QUOTE(angel666 @ 2010 04 26, 21:54)
Guerlain kiss kiss
YSL rouge volupte
Gal kas pasidalins patirtimi naudojant juos?
As galiu siuos pakomentuot trupuciuka.
Guerlain 'kiss kiss' esu bandzius kaledines kolekcijos, bet nepasilikau. Mano sausoms lupoms neitin jis tiko, nesidenge labai graziai (net pries tai vazelinu patepus lupas). Bet gal cia buvo kalta ir spalva (baltas). Pries kelias dienas parduotuvej kaip tik Guerlain lupdazius ziurejau, tai situos irgi ciupinejau, bet kazkaip neuzkabino....
Del Guerlain, tai drasiai rekomenduociau 'Rouge G' serijos lupdazius - tepi kaip vazelina, laikosi be galo ilgai, spalva pigmentuota, lupytes drekina.
Turiu meginelius keliu spalvu, bet jau lekiau i parduotuve normalaus dydzio pirkt. Na aisku nuo kitu Guerlain kiek brnagensi (berods visi +-$30, o sitas $45), bet tikrai verti (ypac suasiaodems). Tiesa, pati taip ir nenusipirkau, nes neradau patinkancios spalvos (man rozines, rozines i violetinuma labiausiai tinka ir patinka, bet cia tokiu atspalviu neradau, dauguma ryskesni, tamsesni, o kai kaina nemaza, tai nepirkau bile tam kad turet)....
Na o YSL lupdaziuka esu bandzius pora kartu. YSL firmos nemegstu, bet kartais sugundo koks produktas. Bendrai paemus lupdaziai labai minksti, lengvai tepasi, nesausina lupu, pigmentuoti. Pirmakart pirkau kai tik si serija pasirode - tada pirkau nude atspalvi (berods kazkas is pirmu nr), tai labai gerai pamenu, kad nesilaike, subegdavo i rauksleles greitai. Buvau nusivylus, bet neseniai isejo naujos spalvos, tai isigijau rozine ('opera rose') - labai patiko spalvyte, tokia supervasariska, tepasi velgi lengvai, lupu nesausina, laikesi sakyciau labai gerai, i rauksleles nesubego (is arti ziurint matesi truputi rauksleles, bet ta 'nude' spalva subego gal po kokiu 10min, tai sitas tikrai ne). Vienintelis didelis minusas buvo jame tai, kad tekejo is konturo (nezinau kaip apibudint vienu zodziu) - jei neapvedu lupu piestuku, tai praktiskai uztepi ir po keliu minuciu jau nera aiskaus konturo lupdazio, visas toks kaip isbeges. Su piestuku geriau, bet po kurio laiko vistiek isbega.... Nerekomenduociau jo, ypac nebandzius pirkt.