o man kažkaip patinka šviesesni NUDE, ne į rudumą...
šito Catrice lūpdažio tamsoka spalva, jis atrodytų NUDE jei juo pasidažytų tamsaus gymio mergina, gal mulatė. o baltaodžių nude yra ne toks intensyvus
QUOTE(shopingas @ 2010 05 04, 04:32)
Tai juk rase, kad tas antras lupdazis (desineje) ir po juo esanti foto nude blzigio. O kito nerado tikros foto, bet panasus i pacia paskutine foto.
Aaa, matyt neisiskaiciau. Pamaniau, kad abi ir desinej ir kairej esancios lupdazio foto ir tokios kokias nusipirko Cherry. Ai nu koks skirtumas
QUOTE(ViShy @ 2010 03 26, 15:06)
As isigyjau Dior Addict High Shine Lipstick , labai malonus, neapsunkina lupu, graziai dengiasi...laikosi vidutiniskai,sakyciau gan neblogai
spalvyte
Casual Beige ( sheer pinky beige )
Ant mano lupu neturi rozinio atspalvio, tik svelnus rusvas beige
spalvyte
Casual Beige ( sheer pinky beige )
Ant mano lupu neturi rozinio atspalvio, tik svelnus rusvas beige
kaip tik si drauge neseniai nusipirko - man jis tiesiog tobulas. Po to sedejau lektuve ir grauziausi, kad pagailejau pinigu
Gal kas žinot tokio atspalvio nelabai brangų lūpdažį? Kad būtų be blizgučių, matinis?
QUOTE(kootwellaa @ 2010 05 31, 21:17)
Gal kas žinot tokio atspalvio nelabai brangų lūpdažį? Kad būtų be blizgučių, matinis?
Jus tokio matiskumo norit kaip foto ar visiskai visiskai matinio be jokio dregnumo? Jei tokio kaip fot, tai man jis labai primena MAC 'Lovelorn' arba Rimmel 'moisture renew' serijos 'Love chic' spalva (pastaroji kiek sviesesne berods).
noriu tokios spalvos LŪPDAŽIO kad spalva būtų ryški,gerai laikytųsi....
gamintojas nesvarbu
gamintojas nesvarbu
MAC'as turi tokią:
Papildyta:
Bet reikėtų labiau link persikinės, o gal galit parašyt numeriuką šito chanel blizgio?
Papildyta:
Bet reikėtų labiau link persikinės, o gal galit parašyt numeriuką šito chanel blizgio?
http://eu.strawberry...e/79618/#DETAIL
panaši,bet norėtųsi tokios ryškesnės ačiū
panaši,bet norėtųsi tokios ryškesnės ačiū
Rapoja, radau
Tos pačios serijos chanel aqualumiere lūpdažis
Numeris 45 Hawaii women
Tos pačios serijos chanel aqualumiere lūpdažis
Numeris 45 Hawaii women
QUOTE(emiliuxas @ 2010 01 11, 16:51)
idesiu ir as savo lupudaziukus
pirmi keturi everyday minerals,tada bourjois, oriflame,maybelline,artdeco,clarins,golden rose, ir du oriflame
pirmi keturi everyday minerals,tada bourjois, oriflame,maybelline,artdeco,clarins,golden rose, ir du oriflame
Jei dar turite gal galite parašyti Golden rose lūpdažiuko numeriuką?