Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

YSL as turejau nr 1,atrodo rusvas,bet ant lupu neatrodo graziai,kazkaip belekaip dengia,lyg nusviesina,tik skanus,toks lengvas vaisinis skonis,zodziu daugiau nepirkciau ir nelabai rekomenduoju
Atsakyti
As turiu Guerlain Kis Kis,na nieko visai,turi zvyriuku,laiko pusetinai kaip ir visi.Dengiasi tikrai graziai,tokie riebus sakyciau,greit naudojasi.Dar turiu Guerlain G,jie be zvyriuku,riebus,laikosi,irgi kaip ir visi,nepasakyciau,kad intensyvios spalvos.Graziai dengiasi,bet nezinau,nazinau...Vis delto galvoju,kad neverti 129lt.
YSL esu tik bandziusi Kristianoje,tai sakyciau nedgi labai nepatiko.Spalvos labai intensyvios,kazkiek uznese,kad jie matiniai,pasidazius atrode,kad tuoj varveti per konturus prades.Nezinau,kazkaip nepatiko. 4u.gif
Atsakyti
O kokios nuomonės apie Chanel Rouge allure ir Rouge coco?
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 04 27, 14:46)
As turiu Guerlain Kis Kis,na nieko visai,turi zvyriuku,laiko pusetinai kaip ir visi.Dengiasi tikrai graziai,tokie riebus sakyciau,greit naudojasi.Dar turiu Guerlain G,jie be zvyriuku,riebus,laikosi,irgi kaip ir visi,nepasakyciau,kad intensyvios spalvos.Graziai dengiasi,bet nezinau,nazinau...Vis delto galvoju,kad neverti 129lt.
YSL esu tik bandziusi Kristianoje,tai sakyciau nedgi labai nepatiko.Spalvos labai intensyvios,kazkiek uznese,kad jie matiniai,pasidazius atrode,kad tuoj varveti per konturus prades.Nezinau,kazkaip nepatiko. 4u.gif

Guerlain lupu dazai tai faini
Atsakyti
Ne nesakau kad jie blogi, svarbiausia jie nesausina lupu. 4u.gif
Atsakyti

Siūlau pabandyti Estee Lauder Pure Color Long Lasting Lipstick wink.gif Labai smagiai tepas, minkštas, riebus, gerai laiko, spalvų gama plati, spalvos ryškios ir intensyvios, o ir kaina mažesnė.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 19:40)
Siūlau pabandyti Estee Lauder ...

Man EL lupu piremoniu skonis laabai savotiskas - turejau kelis lupdazius, blizgius, bet tik 1 blizgi ir 1 lupdazi tepribaigiau iki galo ir tik del superiniu spalvu. O skonis erzino kievienakart pasidazius.... 4u.gif
Atsakyti
o man patinka tas EL lupu dazu ar blizgiu skonis,vien is jo galima atskirti EL smile.gif ir siaip lupu dazai neblogi,bet vistiek pirmenybe skiriu Chanel
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 04 28, 09:50)
bet vistiek pirmenybe skiriu Chanel

Man Chanel kazkaip nelabai... Na si firma viena is tu, kurios neitin mane domina, o ir nelabai salia yra (tiksliau yra saks5thavenue counteris ju, bet ten ikyrokos konsultantes ax.gif ). Lupdazi ir blizgi esu turejus po 1, bet abu nepatiko, lupas sausino (berdos kazkas su 'aqua...' pavadinime lupdazio buvo) - tai daugiau ir nebandziau. Nors naujieji 'rouge coco' po truputi vilioja..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 28, 13:29)
Man Chanel kazkaip nelabai... Na si firma viena is tu, kurios neitin mane domina, o ir nelabai salia yra (tiksliau yra saks5thavenue counteris ju, bet ten ikyrokos konsultantes ax.gif ). Lupdazi ir blizgi esu turejus po 1, bet abu nepatiko, lupas sausino (berdos kazkas su 'aqua...' pavadinime lupdazio buvo) - tai daugiau ir nebandziau. Nors naujieji 'rouge coco' po truputi vilioja.....  4u.gif

o man labai daug kas tinka is Chanel,tiek kremai,ir veido ir kuno,tiek dekoratyvi,praktiskai visa,o kalbant apie lupu dazus,man jie drekina gerai
Atsakyti
Šiandien jau išbandžiau anksčiau pirktą Dior Serum de rouge lūpdažiuką.Labai malonus ant lūpų,normaliai laiko,nesausina,o tas ir svarbiausia thumbup.gif Galvoju pirkti dar tokį pat,tik kitą spalvą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2010 04 28, 17:45)
Šiandien jau išbandžiau anksčiau pirktą Dior Serum de rouge lūpdažiuką.Labai malonus ant lūpų,normaliai laiko,nesausina,o tas ir svarbiausia thumbup.gif Galvoju pirkti dar tokį pat,tik kitą spalvą ax.gif

As turiu nr760.Siaip paziurejus tokia ryski raudona gaunasi,bet uztepus ant lupu plona sluoksni,labai fainai atrodo,labai dziaugiuosi isigijusi.Dabar laukiu dar vienos spalvytes.Man irgi patys paciausi vienareiksmiskai.Verti savo kainos,tik spalvu pasirinkimas skurdus. 4u.gif
Atsakyti