Maniau, tiesiog tekstūrą, o ne blizgumą/matiškumą smile.gif

Gryno perlamutro nėra, iš toli atrodo kaip matiniai, bet prikišus nosį, matosi tie blizgučiai, kas man ir nepatiko  smile.gif

Na man rodos kreminiai ir reiskia, kad jie atrodo dregnai, o matiniai visiskai matiniai (t.y. jokio blizgumo, jokio dregnumo ir tt). Cia kaip ir bendras terminas sakyciau ax.gif Na o perlamutra as irgi kitaip suprantu - na kaip pvz spalvyte vientisai blizga, spalva keicia (kaip perlas), o blizguciai kaip ir atskiras dalykas, kur tik blizgios pavienes daleles. Neisivaizduoju kokias spalvas ten apziurinejot, kad matesi blizguciai - nieko ten ju nesimato, isskyrus kelias spalvytes schmoll.gif Tas pats gi ir is nuotrauku matosi, kad jie be blizguciu.
Atsakyti
Na mergaites isiterpsiu ir as smile.gif Man asmeniskai Guerlain G [[ cia tie,apie kuriuos kalbate] Nera matiniai,nera ir perlamutro,tikrai nesausina.Issilaiko gan ilgai,minkstuciai,ant lupu tikrai graziai atrodo.Pas mus Klaipedoi,akropoli,bent as kaip pirkau,tai buvo tikrai didelis pasirinkimas spalvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 07 31, 21:28)
Na mergaites isiterpsiu ir as smile.gif Man asmeniskai Guerlain G [[ cia tie,apie kuriuos kalbate] Nera matiniai,nera ir perlamutro,tikrai nesausina.

As darkart pabresiu, kad kai rasiau apie siuos lupdaziukus, tai minejau, kad jie kreminiai - matinius atskirai isvardijau. ax.gif

Dar idedu bendram supratimui kaip kokie skirstosi lupdaziai:
-matiniai: be jokiu riebumu, dregnumu, blizguciu ir tt, bet jie sakyciau reikliausi, nes lupos turi nepriekaistingos but. Ant sausu nesiteps graziai, matysis lupu rauksleles ir pan, o ir siaip dauguma ju pasausina lupytes.
user posted image
user posted image

-kreminiai: duoda lupoms dregnuma, neturi blizgesio ar pavieniu blizguciu. Kiek pati susiduriau, tokie lupdaziukai nesausina lupyciu, duoda dregmes joms, bet priklausomai nuo lupdazio irgi gali teptis neitin graziai, isryskint lupu raukslytes:
user posted image

-su blizguciais: daugiau ar maziau matomi pavieniai blizguciai (pvz foto gal ne pati geriausia, nes joje blizguciai gan smulkus, bet esme matosi):
user posted image

-perlamutriniai: svyti vientisu svytejimu, daznai ir i kita spalva pasikeicia tas svytejimas:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Shopingas, dabar supratau 4u.gif

Nu bet vistiek Rouge G man nei matiniai, nei kreminiai pagal jūsų aprašymą biggrin.gif
Man kreminiai ES, kuriuos minėjau ir YSL Volupte, o Guerlain su blizgučiais laaabai smulkiais ar dar kuo...
O konsultantės kaip tik prašiau lūpdažių be blizgučių, perlamutrų ir ji man tų blizgesnių spalvų kaip tik siūlė nebandyti, nors aš jau vieną pasigriebus buvau smile.gif
Ir sutiko, kad Rouge G su blizgučiais ir net įsižeidusiu tonu klausė, kodėl aš jų nenoriu, nes juk blizgučiai putlina lūpas biggrin.gif
Atsakyti
Papildziau savo kolekcija dviem naujais lupdaziais GIVENCHY wub.gif Norejau issirinkti koralo spalvos lupdazi, bet gavosi taip, kad is parduotuves isejau su dviem lotuliukas.gif

GIVENCHY Rouge Interdit #34 Apricot Fizz
user posted image
Atrodo labai ryskus, bet is tiesu vidutiniskai pigmentuotas, satininio blizgumo (pusiau matinis). Labai malonus ant lupu, nesausina (bent jau vasara), islieka pakankamai neblogai.

GIVENCHY Rouge Interdit SHINE #17 Tahiti Coral
user posted image
Realiai spalva svelni auksine, svytinti wub.gif
user posted image
Konsultante rekomendavo naudoti ant ryskaus lupdazio - pabandziau ir neatsilaikiau nenusipirkusi blush2.gif Nuostabiai atrodo prie idegusios odos. Jis is LE kolekcijos is siuo metu Kristianose 30% nuolaida, tad pasiseke nusipirkti pigiau.

Dar labai noriu pagirti Givenchy pakuotes - labai jau stilingos, malonu vien jau i rankas paemus wub.gif
Atsakyti