Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 15, 12:30)
Pas mane toks pats ir ta pati spalva  bigsmile.gif  Jau trecias, nes labai greitai suejo, vasara buvo mano mylimiausias, dabar man labiau patinka ant lupu riebesni, nors sis pakankamai riebus, bet toks greit dingstantis  smile.gif

As po juo Kanebo Total lip treatment priemone uztepu, tai gaunas uch kaip riebiai biggrin.gif
O kokius tu siuo sezonu naudoji? rolleyes.gif Pas mane po sio dabar dazniausiai naudojamas Givenchy juodoj tubelej ax.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 01 14, 23:55)
Apšvieskit mane, kodėl nete rašo, kad čia lipstick, o Kristėj - kad lipgloss? Ieškau drėgno lūpdažio... Iš šiandie bandytų tai Dior serumas atrodė maloniausias, bet spalvos nelabai. Dar Maybelline kažkokie vandens pagrindu malohniai tepės, bet kaži, ar nenusivalgo jie labai greit?

Na nezinau net ka pasakyti g.gif Siaip pries nepilnai gera pusmeti,kaip pirma karta as uzsisakiau [pirkau internetu]Tai pardaveja man juos pristate kaip,ciklameninius ilgai isliekancius lupu dazus.Kai pirkau Kristej,paklausiau,sakau noreciau kazkokio slapio lupdazio,tai ji irgi sako,va labai geri slapi lupdaziukai.O ant dezutes uzrasyta,kad blizgis.Tai net nezinau,kodel juos vadina lupdaziais.Siaip uzsisakant internetu,atsargiai su spalvomis,nes Lancome La Laque,kai kurios spalvos yra ypac sodrios.Net kai konsultante parode,oi sakau ne tik ne istu,nes jau turejau,man spalvos perintensyvios.Tai sako juk nevisos,tai isvisos linijos, yra gal tik kokios keturios spalvos neintensyvios, o visos kitos sodrios,tai geriau pirma paziureti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 01 15, 14:29)
As po juo Kanebo Total lip treatment priemone uztepu, tai gaunas uch kaip riebiai biggrin.gif
O kokius tu siuo sezonu naudoji? rolleyes.gif Pas mane po sio dabar dazniausiai naudojamas Givenchy juodoj tubelej ax.gif

Siandien kaip tik daziausi su Givenchy juodoj pakuotej biggrin.gif Siaip neblogas, komfortiskas ir spalva man labai patinka thumbup.gif Bet su Dior Serum Rouge lupos dar graziau atrodo, nors spalva man nelabai, bet tikriausiai ieinantis serumas jas puoseleja rolleyes.gif Rytoj bandysiu Lancome L'Absolu bigsmile.gif
O kaip tau Kanebo Total lip treatment? Ka daro? Kaip suprantu labai riebus? Papasakok apie ji daugiau 4u.gif gundausi...
Atsakyti
Pasidziaugsiu nauju pirkiniu - Guerlain KissKiss Baby lupdaziu wub.gif Tai tikras dziaugsmas issausejusioms lupoms ziema thumbup.gif Idealiai tinka dieniniam makiazui, nes spalvos itin svelnios, permatomos, ju neimanoma padauginti. Atrodo labai naturaliai, be perlamutro ar slapio blizgesio, tiesiog svelnus satininis lupu pavirsius ir ilgai isliekantis komforto jausmas, neveltui siuos lupdazius vadina ''balzamas su spalva''. Riebiai dengia, islieka ant lupu tikrai ilgai ir puikiai apsaugo zvarbiu oru.
Mano spalva - #261 Rosy Nude, kaip sioje foto , realiai lupos atrodo visiskai naturaliai, lyg nedazytos, tiesiog svelnaus rozinio atspalvio wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 17, 11:11)
QUOTE(KRISTELA @ 2010 01 16, 23:46)

