Pasipirkau Revlon blizgį išsukamą ir Revlon lūpdažiuką, kurio viduryje kaip ir toks vazelinas ar kas ten, ir dar pridėtas pieštukas, skaidrus,kad nenubėgtų lūpdažis
QUOTE(^^liutuke @ 2009 12 12, 01:19)
O kazin Dior Serum atspalviu atsirado Kristianoj, nes kai buvau tai mazai ka turejo
"Douglas" tikrai daugiau atspalvių turi - gal apie 7-8 Pats lūpdažis laabai fainas, smagiai, maloniai dengias, dar ir lūpas pamaitina Gal ir neišsilaikė labai ilgai, bet visai pakankamai ir nepastebėjau, kad subėgtų į raukšleles, tolygiai nuo lūpų "dingo"
O as teturiu tik du lupdazius,nes blizgesiai mane valdo ...bet dairausi pavasariui naujo lupdaziuko.Mano turimi ,tai Chanel Aqualumiere 91positano,tai naudoju labiau kaip vazelina,nes jis toks lengvas,bet man gal siek tiek per "skystas",nes jei be piestuko,tai kazkaip issilieja is lupu konturo,o dar vienas mylimukas ESTEE LAUDER vanilla truffle,tai sis toks riebesnis...smagus ant lupu
QUOTE(F_A @ 2010 02 08, 10:33)
Isimylejau Ellis Faas lupdazius Dar nesu bandzius lupdazio, kuris taip gerai ant lupu jaustusi - kaip koks lupas puoselejantis balzamas Rekomenduoju ismeginti!
parodyk kokia spalvyte turi
juos tikriausiai tik internete galima nusipirkti, o gal ir pas mus LT yra
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 08, 10:13)
parodyk kokia spalvyte turi
Jau yra Panoramoj - "Creme de la Creme" parduotuveje.
Nugi merginos atlekiau ir as pasigirti Siandien nusipirkau Guerlain Kis Kis Maxi Shine,nr 671 Spalva tokia nudine Ant lupu,tokia nudine spalvyte,riebus toks sakyciau.Jauciu taps mylimuku
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 02 08, 20:52)
laba diena ieskau naturalaus lupdazio tokio nude su atspalviu tarp bourjois docteur glamour ir maybelline color sensation gal kas jau esate naudoje is siu lupdaziu artimas spalvytes nude efektui suteikti?
turiu trys bourjois docteur glamour, dvi spalvos nude, viena ypac sviesi, kita siek tiek tamsesne, o trecia sviesiai rozine, kurios nenaudoju, nes patinka labiau nude. na nepasakyciau kad kazkoks ypatingas lupdazis, man truksta drekinimo.
Niu mergaites,atbegau pasigirti Siandiena nusipirkau naujaji Guerlain Rouge lupdaziuka Na man asmeniskai,zinokit,na nevertas tu 129lt Vienas prie vieno su Guerlain Kis Kis.Tik tiek,kad Kis Kis neturi,tu zviriuku.To naujojo,tik pakuote tai Sunkus.O siaip,tai tepasi lengvai,zeri,tokie gal daugiau kreminiai.Vis delto,man asmeniskai Uz Dior ta serumini, kolkas geresnio nera.Tiesa spalva pasiemiau Gebrielle,nr butu 60.Tokia nudine spalva.
Serum De Rouge Dioro man irgi patiko, minksti, labai drekina, lupos su jais kaip uogos
isigijau ir as kelis lupdaziukus, tik ne tokius brangius maniskiai is Inglot parduotuves - labai pigmentuoti, gerai issilaiko, nesausina lupu ir kaina super gera