Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(Tiffany @ 2010 02 19, 09:46)
isigijau ir as kelis lupdaziukus, tik ne tokius brangius  biggrin.gif maniskiai is Inglot parduotuves - labai pigmentuoti, gerai issilaiko, nesausina lupu ir kaina super gera  biggrin.gif

Jauciu Klaipedoi pas mus nera g.gif But idomu pameginti.Gal galit placiau apie juos bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tainka @ 2010 02 19, 00:33)
Serum De Rouge Dioro man irgi patiko, minksti, labai drekina, lupos su jais kaip uogos biggrin.gif

Jo,pritariu jum.Tik galetu spalvu buti daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 02 19, 09:59)
Jauciu Klaipedoi pas mus nera g.gif But idomu pameginti.Gal galit placiau apie juos bigsmile.gif  4u.gif

kol kas tik Vilniuje, bet gal ateity ir kituose miestuose pasirodys ax.gif siaip tie, kuriuos as turiu - praktiskai matiniai, tik vos vos kazkokio zerucio turi, tokio neikyraus ax.gif graziai ir tolygiai dengiasi, nesubega i rauksleles, ilgai issilaiko - per 8 darbo val teko ir gerti kava, arbata, valgyti - nenusisvalge, nesusicepsi i baltus ruozelius..kas cia dar g.gif
toje parduotuve didelis pasirinkimas pagal atspalvius, net galva susisuka nuo gausos doh.gif
pakuote elegantiska juoda, metaline wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 19 vasario 2010 - 09:41
nusipirkau Isadoros cream gloss stylo lupdazi:ax: ,spalvyte antra nuo desines mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 20 vasario 2010 - 18:19
QUOTE(Dai'na @ 2010 02 20, 19:14)
nusipirkau Isadoros cream gloss stylo lupdazi:ax: ,spalvyte antra nuo desines mirksiukas.gif
http://www.chicprofi...ia-lipstick.jpg

Ir kaip jum pasirode?Kaip ant lupu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 02 20, 18:56)
Ir kaip jum pasirode?Kaip ant lupu? 4u.gif

man patinka labai smile.gif ,minkstas,blizgantis,drekinantis,skaniai kvepia:mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2010 02 20, 21:21)
man patinka labai smile.gif ,minkstas,blizgantis,drekinantis,skaniai kvepia:mirksiukas:

o kaip laikos?ar pigmento pakankamai? 4u.gif
Atsakyti
laikosi neblogai,o lupos tokios dregnos dregnos...atrodo,kad blizgesio buciau papildomai uztepus....kaina ir maza mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2010 02 21, 21:25)
laikosi neblogai,o lupos tokios dregnos dregnos...atrodo,kad blizgesio buciau papildomai uztepus....kaina ir maza mirksiukas.gif

Tai kaip suprantu, mazai pigmentuoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 21 vasario 2010 - 20:42
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 02 21, 19:41)
Tai kaip suprantu, mazai pigmentuoti  g.gif

mazai
Atsakyti
Gal kam idomu bus labai grazios spalvytes ant lupu :
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 24 vasario 2010 - 16:05
Nu gi mergaites, kodel cia taip tylu g.gif Nejaugi nesidazote ka? rolleyes.gif

As vakar nusipirkau Dior Rouge Dior lupdaziuka,nr 446 Nu nieko toks,galetu daugiau to spindesio buti,bet siaip fainas,be jokiu zvyriuku,nes mane erzina tie zvyriukai.Ir dar nusipirkau antra Lancome lupdazi-blizgesi,kaip vadinsi taip nepagadinsi biggrin.gif Kazkaip isimylejau juos.Nr emiau 324 wub.gif Siaip labai patinka,kad ilgai islieka. nail.gif
Atsakyti
Realiai spalvos visos yra sviesenes,kazin ko jos tokios tamssios gavos g.gif

YSl vasara turetu buti liuks,spalvos jis duoda mazai,bet putlina,nesubega i rauksleles,saldantis,ant lupu gan malonus.
Guerlain nr 867.Tiesa saknt nusivyliau,pirkau nes buvau girdejus daug geru atsiliepimu.Uzsitepusi ant lupu,labai greit susoko i kampucius,kazkokie balti ant lupu atsirado [nemoku paiskinti]Tai dabar as jo ir nenaudosiu,matysiu kaip bus su juo vasara 4u.gif
Atsakyti