Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(Akvilexxx @ 2010 04 14, 10:47)
Įsigijau pirmąjį savo lūpdažiuką, nes iki šiol tai tik blizgesiukai pas mane  ax.gif Guerlain KissKiss Stick Gloss [img]

As turiu Brown Toffee spalva, patinka, kad drekina, riebokas, neblogas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2010 04 14, 15:01)
Tikiu  wub.gif konsultantė šauni pasitaikė, patarė spalvytę  wub.gif

Va, labai daug reiskia kai gera konsultante pasitaiko.. as rinkausi is naujuju Chanel Rouge Coco, tai konsultatnte net nesirvargino prieiti (tuscia parduotuve buvo), po to as pasikvieciau ir paprasiau, kad patartu, kuri is mano atsrinktu spalvu geriau tinka, tai irgi nelabai stengesi kazka patart, sake, kad abi tinka.. Po to dar atnese ne ta lupdazi (paeme is Rouge Allure), numeris panasus ir bande itikint, kad tai ta pati mano isisrinkta spalva, tik testeriai nunaudoti ir kitaip atrodo (nors spalva ryskiai oranzine), po to pati pamaciau kad ten is kitos serijos lupdaziukas..
Apie pati Coco Rouge, siaip ispudis neblogas, nesijaucia ant lupu, plonai dengiasi, labai ilgai islieka, praktiskai visa diena, graziai "nusivalgo" jei galima taip isireiksti smile.gif Siaip man labiau patinka dregnesni lupdaziai, bet jie trumpiau laikosi. Sunkoka buvo spalva isirinkti, nes kaip kazkas jau minejo, mazai saltu atspalviu. As pirkau 09 Organdi Rose, naturali su tokiu auksiniu blizgesiu.
Atsakyti
Gal kuri konkrečiai žino, kokiu numeriu šioje nuotraukoje padažyta Vanessa rolleyes.gif
user posted image

radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merveilleux: 14 balandžio 2010 - 20:03
QUOTE(Merveilleux @ 2010 04 14, 20:55)
Gal kuri konkrečiai žino, kokiu numeriu šioje nuotraukoje padažyta Vanessa  rolleyes.gif
<...>

radau  smile.gif

ir koks tas numeris? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 04 15, 13:34)
ir koks tas numeris?  smile.gif
05 Mademoiselle.
Atsakyti
Gal kuri turite Mac Viva Glam Gaga ? 4u.gif Kaip laikosi idomu, kokia spalvyte ant lupu gaunasi smile.gif
user posted image
Mastau ar verta uzsisakineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2010 04 17, 21:59)
Gal kuri turite Mac  Viva Glam Gaga ?  4u.gif Kaip laikosi idomu, kokia spalvyte ant lupu gaunasi  smile.gif

Mastau ar verta uzsisakineti  g.gif

Turiu as ji, galesiu rytoj ikelti realia foto ant mano lupu, o del laikymo, tai dar nezinau, nes tik juo pasidazius nuejau valgyt tai nusivale ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 balandžio 2010 - 15:32
QUOTE(veiva @ 2010 04 17, 20:59)
Gal kuri turite Mac  Viva Glam Gaga ?  4u.gif Kaip laikosi idomu, kokia spalvyte ant lupu gaunasi  smile.gif

Turiu, bet tepiausi dar tik karta (taupau) biggrin.gif Laikesi gerai, tik as tuo metu ejau pasivaiksciot ir visa laika prapliurpiau, tai grizus jau mazokai spalvos buvo. Bet man turbut su visais taip kai daug kalbu (na isskyrus ilgalaikius, kur uzdazai taip, kad nuvalyt sunku ir trinant).

O spalva man gaunasi praktiskai tokia kaip ir foto. Kaip tik siandien buvau MAC'e ir viena bobule susidomejo kas cia per spalva Gaga lupdazio (konsultante manes klause ar jau bandziau ja), tai va konsultante sako, kad si spalva perrregima. Nu ne velnio ji neperregima, nebent jau vos vos tepsi. O spalvyte kazkiek gali skirtis ant lupu kievienai (na kaip ir su visais blizgiais/lupdaziais).

