Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

o kaip jums is givenchy lip lip lip lupu dazai?
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 21, 15:29)
As isbandziau ir viena isigyjau  thumbup.gif  Man kol kas labai patinka, nes spalva tolygiai tepasi, taip tarsi prilimpa ir laikosi ilgai, spalva intensyvi, tokia kokia matai, taip ir gaunasi. Patiko, kad jis suteikia lupams toki kontura, nes visiskai neisbega is ribu. Isigyjau tokia vasariska, koraline spalvyte, kolkas  dziaugiuos  wub.gif

o koki atspalvi? nes sutinku su viskuo, kas apie juos pasakyta - ir tekstura smagi, ir ryskumas thumbup.gif . Tik jau antra karta bandziau ir spalvos neissirenku g.gif
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 03 23, 00:22)
o koki atspalvi? nes sutinku su viskuo, kas apie juos pasakyta - ir tekstura smagi, ir ryskumas  thumbup.gif . Tik jau antra karta bandziau ir spalvos neissirenku  g.gif

As issirinkau koraline, vasariska spalvyte wub.gif 56nr. Manau tau si spalvyte netiks 4u.gif Esu be galo patenkinta, puikiai laikosi, nesausina, netepa dantuku, ka man daro kiti blush2.gif Trumpam ikeliu foto, kaip atrodo ant manes bigsmile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 26 kovo 2010 - 12:42
As isigyjau Dior Addict High Shine Lipstick , labai malonus, neapsunkina lupu, graziai dengiasi...laikosi vidutiniskai,sakyciau gan neblogai bigsmile.gif
spalvyte
user posted image
Casual Beige ( sheer pinky beige )
Ant mano lupu neturi rozinio atspalvio, tik svelnus rusvas beige
Atsakyti
Eslauda, gal galite patikslinti numeriuka ir pavadinima, nes atrodo labai graziai, kazko tokio ir noreciau, bet kiek radau sios serijos lupu dazu tera 36 numeriukai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 03 26, 23:50)
Eslauda, gal galite patikslinti numeriuka ir pavadinima, nes atrodo labai graziai, kazko tokio ir noreciau, bet kiek radau sios serijos lupu dazu tera 36 numeriukai  unsure.gif

http://www.chanel.co...OUGE-COCO-88973

Spalva "teheran" 56
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 03 26, 23:50)
Eslauda, gal galite patikslinti numeriuka ir pavadinima, nes atrodo labai graziai, kazko tokio ir noreciau, bet kiek radau sios serijos lupu dazu tera 36 numeriukai  unsure.gif

QUOTE(Portishead @ 2010 03 26, 23:58)

Taip, sita 4u.gif

Siandien ziurejau dar kitas spalvytes, norejau kazko saltesnio neutralesnio, bet neissirinkau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 26 kovo 2010 - 23:27
Aciu, ziurejau cia, yra visi atspalviai wub.gif Ypac zavi Nr.9 ir 11
Atsakyti
Ismeginau Chanel Rouge Coco. Labai pasigedau saltu spalvu pasirinkimo unsure.gif Konsultante papasakojo, kad tipo Coco lupdazius specialiai kure siltu spalvu, nes gan daug saltu spalvu turi kitos Chanel lupdaziu linijos ir atseit nenorejo dubliuotis. Nelabai man itikima si istorija, taciau konsultante patikino, kad jie dar ne visas spalvas yra gave ir su laiku bus daugiau. Na bet kokiu atveju spalvos sau neissirinkau. Dar atkreipiau demesi, kad Coco lupdaziai yra mazai blizgus, kai kurios spalvos isvis matines, daug ramiu neutraliu spalvu.
Kadangi norejau isigyti kazkoki nauja lupdazi, akis uzkliuvo uz Guerlain KissKiss Strass. Isigyjau Nr. 361 Rose Strass ir esu labai labai patenkinta thumbup.gif Tepasi ir zeri kaip blizgis, nesausina lupu, blizguciai nenubyra, lupdazis nesusicepsi, ant lupu labai lengvas ir malonus, spalva pusiau skaidri, teptumeis ir teptumeis biggrin.gif Vienintelis jo minusiukas tas, kad gan neilgai issilaiko, bet visumoj liuks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(afka @ 2010 03 26, 15:25)
Gal kazkuri nesenai pirkotes GOSH Velvet touch lupdaziuka? Idomu kokia jo kaina? gal siustis labiau apsimoka  unsure.gif

as pries pora menesiu pirkau, berods 23 su kapeikom kainavo, turiu spalvyte 134 darling, na ji tokia sviesi nude, tokia bet sakyciau reikia idealiu lupu kad graziai uzsiteptu g.gif , va mano nuskirdusios nuo veju....maisau su kita spalvyte, nes man per sviesi 4u.gif
Atsakyti
F_A, ir aš "marinavausi" ilgokai prie stendo, tikrai geri lūpdažiai, tekstūra patiko. Spalvos gan panašios, sunkoka išsirinkti, bet jau užkibau, rinksiuos iki pergalės. biggrin.gif Dėl šiltų spalvų nesu tokia "prieš". Vasarą oda rusvės ir spalvos gražiai "prisiderins". Aš kai matinės odos, tai man ir šaltos, ir šiltos limpa.
Atsakyti
O kaip NIVEA lupdaziai? kaip laiko, ar geri?;D nes spalvos tai tikrai grazios;D
Atsakyti