Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

o man kažkaip patinka šviesesni NUDE, ne į rudumą...

šito Catrice lūpdažio tamsoka spalva, jis atrodytų NUDE jei juo pasidažytų tamsaus gymio mergina, gal mulatė. o baltaodžių nude yra ne toks intensyvus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 04 gegužės 2010 - 11:00
QUOTE(shopingas @ 2010 05 04, 04:32)
Tai juk rase, kad tas antras lupdazis (desineje) ir po juo esanti foto nude blzigio. O kito nerado tikros foto, bet panasus i pacia paskutine foto.

Aaa, matyt neisiskaiciau. Pamaniau, kad abi ir desinej ir kairej esancios lupdazio foto ir tokios kokias nusipirko Cherry. Ai nu koks skirtumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 03 26, 15:06)
As isigyjau  Dior Addict High Shine Lipstick , labai malonus, neapsunkina lupu, graziai dengiasi...laikosi vidutiniskai,sakyciau gan neblogai  bigsmile.gif
spalvyte
user posted image
Casual Beige  ( sheer pinky beige )
Ant mano lupu neturi rozinio atspalvio, tik svelnus rusvas beige

kaip tik si drauge neseniai nusipirko - man jis tiesiog tobulas. Po to sedejau lektuve ir grauziausi, kad pagailejau pinigu doh.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Estee Lauder lūpdažį, labai patenkinta esu. Nesausina lūpų, visai liux thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Turiu ir as dior high shine dvi splavytes: 454 rose show ir 566 rose collection collection pink. Abi spalvos labai smagios: duoda lengva atspalvi, bet veidas iskarto igauna gyvybingumo. Tik gaila, kad labai greit susinaudoja, nedidelis kiekis.
Atsakyti
Gal kas žinot tokio atspalvio nelabai brangų lūpdažį? Kad būtų be blizgučių, matinis? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kootwellaa @ 2010 05 31, 21:17)
Gal kas žinot tokio atspalvio nelabai brangų lūpdažį? Kad būtų be blizgučių, matinis?  ax.gif

Jus tokio matiskumo norit kaip foto ar visiskai visiskai matinio be jokio dregnumo? Jei tokio kaip fot, tai man jis labai primena MAC 'Lovelorn' arba Rimmel 'moisture renew' serijos 'Love chic' spalva (pastaroji kiek sviesesne berods).
Atsakyti
noriu tokios spalvos LŪPDAŽIO help.gif kad spalva būtų ryški,gerai laikytųsi....
gamintojas nesvarbu
user posted image
Atsakyti
MAC'as turi tokią:
user posted image

Papildyta:
Bet reikėtų labiau link persikinės, o gal galit parašyt numeriuką šito chanel blizgio?
Atsakyti
http://eu.strawberry...e/79618/#DETAIL
panaši,bet norėtųsi tokios ryškesnės g.gif ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 01 birželio 2010 - 22:37
Rapoja, radau thumbup.gif
Tos pačios serijos chanel aqualumiere lūpdažis smile.gif
user posted image
Numeris 45 Hawaii women
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 01 11, 16:51)
idesiu ir as savo lupudaziukus smile.gif user posted image  user posted image

pirmi keturi everyday minerals,tada bourjois, oriflame,maybelline,artdeco,clarins,golden rose, ir du oriflame tongue.gif

Jei dar turite gal galite parašyti Golden rose lūpdažiuko numeriuką? smile.gif
Atsakyti