Va cia imetu kelias foto is interneto:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gavau 4 spalvu meginiu atviruka su sepeteliu siu Guerlain lupdaziu ('rouge g'), tik spalvos ne tokios, kokios man patinka.... Uztai jau spejau isbandyti namuose ir turiu pasakyt, kad nerealiai suzavejo (bent kolkas): tepasi lengvai, graziai, nebega uz konturo, spalva pigmentuota, dregna, visiskai nesausina lupu. wub.gif Tik idomu kaip laikysis....
user posted image
Atsakyti
išbandžiau būtent šią spalvą, ir ji ant mano lūpų atrodo kiek kitaip g.gif sakyčiau ne tokia švelni aksominė, kaip nuotraukoje, o labiau šlapia g.gif
user posted image
Atsakyti
user posted imageGuerlain stick gloss
user posted imageGuerlain kiss kiss
user posted imageYSL rouge volupte
Gal kas pasidalins patirtimi naudojant juos?
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2010 04 26, 21:54)
Guerlain kiss kiss

YSL rouge volupte

Gal kas pasidalins patirtimi naudojant juos?

As galiu siuos pakomentuot trupuciuka.

Guerlain 'kiss kiss' esu bandzius kaledines kolekcijos, bet nepasilikau. Mano sausoms lupoms neitin jis tiko, nesidenge labai graziai (net pries tai vazelinu patepus lupas). Bet gal cia buvo kalta ir spalva (baltas). Pries kelias dienas parduotuvej kaip tik Guerlain lupdazius ziurejau, tai situos irgi ciupinejau, bet kazkaip neuzkabino....

Del Guerlain, tai drasiai rekomenduociau 'Rouge G' serijos lupdazius - tepi kaip vazelina, laikosi be galo ilgai, spalva pigmentuota, lupytes drekina. wub.gif Turiu meginelius keliu spalvu, bet jau lekiau i parduotuve normalaus dydzio pirkt. Na aisku nuo kitu Guerlain kiek brnagensi (berods visi +-$30, o sitas $45), bet tikrai verti (ypac suasiaodems). Tiesa, pati taip ir nenusipirkau, nes neradau patinkancios spalvos (man rozines, rozines i violetinuma labiausiai tinka ir patinka, bet cia tokiu atspalviu neradau, dauguma ryskesni, tamsesni, o kai kaina nemaza, tai nepirkau bile tam kad turet)....

Na o YSL lupdaziuka esu bandzius pora kartu. YSL firmos nemegstu, bet kartais sugundo koks produktas. Bendrai paemus lupdaziai labai minksti, lengvai tepasi, nesausina lupu, pigmentuoti. Pirmakart pirkau kai tik si serija pasirode - tada pirkau nude atspalvi (berods kazkas is pirmu nr), tai labai gerai pamenu, kad nesilaike, subegdavo i rauksleles greitai. Buvau nusivylus, bet neseniai isejo naujos spalvos, tai isigijau rozine ('opera rose') - labai patiko spalvyte, tokia supervasariska, tepasi velgi lengvai, lupu nesausina, laikesi sakyciau labai gerai, i rauksleles nesubego (is arti ziurint matesi truputi rauksleles, bet ta 'nude' spalva subego gal po kokiu 10min, tai sitas tikrai ne). Vienintelis didelis minusas buvo jame tai, kad tekejo is konturo (nezinau kaip apibudint vienu zodziu) - jei neapvedu lupu piestuku, tai praktiskai uztepi ir po keliu minuciu jau nera aiskaus konturo lupdazio, visas toks kaip isbeges. Su piestuku geriau, bet po kurio laiko vistiek isbega.... Nerekomenduociau jo, ypac nebandzius pirkt.
Atsakyti