Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(angel666 @ 2010 04 27, 15:51)
O kokios nuomonės apie Chanel Rouge allure ir Rouge coco?

Chanel Rouge allure lupdaziai yra neblogi, taciau saltesniu oru prasosi lupu bazes ar kokio vazelinuko po apacia. Turiu Rouge allure 2 spalvas. Viena is ju pirkau jau trecia karta. Jie graziai tepasi, yra gan pigmentuoti, puikiai laikosi, bent jau man i rauksleles nesusibega. Zinau, kai baigsiu savo mylima Rouge allure spalva, pirksiu ja vel ax.gif Rouge Coco man nelabai patiko, pasirode sausesni uz mano turimus Rouge allure. Uztat man labai patiko Guerlain KissKiss Strass kolekcijos lupdaziai - jie labai smagus, riebus, dazytumeis ir dazytumeis biggrin.gif
Atsakyti
Siandiena pasiemiau Dior serum 640nr.Nu kokia patenkinta esu wub.gif Paveiksleli atrode tokia ruda spalva,bet ant lupu bespalvis toks,nude lupos gavosi.

i 
Komerciniai pasiūlymai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 balandžio 2010 - 15:11
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 04 29, 19:50)
Kokia cia komercija????.... blink.gif Kad viena galiu parduoti,cia jau komercija?Oho g.gif

o kas ne komercinis pasiūlymas? nežinot, kam skirta Skelbimų lenta?
 i 
Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 04 29, 14:37)
Siandiena pasiemiau Dior serum 640nr.Nu kokia patenkinta esu wub.gif Paveiksleli atrode tokia ruda spalva,bet ant lupu bespalvis toks,nude lupos gavosi.

Komerciniai pasiūlymai forume draudžiami.

labai sito noreciau smile.gif man pati graziausia spalva is bandytu Serum de Rouge

QUOTE(Honey @ 2010 04 29, 17:36)
giedrute, gal gali įdėt foto kaip ant lūpų realiai atrodo 640? smile.gif Aš vis iki Kristės nenusigaunu išsibandyt.

ant mano lupu atrodo taip:

user posted image
Atsakyti
Labai fainas,lupos su juo tokios dregnos atrodo.Ir kas keisciausia,nera jis rudas,kaip ant paveikslelio atrodo.Yra dar dvi spalvos kurias noreciau isigyti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute 99: 30 balandžio 2010 - 17:32
QUOTE(ViShy @ 2010 04 30, 18:45)
Super, labai grazi spalva  bigsmile.gif

man irgi ji kazkaip ishkart patiko drinks_cheers.gif kiti bandyti Serum de Rouge arba per rausvi, arba per rudi arba oranziniai... o sita vienintele nude spalva smile.gif

berods Nordstrom yra didesnis spalvu pasirinkimas, o pas mus tik kokios 7 ...

Atsakyti
Apziurejau vakara catrice paprato leidinio lupdazius, ir radau 2 tobulas nude spalvas wub.gif
Kolekcija absolut moisture
Gentle beige 110 (antra spalva ) cia foro radau, bet realiai daug graziau atrodo wub.gif
mano lupos tamsios, tai mna duoda net toki siek tiek slyvini atspalvi 4u.gif
user posted image
user posted image
antra spalva Gentle nude 010, labai gai nude sspalva, tik deja negaliu rasti foto , kuriuose atsispindetu tikra spalva, nes kaip kur internete randu nelabai, nes visai kitai atrodo g.gif
Kazkas panasaus :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 03, 12:41)

Na ta pirmoji spalvyte tai ne kiek i nude nenesa schmoll.gif ryskiai rozine unsure.gif o ta antroji, tai taip nude, bet man kazkaip vistiek negraziai ziurisi ant lupu unsure.gif nors dievinu lupu dazus ir blizgius nude spalvos, bet sis visai negrazus ax.gif
Atsakyti
Zinokit tikrai verta isbandyti paciai, nes kaipo rasiau ,kad sunkiai sekesi rasti tinkamas foto, o spalvos tikrai vertos demesio smile.gif ir Nude tai nebutinai kuno spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 04, 00:50)
Zinokit tikrai verta isbandyti paciai, nes kaipo rasiau ,kad sunkiai sekesi rasti tinkamas foto, o spalvos tikrai vertos demesio smile.gif ir Nude tai nebutinai kuno spalvos  4u.gif

Na gali buti, bet kazkaip paciai tai bandyti net nesinori blush2.gif na, bet pripazinkit nude tikrai nera ryskiai rozine, ir kiek zinau tai nude ir yra kuno spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 05 04, 00:26)
na, bet pripazinkit nude tikrai nera ryskiai rozine, ir kiek zinau tai nude ir yra kuno spalvos ax.gif

Tai juk rase, kad tas antras lupdazis (desineje) ir po juo esanti foto nude blzigio. O kito nerado tikros foto, bet panasus i pacia paskutine foto.
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 05 03, 15:20)
Na ta pirmoji spalvyte tai ne kiek i nude nenesa schmoll.gif ryskiai rozine unsure.gif o ta antroji, tai taip nude, bet man kazkaip vistiek negraziai ziurisi ant lupu unsure.gif nors dievinu lupu dazus ir blizgius nude spalvos, bet sis visai negrazus ax.gif

Jus ne i tas lupytes ziurite mirksiukas.gif
Atsakyti