Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(Luni @ 2010 01 31, 15:10)
Sveikos, kokia jusu nuomone apie mac lupu dazus ar graziai dengiasi, nesausina lupyciu. noreciau kokio raudono atspalvio ir pasimetus kokios firmos imti taipat butu idomu apie guerlaino ir dior ryskesnius lupdaziukus nuomones  ax.gif

Su tais MAC labai idomiai. Turiu tokiu, kurie sausina, bet turiu ir tokiu, kurie nesausina, nors ipakavimai analogiski. Nezinau, nuo ko cia priklauso g.gif Lupu man tikrai nesausina MAC Slimshine serijos lupdaziai, bet ipakavime lupdazio yra gana nedaug, tepas riebiai ir labai jau greit jis susinaudoja doh.gif Va toks:
user posted image

QUOTE(Victorious @ 2010 01 31, 20:41)
Įsigijau "Inglot" tokius kaip drėgnus lūpų dažus apvaliam indely. Labai smagūs, tepasi kaip balzamas, lūpas neblogai kartu dar ir pamaitina, faina lyg koralinė spalvytė, bet laikos neilgai.. unsure.gif Vos ne kaip balzamas - užtepi, tuo metu atrodo super  wub.gif , bet labai greit palyginus pradingsta ir vėl tept reik... verysad.gif Kaip būtų galima užfiksuoti, ką dar ir kaip užtept, kad ilgiau išliktų?  g.gif

Kaip tik savaitgali ir as juos isbandziau drinks_cheers.gif Tikrai tepasi fainai, riebiai, kaip lupu balzamas, bet man taip pat nelabai gerai laikesi, o be to gana greitai i lupu rauksleles susibego unsure.gif
Atsakyti
perskaiciau visa tema ir uzsimaniau lupdazio bigsmile.gif kazkada esu turejusi MUFE, bet man tekstura nelabai patiko - sausokas pasirode, o be to - kazkokios netolygios teksturos - lyg koks smeliukas tam lupdazyje unsure.gif vis apmastau guerlain ir givenchy variantus, nes blizgesiai atsibodo, norisi lupoms ryskumo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 01, 12:42)
perskaiciau visa tema ir uzsimaniau lupdazio  bigsmile.gif kazkada esu turejusi MUFE, bet man tekstura nelabai patiko - sausokas pasirode, o be to  - kazkokios netolygios teksturos - lyg koks smeliukas tam lupdazyje  unsure.gif vis apmastau guerlain ir givenchy variantus, nes blizgesiai atsibodo, norisi lupoms ryskumo  bigsmile.gif

Guerlain,testavau preita savaite,tai man pasirode matiniai [testavau,toki siaura tubele]ir tas kvapas toks pasirode senoviskas.O tie naujieji kur yra pasirode,tai net nesitepiau ant lupu,nes buvo like tamsios spalvos,tai net neziurejau.O Givenchy...Niu nei blogas,nei geras g.gif <Man asmeniskai sausino lupas,bet cia gal kiekvienai skirtingai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 02 01, 17:47)
Guerlain,testavau preita savaite,tai man pasirode matiniai [testavau,toki siaura tubele]ir tas kvapas toks pasirode senoviskas.O tie naujieji kur yra pasirode,tai net nesitepiau ant lupu,nes buvo like tamsios spalvos,tai net neziurejau.O Givenchy...Niu nei blogas,nei geras g.gif <Man asmeniskai sausino lupas,bet cia gal kiekvienai skirtingai. 4u.gif

guerlain bandziau kisskiss stick gloss 960 spalvyte, maloniai tepasi ant lupyciu, tik man susidare ispudis, kad nesilaiko ir mazai spalvytes ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 01, 18:40)
guerlain bandziau kisskiss stick gloss 960 spalvyte, maloniai tepasi ant lupyciu, tik man susidare ispudis, kad nesilaiko ir mazai spalvytes  ax.gif

http://www.sephora.c...205832_hero.jpg

O jis nera matinis? Nepasakysiu tikrai,kuri butent [modeliuka,arkaip pavadinti]Bet man gana normaliai tos spalvos ant lupu.Tik uzkliuvo,kaip minejau kvapas mirksiukas.gif

Klaipedos mergaites,kazin,kaip Bigo Kristijanoje,ar yra normalus spalvu pasirinkimas?Ir dar,ar buna,kada kokiu akciju,butent tiem brangesniem lupdaziams? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 vasario 2011 - 19:27
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 02 01, 20:49)
O jis nera matinis? Nepasakysiu tikrai,kuri butent [modeliuka,arkaip pavadinti]Bet man gana normaliai tos spalvos ant lupu.Tik uzkliuvo,kaip minejau kvapas mirksiukas.gif
4u.gif

na jis atrodo matinis, bet toks kreminis - neturi blizguciu, bet lupos atrodo tokios sveikai dregnos wub.gif man ju kvapai labai labai wub.gif
Atsakyti
siandien sumasciau, kad noriu rozinio lupdazio su melsvu atspalviu rolleyes.gif nes turiu toki guerlain blizgesiuka is butterfly kolekcijos 802 numeriukas ir man jis nerealus, tik noreciau, kad tai butu toks lupdazis... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 02 02, 16:29)
Ai,ne vien jus norite irnesakyk.gif Ir as noriu labai,bet kosmetikos isparduotuvej,niekas neparduoda,o pirkti Kristej brangu.O lupdazio tokio kokio jus norit,su melynu atspalviu,kazin ar yra.

yra yra tokiu rolleyes.gif vienas is ju jau minetas givenchy ideal fuchsia mirksiukas.gif tik dar reik nulekt iki kristutes pratestuot koks jausmas ant lupyciu g.gif beja, yra kur pigiau pirkti ir be kristianos mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Aha,kur? bigsmile.gif Buk gera,jei zinai brukstelk i az 4u.gif 4u.gif 4u.gif Busiu dekinka notworthy.gif

O Givenchy turiu rouge interdit schine turiu,man asmeniskai ne prie sirdies.Nes sausinalupasir ant lupu jaucias zvyriukai tokie.Kazkaip neteko ciupineti,lupdazio su melynais blizgiuciais. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute 99: 02 vasario 2010 - 17:41
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 02, 17:41)
yra yra tokiu  rolleyes.gif vienas is ju jau minetas givenchy Rouge Interdit Satin  ideal fuchsia  mirksiukas.gif tik dar reik nulekt iki kristutes pratestuot koks jausmas ant lupyciu  g.gif beja, yra kur pigiau pirkti ir be kristianos  mirksiukas.gif

http://site.unbeatab...07653484202.jpg

Turiu toki Givenchy, tik kitos spalvytes, visai malonus ant lupyciu thumbup.gif
Atsakyti
Labai patinka šis Agnės lūpdažis. Gal kas panašų kur matėt? Būtų lengviau orentuotis...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 02 04, 12:37)
Labai patinka šis Agnės lūpdažis. Gal kas panašų kur matėt? Būtų lengviau orentuotis...

Pabandykit Chanel Rouge Allure 01 numeriuka. Aisku, labai nuo lupu pigmento priklauso...
Atsakyti