Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

mastau apie toki ,kaip ESLAUDA gire arba va toki
Estee Lauder Pure Color Crystal
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 01 20, 13:52)

As ir siandien nusipirkau Guerlain rouge g lupdaziuka,2nr spalvyte Gardenia, labai smagi, tokia naturali, kiekvienai dienai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 01 21, 20:49)
As ir siandien nusipirkau Guerlain rouge g lupdaziuka,2nr spalvyte Gardenia, labai smagi, tokia naturali, kiekvienai dienai liuks  thumbup.gif

As irgi esu nusiziurejusi 02 nr. Labai ji man grazi wub.gif Parasyk, po keliu dienu kaip tau jis. O mano mylimuku dabar patapo Lancome L'Absolu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 21 sausio 2010 - 19:54
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 21, 19:53)
O mano mylimuku dabar patapo Lancome L'Absolu  thumbup.gif

Kaip apibudintum spalvyte? Tamsi ant lupu ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 21, 21:26)
Kaip apibudintum spalvyte? Tamsi ant lupu ? blush2.gif

Vidutine bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 21, 20:29)
Vidutine  bigsmile.gif

Minejai,kad pas tave lyg 390 spalvyte, si? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 21, 21:31)
Minejai,kad pas tave lyg 390 spalvyte,  si?  blush2.gif
user posted image

Taip tai si, bet gyvai siek tiek kitaip atrodo. Siaip tai Givenchy lupdazis yra sviesesnis vienu tonu. O kai buvau idejus makiazuose foto su Givenchy, tai nuotraukoje jis atrode kaip Lancome L'Absolu smile.gif Jei kazka supratai doh.gif
Man gal Givenchy spalvyte labiau patinka, bet L'Absolu malonesnis ant lupu bigsmile.gif
Atsakyti
gal bandete deborah lupdazius? sian nuejau i dorga ketindama issirinkt kazka is rimmel apie kuriuos girdejau puikiu atsiliepimu, bet akis uzkliuvo uz deborah. kaina panasi ir radau puikia spalva, tik idomu kaip jie laikosi ir ar nesausina lupu?
Atsakyti
Man debohra labai sausi lupu dazai... atmeciau kaip netinkamus naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 01 22, 00:52)
Nila ks, o galima ant jusu lupyciu butu pamatyti blush2.gif  ax.gif

Bandziau ant greitu nufotografuot kambario sviesoj
user posted image
ir su blicu
user posted image
Visumoj lupu spalva tikrai graziai atrodo, labai naturaliai thumbup.gif . Tik noretusi, kad lupdaziai labiau slapesni butu, kai uzsitepi pradzioj viskas normaliai, tik po ilgo laiko jie apdziuna ant lupu verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2010 01 22, 16:03)
Man debohra labai sausi lupu dazai... atmeciau kaip netinkamus naudoti.

O man Deborah visai patiko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėjau paprašyti, kad pasidalintumėte patirtimi apie ilgai išsilaikančius lūpdažius ar blizgesius... Gal žinot kokį įpatingą? Kadangi jau atsibodo eksperimentuoti, taip ir neatrandu idealaus, kad išsilaikytų gražiai ant lūpų spalva bent kelias valandas unsure.gif

Ai, taip pat norėtųs, kad butų "šlapesnis", ne matinis. Mėgstu ryškesnes spalvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie*: 29 sausio 2010 - 16:01