Na atrodo sitas lupdazis tikrai smagus bigsmile.gif

Ypac ziemai thumbup.gif tik bijau, kad labai greitai sunaudosiu lotuliukas.gif
Beje, toms, kurios megsta lengvus, plonai dengiancius, duodancius nedazytu lupu pojuti ir visai nelipnius lupdazius jis nepatiks - sis dengia riebiai ir ilgai islieka kreminis pojutis, bet vaizdas labai naturalus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 15, 17:33)
Siandien kaip tik daziausi su Givenchy juodoj pakuotej  biggrin.gif  Siaip neblogas, komfortiskas ir spalva man labai patinka  thumbup.gif  Bet su Dior Serum Rouge lupos dar graziau atrodo, nors spalva man nelabai, bet tikriausiai ieinantis serumas jas puoseleja  rolleyes.gif  Rytoj bandysiu Lancome L'Absolu  bigsmile.gif
O kaip tau Kanebo Total lip treatment? Ka daro? Kaip suprantu labai riebus? Papasakok apie ji daugiau  4u.gif  gundausi...

As is Dior serumu sau niekaip spalvos neissirenku. Vienos per rudos, kitos siaip per ryskios arba "ne mano". Itariu, taip ir liksiu nepabandzius unsure.gif
Apie Kanebo priemone neseniai rasiau Kanebo temoj. Ta priemone skirta lupu odelei sutvarkyt ir visai nebloga kaip lupu baze.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 13, 22:23)
Labai domina atsiliepimai Lancome L'Absolu lupdazi  blush2.gif O Givenchy kuri butent pirkai?  rolleyes.gif

Vishy, Lancome lupdazis labai patinka thumbup.gif Toks riebus, ilgai isliekantis ir neisbegantis uz ribu thumbup.gif Labai smagus, gal net malonesnis uz Givenchy bigsmile.gif
Del foto, tai vis pasirodysiu su lupdaziukais makiazuose 4u.gif

QUOTE(KRISTELA @ 2010 01 17, 00:46)
Pasidziaugsiu nauju pirkiniu - Guerlain KissKiss Baby lupdaziu wub.gif
user posted image

Labai saunus pirkinukas thumbup.gif

QUOTE(F_A @ 2010 01 17, 19:07)
As is Dior serumu sau niekaip spalvos neissirenku. Vienos per rudos, kitos siaip per ryskios arba "ne mano". Itariu, taip ir liksiu nepabandzius unsure.gif
Apie Kanebo priemone neseniai rasiau Kanebo temoj. Ta priemone skirta lupu odelei sutvarkyt ir visai nebloga kaip lupu baze.

As Dior issirinkau 640 ir 730 spalvas, nera idealios, bet geriau negu nieko biggrin.gif
Einu paskaityt atsiliepimu apie Kanebo 4u.gif
Atsakyti
Naudoju Bourjois 3D Effet (33) labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
na ka,gavau siandien Guerlain rouge g lupdaziuka,3nr spalvyte ir ka galiu pasakyti-lupdazis- thumbup.gif nerealus,minkstas,matinis bet riebus ir graziai dengiasi wub.gif toks kreminis wub.gif labai labai patiko,tik va su spalva nepataikiau,man tamsoka(bet as nude lupas megstu),bet siaip spalva grazi ,naturali tokia,nzn arba bandysiu susidraugaut arba padovanosiu kam nors ir sau kita spalva pirksiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Kas zino,kaip Estee Lauder lupdaziai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 02, 15:04)
Noriu pagirti Estee Lauder PURE COLOR GLOSS STICK  wub.gif  Labai mielas  wub.gif
user posted image

QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 20, 13:52)

ESLAUDA rase apie viena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 20, 13:52)

QUOTE(F_A @ 2009 09 03, 15:03)

Taip pat turiu isigijus naujaji EL Double wear stay in place lupdazi, spalva Stay Mauve. Spalva gana matine, taciau laikosi ir atrodo idealiai! Jei ir nusivalgo kazkiek dienos begyje, tai tikrai neatrodo baisiai. Pacio lupdazio konsistencija kremine, riebi, dar kas patiko, kad galima drasiai naudot ir be piestuko - man i rauksleles lupu nesubega thumbup.gif
user posted image

Atsakyti