Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(giedrute 99 @ 2010 02 26, 20:35)
Guerlain nr 867.Tiesa saknt nusivyliau,pirkau nes buvau girdejus daug geru atsiliepimu.Uzsitepusi ant lupu,labai greit susoko i kampucius,kazkokie balti ant lupu atsirado [nemoku paiskinti]Tai dabar as jo ir nenaudosiu,matysiu kaip bus su juo vasara 4u.gif

Gal kad su blicu fotografuota g.gif

Man Guerlain blizgis turbūt mieliausias, tik kita spalvytė pas mane smile.gif Nei sušoka nei baltais ruoželiais nueina ir laikosi gerai, kvepia bei minkština lūpas rolleyes.gif

O ar vertas savo kainos Guerlain lūpdažiukas Rouge G? ax.gif
Atsakyti
Guerlain lupdazis g.gif Na zinokit,ne...Man asmeniskai ne.Kas liecia pakuote jo tikrai wub.gif Sunki tokia.O pats lupdazis,jau rasiau,turi zvyriuku,laiko pusetinai,kaip ir visi.Tai geriau vietoi jo buciau geriau pasiemus Dior serumini. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 02 26, 21:03)
Guerlain lupdazis  g.gif Na zinokit,ne...Man asmeniskai ne.Kas liecia pakuote jo tikrai wub.gif Sunki tokia.O pats lupdazis,jau rasiau,turi zvyriuku,laiko pusetinai,kaip ir visi.Tai geriau vietoi jo buciau geriau pasiemus Dior serumini. 4u.gif

O jis nesausina lupu?
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2010 02 27, 13:55)
O jis nesausina  lupu?

Na sito tikrai nepastebejau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 02 26, 20:34)
Dėkui 4u.gif Nors ir riebus, bet sausina lūpytes verysad.gif Tačiau jis gerai pigmentuotas, labai mažai reikia spalvai suteikt. Tepu blizgesį ant jo, kad tiek nesausintų smile.gif Spalva atperka man visus nepatogumus, tokia rausva nude bigsmile.gif

Taip, turiu 2 spalvas Guerlain lupdaziuku, laabai net sausina. Pasidengia labai graziai, pigmentuoti, blizga, matiniai, pakuote labai grazi, su veidrodeliu, bet sausina...
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2010 03 01, 02:20)
Taip, turiu 2 spalvas Guerlain lupdaziuku, laabai net sausina. Pasidengia labai graziai, pigmentuoti, blizga, matiniai, pakuote labai grazi, su veidrodeliu, bet sausina...

Guerlain sausina blink.gif Man ne schmoll.gif Kazka maisot g.gif Blizga,matiniai.Drystu nesutikti,tikrai nematiniai.Kiek testavau,kai pirkau,nu ne,nera matiniai.Nu ir kaip sulyginus su YSL lupdaziu jie tikrai nedaug pigmentuoti. Kazkaip labai stipriai musu nuomuones nesutampa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2010 03 01, 02:20)

Panele Roze kalbejo apie YSL, kad jai sausina, o ne Guerlain. As turiu/turejau kokia 5 Guerlain lupdzius, nei vienas tikrai nesausino, atvirksciai, vieni is komfortiskiausiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 03 01, 09:21)
Guerlain sausina blink.gif Man ne schmoll.gif Kazka maisot g.gif Blizga,matiniai.Drystu nesutikti,tikrai nematiniai.Kiek testavau,kai pirkau,nu ne,nera matiniai.Nu ir kaip sulyginus su YSL lupdaziu jie tikrai nedaug pigmentuoti. Kazkaip labai stipriai musu nuomuones nesutampa 4u.gif

Guerlain su veidrodeliu yra 2 rusiu lupdaziai.
Pirmieji Guerlain 'Le Rouge G de Guerlain' Lipstick daugiau pigmentuoti, matiskesni, apie siuos matyt Apvalute ir kalba. Nors man jis nesausina smile.gif
user posted image

Antrieji, ka tik pasirode -Guerlain 'Rouge G - Le Brillant' Lip Color , pavadinime yra zodis Briliant, jie labiau zvilga, yra lengvesni, perregemi, riebesni. Labai malonus, bet nepigmentuoti.
user posted image
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif Nu geras,net nezinojau,kad yra dvieju rusiu.Sakau,kad kur as turiu tai,nera matiniai,nei sausina. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau Dior Serum De Rouge bet kazkaip su spalva nepataikiau.. unsure.gif is daugybes lupdaziu rinkausi, ir niekaip neradau sau tinkancios spalvos, konsultatnte irgi nelabai ka pagelbejo, tai galu gale issirinkau ta Dior seruma, spalvyte 740. Siaip paciu lupdaziu esu patenkinta, ko gero ilgiausiai islieka spalva is visu kiek esu turejus (5-6 h), spalva matine (noretusi truputeli daugiau dregnumo, ne blizgesio, bet tokio kaip slapio efekto.) Tai bandau dabar pratintis prie tos spalvos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 04 kovo 2010 - 16:19
Man iš lūpdažių labiausiai patinka MAC, gražiai dengiasi, gerai laikosi, minkština lūpas.

O Estee Lauder pure color gloss blizgesiukas tai baisuma kažkokia, pirkau va tokį: user posted image

Skystumas neišpasakytas, rodos užtepus nuo lūpų "slysta" varva į apačią doh.gif Spalvos beveik nerasta, blizga irgi nei šiaip nei taip g.gif Vietoj balzamo tinka panaudot, nes padrėkina neblogai, bet jei kalbėt apie spalvą ir konsistenciją - likau be žado unsure.gif Net užtept normaliai nesigauna, nemoku nupasakot, bet tokiais dryžiais dengiasi.... Žodžiu paskutinis š..... doh.gif
Atsakyti
as vis ieskau tamsiai rudos spalvos, tokios saltos, ne i raudonuma, o labiau i zemes spalva... bet nerandu doh.gif
Atsakyti
siandien isbandziau Shiseido Perfect Rouge Tender Sheer naujuosius lupdaziukus - labai komfortiski, net pamirsus buvau, kad pasidazius wub.gif manau cia bus mano artimiausias pirkinys 4u.gif ir labai graziai dera su naujaisiais lupu piestukais thumbup.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti