Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

Pasipirkau Revlon blizgį išsukamą ir Revlon lūpdažiuką, kurio viduryje kaip ir toks vazelinas ar kas ten, ir dar pridėtas pieštukas, skaidrus,kad nenubėgtų lūpdažis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 12 12, 01:19)
O kazin Dior Serum atspalviu atsirado Kristianoj, nes kai buvau tai mazai ka turejo 4u.gif

"Douglas" tikrai daugiau atspalvių turi - gal apie 7-8 g.gif Pats lūpdažis laabai fainas, smagiai, maloniai dengias, dar ir lūpas pamaitina bigsmile.gif Gal ir neišsilaikė labai ilgai, bet visai pakankamai ir nepastebėjau, kad subėgtų į raukšleles, tolygiai nuo lūpų "dingo" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 vasario 2010 - 12:17
O as teturiu tik du lupdazius,nes blizgesiai mane valdo doh.gif ...bet dairausi pavasariui naujo lupdaziuko.Mano turimi ,tai Chanel Aqualumiere 91positano,tai naudoju labiau kaip vazelina,nes jis toks lengvas,bet man gal siek tiek per "skystas",nes jei be piestuko,tai kazkaip issilieja is lupu konturo,o dar vienas mylimukas ESTEE LAUDER vanilla truffle,tai sis toks riebesnis...smagus ant lupu 4u.gif
Atsakyti
Isimylejau Ellis Faas lupdazius wub.gif Dar nesu bandzius lupdazio, kuris taip gerai ant lupu jaustusi - kaip koks lupas puoselejantis balzamas thumbup.gif Rekomenduoju ismeginti! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 02 08, 10:33)
Isimylejau Ellis Faas lupdazius wub.gif Dar nesu bandzius lupdazio, kuris taip gerai ant lupu jaustusi - kaip koks lupas puoselejantis balzamas thumbup.gif Rekomenduoju ismeginti! bigsmile.gif

parodyk kokia spalvyte turi bigsmile.gif
juos tikriausiai tik internete galima nusipirkti, o gal ir pas mus LT yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 08, 10:13)
parodyk kokia spalvyte turi  bigsmile.gif
juos tikriausiai tik internete galima nusipirkti, o gal ir pas mus LT yra  ax.gif

Jau yra Panoramoj - "Creme de la Creme" parduotuveje.
Atsakyti
laba diena 4u.gif ieskau naturalaus lupdazio tokio nude su atspalviu tarp bourjois docteur glamour ir maybelline color sensation gal kas jau esate naudoje is siu lupdaziu artimas spalvytes nude efektui suteikti? 4u.gif
Atsakyti
Nugi merginos atlekiau ir as pasigirti blush2.gif Siandien nusipirkau Guerlain Kis Kis Maxi Shine,nr 671 wub.gif Spalva tokia nudine wub.gif Ant lupu,tokia nudine spalvyte,riebus toks sakyciau.Jauciu taps mylimuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 02 08, 20:52)
laba diena  4u.gif  ieskau naturalaus lupdazio tokio nude su atspalviu tarp bourjois docteur glamour ir maybelline color sensation gal kas jau esate naudoje is siu lupdaziu artimas spalvytes nude efektui suteikti? 4u.gif

turiu trys bourjois docteur glamour, dvi spalvos nude, viena ypac sviesi, kita siek tiek tamsesne, o trecia sviesiai rozine, kurios nenaudoju, nes patinka labiau nude. na nepasakyciau kad kazkoks ypatingas lupdazis, man truksta drekinimo.
Atsakyti
Niu mergaites,atbegau pasigirti nail.gif Siandiena nusipirkau naujaji Guerlain Rouge lupdaziuka wub.gif Na man asmeniskai,zinokit,na nevertas tu 129lt g.gif Vienas prie vieno su Guerlain Kis Kis.Tik tiek,kad Kis Kis neturi,tu zviriuku.To naujojo,tik pakuote tai wub.gif Sunkus.O siaip,tai tepasi lengvai,zeri,tokie gal daugiau kreminiai.Vis delto,man asmeniskai Uz Dior ta serumini, kolkas geresnio nera.Tiesa spalva pasiemiau Gebrielle,nr butu 60.Tokia nudine spalva. 4u.gif
Atsakyti
Serum De Rouge Dioro man irgi patiko, minksti, labai drekina, lupos su jais kaip uogos biggrin.gif
Atsakyti
isigijau ir as kelis lupdaziukus, tik ne tokius brangius biggrin.gif maniskiai is Inglot parduotuves - labai pigmentuoti, gerai issilaiko, nesausina lupu ir kaina super gera biggrin.gif
Atsakyti