Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(Blondie* @ 2010 01 29, 16:58)
Sveikos,
norėjau paprašyti, kad pasidalintumėte patirtimi apie ilgai išsilaikančius lūpdažius ar blizgesius... Gal žinot kokį įpatingą? Kadangi jau atsibodo eksperimentuoti, taip ir neatrandu idealaus, kad išsilaikytų gražiai ant lūpų spalva bent kelias valandas  unsure.gif

Ai, taip pat norėtųs, kad butų "šlapesnis", ne matinis. Mėgstu ryškesnes spalvas.

Cha bigsmile.gif Tai jus pasakykite,kaip atrasti toki lupdazi.Cia tikriausiai neimanoma.O is blizgiu,atsiverskite kelis psl,yra aprasytas ilgai isliekanti Lancome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 29, 18:22)
Cha bigsmile.gif Tai jus pasakykite,kaip atrasti toki lupdazi.Cia tikriausiai neimanoma.O is blizgiu,atsiverskite kelis psl,yra aprasytas ilgai isliekanti Lancome 4u.gif

Giedrute 99, kas jau kas,bet Jus tai tikra lupdaziu maniake smile.gif ir nezinote? smile.gif pabandykit Chanel klasikine linija,Dior klasikine,YSL gerai laiko
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 29, 19:43)
Giedrute 99, kas jau kas,bet Jus tai tikra lupdaziu maniake smile.gif ir nezinote? smile.gif pabandykit Chanel klasikine linija,Dior klasikine,YSL gerai laiko

O kuri ta klasikine linija g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 29, 19:46)
O kuri ta klasikine linija  g.gif  bigsmile.gif

Chanel Le Rouge Allure
http://um.live.chane.../MALPR35YLG.jpg
Dior Rouge
http://beauty.dior.c...ipcolor-91.html
YSL FARD À LÈVRES ROUGE PUR
http://www.ysl-parfu...;preferedCateg=
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 29, 19:57)

O prisiminiau, kad turiu Dior Rouge lupdaziu 4 spalvu megini thumbup.gif Ryt pabandysiu ir parasysiu atsiliepimus bigsmile.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka matiniai lupdaziai, bet nespjaunu i blizgius.
Kalbant apie firmas, tai nenuvyle Lancome, Chanel Allure ir Dior lupdaziai wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Dovkyte @ 2010 01 20, 11:52)
na ka,gavau siandien Guerlain rouge g lupdaziuka,3nr spalvyte ir ka galiu pasakyti-lupdazis- thumbup.gif nerealus,minkstas,matinis bet riebus ir graziai dengiasi wub.gif toks kreminis wub.gif labai labai patiko,tik va su spalva nepataikiau,man tamsoka(bet as nude lupas megstu),bet siaip spalva grazi ,naturali tokia,nzn arba bandysiu susidraugaut arba padovanosiu kam nors ir sau kita spalva pirksiu biggrin.gif
user posted image

Grazuolis. wub.gif
O kur pirkai ir kiek kainavo? (jei ne paslaptis)
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 29, 18:22)

Na aš tikrai nepasakysiu. Tam ir rašau šioje temoje, kad pasidalintų tos, kurios išmėginę daugumą lūpdažių ir turi savo favoritą smile.gif

QUOTE(Roxetė @ 2010 01 29, 21:07)
Man labiausiai patinka matiniai lupdaziai, bet nespjaunu i blizgius.
Kalbant apie firmas, tai nenuvyle Lancome, Chanel Allure ir Dior lupdaziai  wub.gif

Jei galit parašykite tikslų pavadinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 29, 19:43)

Na zinokit,tikrai jau manija tapo tie lupdaziai doh.gif Siais metais pati sau prisiekiau,kad planuose yra 4lupdaziukai, ir daugiau grieztai stop cool.gif .Nes tikrai paskum,ir stovi nenaudojami.Chanel, Dior,jie yra tikrai geri lupdaziukai, bet kad ilgai isliekantys, na tikrai zinokit nepasakyciau.Kaip ir visi lupdaziukai.Bet,kad tikrai ilgai isliktu, na tarkim 4-5val, na tokio tikrai nezinau.Sakau va vieninteliai,kurie gan gerai laiko, tai Lancome La Laque Fever.Tie laiko gerai,bet po kokiu poras valandu, tas blizgejimas nueina, lieka tokia pablukus spalva.Nezinau ar teisingai issireiskiau. Preita savaite ejau i Kriste pirkti Guerlain lupdaziuko, bet taip ir nenusipirkau, nes kvapas pasirode toks, sintetinis kazkoks.Ir spalvu biski mazokai pasirinkimas buvo. 4u.gif
Atsakyti
Aš tokį turiu YSL FARD À LÈVRES ROUGE PUR
user posted image
Labai graži spalva (šviesesnė, nei foto), įpakavimas iiitin gražus, malonus ant lūpų, tik laikosi ne per geriausiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 vasario 2011 - 19:26
Sveikos, kokia jusu nuomone apie mac lupu dazus ar graziai dengiasi, nesausina lupyciu. noreciau kokio raudono atspalvio ir pasimetus kokios firmos imti taipat butu idomu apie guerlaino ir dior ryskesnius lupdaziukus nuomones ax.gif
Atsakyti
O mane sužavėjo Manhattan lūpų dažai... 4u.gif Išsilaiko amžinybę drinks_cheers.gif Pamenu, kažkada pasidažiau, ir nusprendžiau, kad šiek tiek per ryšku man, tai teko su servetėle gerai pavargt, kad pablukint spalvą.. doh.gif
Atsakyti
Įsigijau "Inglot" tokius kaip drėgnus lūpų dažus apvaliam indely. Labai smagūs, tepasi kaip balzamas, lūpas neblogai kartu dar ir pamaitina, faina lyg koralinė spalvytė, bet laikos neilgai.. unsure.gif Vos ne kaip balzamas - užtepi, tuo metu atrodo super wub.gif , bet labai greit palyginus pradingsta ir vėl tept reik... verysad.gif Kaip būtų galima užfiksuoti, ką dar ir kaip užtept, kad ilgiau išliktų? g.gif
Atsakyti