Vakar labai parduotuveje suzavejo Givenchy lupdaziu dvi spalvytes - na man pati firma kazkodel neitin patinka, bet tos spalvytes gundo.... Nu aisku gundo ir pakuotes limituoto leidimo.... Foto kitaip spalvytes atrodo, bet vistiek idedu - pirmoji, tai man realiai link koralo atspalvio eina, o ne link mauve, nu bet gal mano akys kreivos
'Rouge Interdit Satin Lipstick', spalvyte 45 Poetique Iris (light mauve pink):
'Rouge Interdit Shine Lipstick', spalvyte 23 Poetique Camelia (soft pink shimmer):
QUOTE(F_A @ 2009 09 07, 11:44)
Kokios firmos fuchsia spalvos lupdazi turi? Man labai patiko Givenchy Rouge Interdit Satin lupdaziukas spalvos Ideal Fuchsia. Jis toks ryskiai ruzavas su intensyviu melynu atspalviu. Labai idomus, mastau isigyti
http://www.getprice....07653484202.jpg
Jei patinka tokia spalva, siūlau išbandyti Guerlain Kiss Kiss Rose Salsa 578. Jau baigiu "suvalgyt", labai geras Ypač gražiai žiūrisi prie šiek tiek įdegusios odos. Prie progos pirksiu antrą. Jis turi tą patį rožinį, tik vos tamselesnį, sakyčiau prabangus rožinis su melsvais "nematomais" blizgiais.
(nuotraukose jis šiek tiek kitaip atrodo, nei realybėje)
QUOTE(shopingas @ 2009 09 07, 12:48)
Vakar labai parduotuveje suzavejo Givenchy lupdaziu dvi spalvytes - na man pati firma kazkodel neitin patinka, bet tos spalvytes gundo.... Nu aisku gundo ir pakuotes limituoto leidimo.... Foto kitaip spalvytes atrodo, bet vistiek idedu - pirmoji, tai man realiai link koralo atspalvio eina, o ne link mauve, nu bet gal mano akys kreivos
'Rouge Interdit Shine Lipstick', spalvyte 23 Poetique Camelia (soft pink shimmer):
Givenchy Rouge Interdit labai smagus lupdaziukai, butinai pamegink
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 07, 13:23)
Jei patinka tokia spalva, siūlau išbandyti Guerlain Kiss Kiss Rose Salsa 578. Jau baigiu "suvalgyt", labai geras Ypač gražiai žiūrisi prie šiek tiek įdegusios odos. Prie progos pirksiu antrą. Jis turi tą patį rožinį, tik vos tamselesnį, sakyčiau prabangus rožinis su melsvais "nematomais" blizgiais.
Labai idomu, kazkaip tokio nepamenu, reiks butinai uzmesti aki Blizgiukai i lupu rauksleles nesubega?
QUOTE(F_A @ 2009 09 07, 11:44)
Kokios firmos fuchsia spalvos lupdazi turi? Man labai patiko Givenchy Rouge Interdit Satin lupdaziukas spalvos Ideal Fuchsia. Jis toks ryskiai ruzavas su intensyviu melynu atspalviu. Labai idomus, mastau isigyti
Si nuostabi spalvyte .Gal esi isbandziusi si lupdazi?
QUOTE(Tora 5 @ 2009 09 07, 13:57)
Si nuostabi spalvyte .Gal esi isbandziusi si lupdazi?
Spalva pavadinciau drasia - ji tikrai ne kiekvienai tiks. Esu isbandziusi butent sita spalva,- labai fainai ziurisi prie idegusios odos O turiu is tos pacios serijos rozini su auksiniu atspalviu, kuriuo esu labai labai patenkinta Kiek pamenu maniskis yra 08 Pretty Rose spalvos:
QUOTE(F_A @ 2009 09 07, 14:54)
Labai idomu, kazkaip tokio nepamenu, reiks butinai uzmesti aki Blizgiukai i lupu rauksleles nesubega?
Tie blizgiukai yra pačiame sluoksnyje, neišsiskiria atskirai. Kažkas panašaus į pudras su blizgesiu, jis yra, bet suteikia švytėjimo.
Gal galit rekomenduoti matinių gerai išliekančių lūpdažių? Ieškau raudonos, šaltesnio atspalvio
QUOTE(Tutti @ 2009 09 07, 20:09)
Gal galit rekomenduoti matinių gerai išliekančių lūpdažių? Ieškau raudonos, šaltesnio atspalvio
Pamegink kazka is EL double wear
QUOTE(F_A @ 2009 09 07, 14:54)
Givenchy Rouge Interdit labai smagus lupdaziukai, butinai pamegink
Bandzius - vat ir nepatiko man jis... Turejau '24 Pink Whisper (light frosted pink)' spalvyte (realiai atrodo ruzavesne nei foto, bet ant lupu baltas su svelnaus ruzavumo uzuomena gaunasi) - galvoju nepatiko turbut, kad meginau ziema, o tada ir lupos sausesnes buvo, ir pati spalva man baltaodei per balta.... Ai, nezinau... Tik blizgiu labai Givenchy nemegstu, tai gal ir lupdaziu prisilaikau del to - nors jau isigijus bronzata sios firmos, tai gal ir link lupdazio prieisiu Tiesa, reiketu turimas lupoms priemones apmazint pries perkant naujus....
Sveikos, dar niekada nesu pirkusi ir naudojusi lupdziu, vis kazkaip prisibijodavau as ju Jei ir pabandydavau- tuojpat nusivalydavau, nes atrodydavau sau per sena, todel dazniausiai apsieidavau tik su vazelinu, ar kokiu lab.svelnios spalvos blizgesiu.
Taciau dabar, artejant 25-meciui vis labiau traukia nusipirkt...Gimus vaikeliui atsirado noras pakeisti stiliu, na truputi atitolti nuo to "studentisko vejavaikiskumo"
Bet turbut niekada gyvenime neissirinksiu tinkamo lupdazio! Nepagaileciau pinigu geriem, kokybiskiem lupdaziam. Bet ka rinktis? Esu rudaake, tamsiaplauke. Kasdien dazausi tik akis. Norisi kazko svelnaus, ne itin ryskaus, bet ir kad uz lupu krastu "nenueitu" Nesinori pirkti tik tam, kad pirktum, kad guletu paskui kosmetinej ir liudetu tas "dazas".
Gal patarsit nuo ko pradet?
Taciau dabar, artejant 25-meciui vis labiau traukia nusipirkt...Gimus vaikeliui atsirado noras pakeisti stiliu, na truputi atitolti nuo to "studentisko vejavaikiskumo"
Bet turbut niekada gyvenime neissirinksiu tinkamo lupdazio! Nepagaileciau pinigu geriem, kokybiskiem lupdaziam. Bet ka rinktis? Esu rudaake, tamsiaplauke. Kasdien dazausi tik akis. Norisi kazko svelnaus, ne itin ryskaus, bet ir kad uz lupu krastu "nenueitu" Nesinori pirkti tik tam, kad pirktum, kad guletu paskui kosmetinej ir liudetu tas "dazas".
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2009 09 08, 15:02)
Nuo nuejimo i parduotuve O tada jau paskirkit tam laiko, pasiziurekit ivairiu firmu stendus, pasibandykit patikusias spalvytes ant rankos, jei dar patinka, pabandykit ant lupu ir matysit kas kaip. Man Dior lupdaziai labai patinka del to, kad turi truputi slapumo, tai atrodo kaip truputi blizgio uztepta. Svarbiausia nesirinkit labai tamsiu ir matiniu lupdaziu, nes tokie labiausiai sendina.