mastau apie toki ,kaip ESLAUDA gire arba va toki
Estee Lauder Pure Color Crystal
QUOTE(Dovkyte @ 2010 01 20, 13:52)
As ir siandien nusipirkau Guerlain rouge g lupdaziuka,2nr spalvyte Gardenia, labai smagi, tokia naturali, kiekvienai dienai liuks
QUOTE(nila_ks @ 2010 01 21, 20:49)
As ir siandien nusipirkau Guerlain rouge g lupdaziuka,2nr spalvyte Gardenia, labai smagi, tokia naturali, kiekvienai dienai liuks
As irgi esu nusiziurejusi 02 nr. Labai ji man grazi Parasyk, po keliu dienu kaip tau jis. O mano mylimuku dabar patapo Lancome L'Absolu
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 21, 19:53)
O mano mylimuku dabar patapo Lancome L'Absolu
Kaip apibudintum spalvyte? Tamsi ant lupu ?
QUOTE(ViShy @ 2010 01 21, 21:26)
Kaip apibudintum spalvyte? Tamsi ant lupu ?
Vidutine
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 21, 20:29)
Vidutine
Minejai,kad pas tave lyg 390 spalvyte, si?
QUOTE(ViShy @ 2010 01 21, 21:31)
Taip tai si, bet gyvai siek tiek kitaip atrodo. Siaip tai Givenchy lupdazis yra sviesesnis vienu tonu. O kai buvau idejus makiazuose foto su Givenchy, tai nuotraukoje jis atrode kaip Lancome L'Absolu Jei kazka supratai
Man gal Givenchy spalvyte labiau patinka, bet L'Absolu malonesnis ant lupu
gal bandete deborah lupdazius? sian nuejau i dorga ketindama issirinkt kazka is rimmel apie kuriuos girdejau puikiu atsiliepimu, bet akis uzkliuvo uz deborah. kaina panasi ir radau puikia spalva, tik idomu kaip jie laikosi ir ar nesausina lupu?
QUOTE(Milmar @ 2010 01 22, 00:52)
Nila ks, o galima ant jusu lupyciu butu pamatyti
Bandziau ant greitu nufotografuot kambario sviesoj
ir su blicu
Visumoj lupu spalva tikrai graziai atrodo, labai naturaliai . Tik noretusi, kad lupdaziai labiau slapesni butu, kai uzsitepi pradzioj viskas normaliai, tik po ilgo laiko jie apdziuna ant lupu
QUOTE(pienas @ 2010 01 22, 16:03)
Man debohra labai sausi lupu dazai... atmeciau kaip netinkamus naudoti.
O man Deborah visai patiko
Sveikos,
norėjau paprašyti, kad pasidalintumėte patirtimi apie ilgai išsilaikančius lūpdažius ar blizgesius... Gal žinot kokį įpatingą? Kadangi jau atsibodo eksperimentuoti, taip ir neatrandu idealaus, kad išsilaikytų gražiai ant lūpų spalva bent kelias valandas
Ai, taip pat norėtųs, kad butų "šlapesnis", ne matinis. Mėgstu ryškesnes spalvas.
norėjau paprašyti, kad pasidalintumėte patirtimi apie ilgai išsilaikančius lūpdažius ar blizgesius... Gal žinot kokį įpatingą? Kadangi jau atsibodo eksperimentuoti, taip ir neatrandu idealaus, kad išsilaikytų gražiai ant lūpų spalva bent kelias valandas
Ai, taip pat norėtųs, kad butų "šlapesnis", ne matinis. Mėgstu ryškesnes spalvas.