Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 03 06, 11:28)
as vis ieskau tamsiai rudos spalvos, tokios saltos, ne i raudonuma, o labiau i zemes spalva... bet nerandu doh.gif

Atsimenu, mano mama turėjo iš YSL tamsiai tamsiai rudą.
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2010 03 09, 11:56)
Nu as ir nusipirkau is sm isparduotuves toki blizgi, pabandysiu, kaip jis dengiasi ant lupu  g.gif  paskui parasysiu savo atsiliepima  mirksiukas.gif

Aš galvoju, gal man koks fuflo pakliuvo, bet pirkau tai iš patikimos parduotuvės, neturėtų būt padielkinis g.gif
Bet daugiau tikrai iš Estee Lauder - jokių blizgesių schmoll.gif biggrin.gif Vieną kart nusivylus, daugiau nebenoriu rizikuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 03 08, 21:44)
siandien isbandziau Shiseido Perfect Rouge Tender Sheer naujuosius lupdaziukus - labai komfortiski, net pamirsus buvau, kad pasidazius  wub.gif manau cia bus mano artimiausias pirkinys  4u.gif ir labai graziai dera su naujaisiais lupu piestukais  thumbup.gif

http://www.us.shisei...mg/l/50387l.jpg[/img][img]http://www.us.shiseido.com/com/img/l/54031l.jpg

Sakykit,o jie labai pigmentuoti? Ar matiski? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 03 09, 18:21)
Sakykit,o jie labai pigmentuoti? Ar matiski? 4u.gif

pagal pavadinima sheer yra mazai pigmento, permatomi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 05, 20:19)
Man iš lūpdažių labiausiai patinka MAC, gražiai dengiasi, gerai laikosi, minkština lūpas.

O Estee Lauder blizgesiukas tai baisuma kažkokia, pirkau va tokį: http://image.yesstyl...p1011660715.jpg

Skystumas neišpasakytas, rodos užtepus nuo lūpų "slysta" varva į apačią  doh.gif  Spalvos beveik nerasta, blizga irgi nei šiaip nei taip  g.gif  Vietoj balzamo tinka panaudot, nes padrėkina neblogai, bet jei kalbėt apie spalvą ir konsistenciją - likau be žado  unsure.gif  Net užtept normaliai nesigauna, nemoku nupasakot, bet tokiais dryžiais dengiasi.... Žodžiu paskutinis š..... doh.gif

nu va, as vakar ir gavau toki lupdazi. Sutinku, kad spalvos nerasta, tik sioks toks blizgejimas ant lupu. Nieko gero doh.gif . Gerai, kad meginuka gavau, nes jei pirkti (jei neklystu jo kaina maciau Sarmoj virs 80lt), tai tikrai neverta schmoll.gif . Mesti lauk gaila, tai vasara sudazysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2010 03 10, 11:08)
nu va, as vakar ir gavau toki lupdazi. Sutinku, kad spalvos nerasta, tik sioks toks blizgejimas ant lupu. Nieko gero  doh.gif . Gerai, kad meginuka gavau, nes jei pirkti (jei neklystu jo kaina maciau Sarmoj virs 80lt), tai tikrai neverta schmoll.gif . Mesti lauk gaila, tai vasara sudazysiu  rolleyes.gif

Aš irgi sutepsiu, nes išmest gaila. Bet jau tepsiu vietoj vazelino biggrin.gif Gerai drėkina ir minkština, o daugiau naudos - apvalus nulis doh.gif
Atsakyti
Iš pigesnių man labai patinka Catrice moisture lūpų dažai. Puikiai drėkina, lengvai tepasi. Spalvos neturi to balto perlamutrinio spindesio ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri jau isbandet Chanel Rouge COCO serijos lupdazius? Idomu, ar labai jie skiriasi nuo Rouge Allure g.gif
user posted image
Atsakyti
Biskiuka vaizdeliu su Rouge COCO 4u.gif
Rouge Coco lipstick, Perle 02:
user posted image
user posted image
user posted image
Mademoiselle 05 (the creamy, rosy pink Vanessa Paradis wears in the Chanel Rouge Coco ads):
user posted image
user posted image
La Pausa 08:
user posted image
user posted image

Papildyta:
Cambon 31:
user posted image
user posted image
Legende 11:
user posted image
user posted image
Saltinis.
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 03 17, 14:54)
Merginos, gal kuri jau isbandet Chanel Rouge COCO serijos lupdazius? Idomu, ar labai jie skiriasi nuo Rouge Allure g.gif

isbandziau! manau, kad skiriasi - kaip ir tikejausi - jie kazkas tarp Allure ir buvusiu Hydrabase - sausesni uz Allure, matiskesni siek tiek, bet kremiskesni uz hydrabase. Ir spalva mademoiselle man foto ant Vanesos neatitinka - tamsesne siek tiek. Nieko tokie, bet spalvos neissirinkau, tai palikau...

Rusiskam Vogue maciau reklama nauju Dior Rouge Serum spalvu, kazin, kada pas mus pasirodys? g.gif
Atsakyti
Taigi va, kad ju pavasarinej Dior kolekcijoj nera g.gif . Ir puslapy nera... Buvo lankstinukas visas dior tame vogue - labai faini 5 spalvu seseliai ir 3 tie lupdaziai, bet tokiu nematytu - rausvu, melioniniu spalvu... bet va, ad numeriukus surasyti, tai jiems nekilo minciu biggrin.gif Gal bus vasaros kolekcijoj...
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 03 17, 15:54)
user posted image

As isbandziau ir viena isigyjau thumbup.gif Man kol kas labai patinka, nes spalva tolygiai tepasi, taip tarsi prilimpa ir laikosi ilgai, spalva intensyvi, tokia kokia matai, taip ir gaunasi. Patiko, kad jis suteikia lupams toki kontura, nes visiskai neisbega is ribu. Isigyjau tokia vasariska, koraline spalvyte, kolkas dziaugiuos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 21 kovo 2010 - 15:30