Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

Turiu Nivea Chantal Thomas

Kad gražiai užsiteptų reikia prieš tai vazelino,ir šiaip kažkokiais plėmais tepa,neina tiesiog ant nematuškių užsitepti
O gal dar ir dėl to,kad mano spalva ryyškiai raudona biggrin.gif
Ir tikrai nėra tas,kuris įsikabia visą dieną
Atsakyti
Gal kas bandete lupdazius is Catrice Nude kolekcijos ? vakar isbandziau , tai tie 2 is desines, kokie grazus wub.gif bet nebuvo pirkti , tik testeriai doh.gif gal kas atsiliepimu turi ?
user posted image
Atsakyti
pati emiau ir nusipirkau ta limituata catrive lupdazi, nes paziurejau, kad greit nauja kolekcija bus ir nebus ju jau sad.gif
Emiau 3 numeriuka nude brown tamsiausia.
Begalo grazi splava wub.gif labai dregnas lupdaziukas, graziai dengiasi, bet... silpnai laiko sad.gif bet uz tokia kaina gerai bus 4u.gif
bandziau nufotkint, bet viskas issilieje, tai nelabia kas gavos : My Webpage
My Webpage
is kart sakau oda nesutvarkyta , nemaskuota ir tragiska lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 03 balandžio 2010 - 20:21
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 03, 13:06)
Gal kas bandete lupdazius is Catrice Nude kolekcijos ? vakar isbandziau , tai tie 2 is desines, kokie grazus  wub.gif  bet nebuvo pirkti , tik testeriai doh.gif  gal kas atsiliepimu turi ?
user posted image

As tai turiu abudu is kaires,tikrai labai patinka,spalvos tokios naturalios ypac pati kairiausia graziai atrodo wub.gif Dar buciau ir ta desinijipirkusi,bet pasirode,kad per tamsi bus,tai nepirkau,o dabar cia foto ziuriu,kad ant lupu visai net nenesa i ta spalva,kokios yra pats lupdazis g.gif
Atsakyti
aha, as galvojau per tamsi bus, bet ant lupu visai kitaip, nes realiai tai tamsus lupdaziukas
Atsakyti
Cherry, tikrai grazi spalva ir visai kitokia nei gamintojo nuotraukoj g.gif biggrin.gif

nesausina jie lupu ? smile.gif as kazkaip gal be reikalo nelabai pasitikiu pigesniais lupdaziais...
Atsakyti
Visiskai nesausina , labai dregnas lupdaziukas 4u.gif tik nesilaiko, greit susigeria
Atsakyti
o as siuo metu naudoju paprastucius maybelline sensation lupu dazus, ir man jie labai patinka tongue.gif o siaip labiau megstu blizgius, tad turiu ju nemazai smile.gif
Atsakyti
Radau Nordstrome Dior Serum Rouge lupdaziu nauju spalvu bigsmile.gif
Dior Serum Rouge user posted image
Mane domina 650 Peach. Gal reikia atsisiusti g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.bourjois....mady/sweet_kiss

Raso,kad sie lupdaziai gerai drekina,ar kas bande?
Atsakyti
Įsigijau pirmąjį savo lūpdažiuką, nes iki šiol tai tik blizgesiukai pas mane ax.gif Guerlain KissKiss Stick Gloss user posted image wub.gif labai patiko, gerai tepasi, nes riebokas, laikosi pakankamai gerai ir labai graži spalvytė wub.gif žodžiu pirmas pirkinys sakyčiau vykęs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2010 04 14, 11:47)
Įsigijau pirmąjį savo lūpdažiuką, nes iki šiol tai tik blizgesiukai pas mane  ax.gif Guerlain KissKiss Stick Gloss user posted image  wub.gif labai patiko, gerai tepasi, nes riebokas, laikosi pakankamai gerai ir labai graži spalvytė  wub.gif žodžiu pirmas pirkinys sakyčiau vykęs  thumbup.gif

Labai jau kokybiska pasirinkote,negalejo nepatikti smile.gif
Atsakyti