Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

Aš šiuo metu naudoju Gosh Velvet touch Darling ax.gif user posted image
Atsakyti
esu suzaveta chanel lupu laku, 77 spalvyte tiko idealiai, tokia kokios senai ieskojau wub.gif laikosi ilgai, nesausina lupu, nuostabiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 06 03, 22:30)
Jei dar turite gal galite parašyti Golden rose lūpdažiuko numeriuką? smile.gif

vat butent sio ir neturiu, o neturiu todel kad atidaviau draugei. pirma man nelabai tiko spalva,o antra juo graziai pasidazyti man sunku budavo- nelygiai dengdavo i rauksleles subegdavo
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 07 10, 02:59)
Pvz. galetu buti YSL pure lipstick 142 numeriukas  4u.gif Bent jau ant mano lupu gaunasi tokia spalva, kaip foto.

Tingiu dabar ziuret, bet jei apie ta pati mastau, tai YSL dregnesni vaizda duoda.

Labai grazi ir artima arba tokia pat yra matine Revlon spalvyte (lupdazis is 'matte' serijos) 'nude atitude' - vienintelis minusas man buvo tas matiskumas, nes reikia graziu lupyciu, o maniskes megsta pasauset, tai tada graziai nesitepa ir nekaip atrodo uzteptas:
user posted image

Rytoj parasysiu dar kelis tokia spalvyte turincius.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 07 08, 22:20)
Kaip manot,koks cia lupdazis/lupdaziai? g.gif

Jei dar aktualu vardiju zinomus tokius atspalvius:

Jau mineta mano labai grazi ir artima arba tokia pat yra matine Revlon spalvyte (lupdazis is 'matte' serijos) 'nude atitude' - vienintelis minusas man buvo tas matiskumas, nes reikia graziu lupyciu, o maniskes megsta pasauset, tai tada graziai nesitepa ir nekaip atrodo uzteptas:
user posted image

Pati ant lupu nebandziau, bet atrodo irgi toks atspalvis Revlon 'Colorburst' lupdazio, spalvyte 'soft nude':
user posted image

Bare Escentuals 'buxom' serijos 'Buxom Big & Healthy Lip Stick' - na cia nevisai lupdazis, bet ir nevisai blizgis, spalvyte berods 'Marrakech':
user posted image

YSL 'ROUGE VOLUPTÉ' - berods nr1 ar pan, bet sie lupdaziai labiau kreminiai, ne matiniai:
user posted image

Dar tikrai matiniu ir tokio atspalvio galima rast MUFE (make up for ever) arba Kat Von D. lupdaziuku - konkreciai nepasakysiu spalvos, bet tikrai turi ir tie lupdaziukai yra matiniai. Ir kazka tokio ar labai panasaus turi Lancome ('COLOR DESIGN' arba 'L'ABSOLU ROUGE').

O siaip labai geras daikciukas yra Laura Geller 'lip spackle' - juo patepus lupytes, nuimamas lupu raudonumas ir dazu/blizgio spalva gaunasi tokia kaip tuteleje. Galima net viena naudoti ar ta spakliu ir bespalvi blizgi ant virsaus. O ir reikia jo be galo mazai: vos prilieti pirstu produkta, tai visoms lupytems per akis uztenka patepti.
user posted image

Na ir dar manau, kad daznai tas daroma tiesiog su pudra arba tokio atspalvio lupu piestuku.... ax.gif
Atsakyti
gal kur uzmatete keliu spalvu, pvz 5, skirtingu raudonu atspalviu lupdaziu palete pirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 07 15, 00:11)
gal kur uzmatete keliu spalvu, pvz 5, skirtingu raudonu atspalviu lupdaziu palete pirkti? 4u.gif

Stila turi 'Paint Your Pout Red' rinkinuka:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 07 08, 21:20)
Kaip manot,koks cia lupdazis/lupdaziai? g.gif

man tokia spalva gaunasi su Gosh darling mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovkyte: 19 liepos 2010 - 20:50
QUOTE(Dovkyte @ 2010 07 19, 21:49)
man tokia spalva gaunasi su Gosh darling mirksiukas.gif

O kaip patys gosh lupdaziai?
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2010 07 20, 09:31)
O kaip patys gosh lupdaziai?

nzn kaip kiti,bet turiu sita spalvyte tai ziema man ji sausina lupas,vasara viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir likau nepatenkinta Korres MANGO BUTTER lipstick SPF 10
user posted image
Visiskai nesilaiko, gal cia tik ant manu lupu g.gif
Atsakyti
QUOTE(larisas @ 2010 07 22, 14:04)
Nusipirkau ir likau nepatenkinta Korres MANGO BUTTER lipstick SPF 10
Visiskai nesilaiko, gal cia tik ant manu lupu  g.gif

As turejau toki lupdaziuka, tai labai patenkinta buvau. Laike normaliai - aisku ne kaip ilgalaikiai, kur nuvalyt neimanoma, bet tikrai gerai (juk jo ir konsistencija tokia labai minksta). Nepamenu jau bet sakyciau 2-3val be problemu tikrai (su visais kalbejimais ir pan). Pvz YSL 'ROUGE VOLUPTÉ' lupdaziai man laabai greitai dingdavo nuo lupu.
Atsakyti