Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(ViShy @ 2009 09 05, 10:20)
Turiu labai panasia spalva, lupdazis GIVENCHY LIP LIP LIP spalva holiday coral  bigsmile.gif

user posted image

rodausi kaip atrodo ant lupu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 09 05, 14:01)
Atrodo fantastiskai bigsmile.gif

Aciu bigsmile.gif Sie GIVENCHY Lip Lip Lip! lupu dazai vadinasi LIGHT - padengia lūpas lengva ir plona plėvele, suteikiančia nedažytų lūpų efektą.

yra dar :
ESSENTIAL - klasikiniai lūpų dažai.
EXTREME - intesyvios spalvos, išryškinančios tikrąjį moteriškumą.
Atsakyti
Man labiau patinka blizgesiai, bet iš lūpų dažų Nr.1 yra Estee Lauder Pure Color vanilla truffle pavadinimas, dregni kaip blizgesiai ir drekina gerai bigsmile.gif tai nesuprasi ar lūpų dažai ar blizgesys wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2009 09 05, 14:30)
Man labiau patinka blizgesiai, bet iš lūpų dažų Nr.1 yra Estee Lauder vanilla truffle pavadinimas, dregni kaip blizgesiai ir drekina gerai  bigsmile.gif tai nesuprasi ar lūpų dažai ar blizgesys  wub.gif

Tokioj pakuotej turejau viena EL lupdazi, tai viskas patiko, isskyrus skoni. Man isvis EL produkcijos lupoms skonis toks savotiskas. O kiti apvaliose tutelese esantys lupdaziai man siek tiek sausina.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 09 05, 14:31)
Sitoj foto spalva atrodo labai grazi  bigsmile.gif

ne tik ant foto gerai atrodo, bet ir realiai, labai superinis nude efektas ir tepti nereikia po daug kartu vienu brūkšniu labai ryški spalva iš karto išgauna

QUOTE(shopingas @ 2009 09 05, 14:45)
Tokioj pakuotej turejau viena EL lupdazi, tai viskas patiko, isskyrus skoni. Man isvis EL produkcijos lupoms skonis toks savotiskas. O kiti apvaliose tutelese esantys lupdaziai man siek tiek sausina.

man tai patinka, net gi clinique produkcija daug kam nepatinka jų skoniai kvapai, na bet dėl grožio nepaaukosi biggrin.gif turiu EL dar kitos spalvos tokia persikine-oranžine, tai konsistencija nelabai, ne tokia riebi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 05 rugsėjo 2009 - 18:24
QUOTE(F_A @ 2009 09 04, 21:37)
KRISTELA, antroj foto atrodo super! bigsmile.gif Kaip laikosi?Ar daznai atnaujint reik?

O dabar visos begtute i Vilniaus Akropolio Kristiana megint Smashbox lupdaziu ir rasyt cia atsiliepimu bigsmile.gif Kiek ant rankos pasitepliojau, kazkokiu idomesniu sau spalvu neradau...

aciuks.gif
Laikosi neblogai, nevalgant kokia pora valandu tikrai gerai mirksiukas.gif

QUOTE(ViShy @ 2009 09 05, 10:47)
user posted image

rodausi kaip  atrodo ant lupu smile.gif
user posted image

ViShy, labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2009 09 05, 14:30)
Man labiau patinka blizgesiai, bet iš lūpų dažų Nr.1 yra Estee Lauder Pure Color vanilla truffle pavadinimas, dregni kaip blizgesiai ir drekina gerai  bigsmile.gif tai nesuprasi ar lūpų dažai ar blizgesys  wub.gif
user posted image

As ir toki turiu, tik kitokios spalvos. Labai fainas. Man skaniai kvepia, taip minkstai tepasi, liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 vasario 2011 - 18:03
Radau savo pastarojo meto mylimuko EL Double wear Stay Mauve lupdazio foto viename bloge. Imesiu cia, kaip Double wear lupdaziai atrodo gyvai ant bloger'es lupyciu ax.gif
user posted image
user posted image
Stay Pink, Stay Mauve, Stay Ginger, and Stay Scarlet
Stay Pink: bold blue pink
Stay Mauve: violet with gray tones
Stay Ginger: rich coral pink
Stay Scarlet: red-orange with pink undertones

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 09 07, 09:55)
Stay Ginger spalva patiko ax.gif

Zinok ant lupu tos spalvos gana ryskios gaunasi ir tokios sakyciau pusiau matines, blizgumo +/- nulis. Pries perkant butinai reikia issibandyti, savotiski jie tokie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 09 07, 11:00)
Zinok ant lupu tos spalvos gana ryskios gaunasi ir tokios sakyciau pusiau matines, blizgumo +/- nulis. Pries perkant butinai reikia issibandyti, savotiski jie tokie ax.gif

Aha matosi is foto, kad spalvos intensyvios, gal but ir ne visoms gali tikti smile.gif As retai dazausi su ryskiais lupu dazais, turiu vienus ryskius fuchsia spalvos, dar tik pora kartu buvau panaudojusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 09 07, 10:32)
Aha matosi is foto, kad spalvos intensyvios, gal but ir ne visoms gali tikti  smile.gif As retai dazausi su ryskiais lupu dazais, turiu vienus ryskius fuchsia spalvos, dar tik pora kartu buvau panaudojusi  blush2.gif

Kokios firmos fuchsia spalvos lupdazi turi? rolleyes.gif Man labai patiko Givenchy Rouge Interdit Satin lupdaziukas spalvos Ideal Fuchsia. Jis toks ryskiai ruzavas su intensyviu melynu atspalviu. Labai idomus, mastau isigyti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 vasario 2011 - 18:06
user posted image
As turiu Lancome Color Design lupdazi, spalva Wannabe ( be blizguciu )
user posted image
Lupdazis tikrai neblogas, maloniai dengiasi, nera visai matinis,lupos atodo vos vos "dregnos", tikrai neblogai issilaiko, nesudaro sunkumo pojucio ant lupu.
Atsakyti