Turiu Nivea Chantal Thomas
Kad gražiai užsiteptų reikia prieš tai vazelino,ir šiaip kažkokiais plėmais tepa,neina tiesiog ant nematuškių užsitepti
O gal dar ir dėl to,kad mano spalva ryyškiai raudona
Ir tikrai nėra tas,kuris įsikabia visą dieną
Gal kas bandete lupdazius is Catrice Nude kolekcijos ? vakar isbandziau , tai tie 2 is desines, kokie grazus bet nebuvo pirkti , tik testeriai gal kas atsiliepimu turi ?
pati emiau ir nusipirkau ta limituata catrive lupdazi, nes paziurejau, kad greit nauja kolekcija bus ir nebus ju jau
Emiau 3 numeriuka nude brown tamsiausia.
Begalo grazi splava labai dregnas lupdaziukas, graziai dengiasi, bet... silpnai laiko bet uz tokia kaina gerai bus
bandziau nufotkint, bet viskas issilieje, tai nelabia kas gavos : My Webpage
My Webpage
is kart sakau oda nesutvarkyta , nemaskuota ir tragiska
Emiau 3 numeriuka nude brown tamsiausia.
Begalo grazi splava labai dregnas lupdaziukas, graziai dengiasi, bet... silpnai laiko bet uz tokia kaina gerai bus
bandziau nufotkint, bet viskas issilieje, tai nelabia kas gavos : My Webpage
My Webpage
is kart sakau oda nesutvarkyta , nemaskuota ir tragiska
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 03, 13:06)
Gal kas bandete lupdazius is Catrice Nude kolekcijos ? vakar isbandziau , tai tie 2 is desines, kokie grazus bet nebuvo pirkti , tik testeriai gal kas atsiliepimu turi ?
As tai turiu abudu is kaires,tikrai labai patinka,spalvos tokios naturalios ypac pati kairiausia graziai atrodo Dar buciau ir ta desinijipirkusi,bet pasirode,kad per tamsi bus,tai nepirkau,o dabar cia foto ziuriu,kad ant lupu visai net nenesa i ta spalva,kokios yra pats lupdazis
aha, as galvojau per tamsi bus, bet ant lupu visai kitaip, nes realiai tai tamsus lupdaziukas
Cherry, tikrai grazi spalva ir visai kitokia nei gamintojo nuotraukoj
nesausina jie lupu ? as kazkaip gal be reikalo nelabai pasitikiu pigesniais lupdaziais...
nesausina jie lupu ? as kazkaip gal be reikalo nelabai pasitikiu pigesniais lupdaziais...
Visiskai nesausina , labai dregnas lupdaziukas tik nesilaiko, greit susigeria
Radau Nordstrome Dior Serum Rouge lupdaziu nauju spalvu
Dior Serum Rouge
Mane domina 650 Peach. Gal reikia atsisiusti
Dior Serum Rouge
Mane domina 650 Peach. Gal reikia atsisiusti
Įsigijau pirmąjį savo lūpdažiuką, nes iki šiol tai tik blizgesiukai pas mane Guerlain KissKiss Stick Gloss labai patiko, gerai tepasi, nes riebokas, laikosi pakankamai gerai ir labai graži spalvytė žodžiu pirmas pirkinys sakyčiau vykęs
QUOTE(Akvilexxx @ 2010 04 14, 11:47)
Įsigijau pirmąjį savo lūpdažiuką, nes iki šiol tai tik blizgesiukai pas mane Guerlain KissKiss Stick Gloss labai patiko, gerai tepasi, nes riebokas, laikosi pakankamai gerai ir labai graži spalvytė žodžiu pirmas pirkinys sakyčiau vykęs
Labai jau kokybiska pasirinkote,negalejo nepatikti