Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 12, 18:30)
Man sita rusis is Loreal vienintele kuri tokia riebesne, nesausina. Jis toks slapias, man visai patinka, nors dar neilgai turiu  smile.gif

Aciu uz ats 4u.gif Reikes kada nusipirkt,nes savo Chanel jau atidaviau mamai,o norisi turet bent viena lupdazi biggrin.gif O gal kas naudojat Artdeco lupdazius,idomus atsiliepimai kaip ju tekstura,pigmentacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 12 sausio 2010 - 19:49
Eslauda,kuris lupdazis einamiausias?

O as visdelto baigiu nusivilti YSL lupdaziuku.Kazkodel po jo norisi vazelino,lyg sausina lupas.Ir ta spalva,isejus i lauka,atrodo kaip vazelinas su spalva,vos matosi.Neverti jie tu 95lt verysad.gif Bet kazkaip pasiziurejus ju puslapy,tai tas lupdazis toks matinis,ryskus.O realiai visai kitaip. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 13, 22:05)
Eslauda,kuris lupdazis einamiausias?
O as visdelto baigiu nusivilti YSL lupdaziuku.Kazkodel po jo norisi vazelino,lyg sausina lupas.Ir ta spalva,isejus i lauka,atrodo kaip vazelinas su spalva,vos matosi.Neverti jie tu 95lt verysad.gif Bet kazkaip pasiziurejus ju puslapy,tai tas lupdazis toks matinis,ryskus.O realiai visai kitaip. verysad.gif

Mane apemusi lupdaziu manija blush2.gif As dar nusipirkau viena Dioriuka, Lancome L'Absolu ir Givenchy lupdazius unsure.gif Tai net nezinau kuris dabar bus einamiausias bigsmile.gif Bet isitikinau, kad Dioriukas 640 ir YSL volupte 1 nr. spalvos ant mano lupu identiskos doh.gif biggrin.gif Nepastebejau, kad Volupte man sausintu, nors Dioriukas savo komfortu nr. 1 thumbup.gif Bet spalvom tai.... schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 13 sausio 2010 - 21:19
QUOTE(ViShy @ 2010 01 13, 22:19)
ESLAUDA kokias spalvytes pirkai ? bigsmile.gif

Dioriuka nusipirkau 730nr. jis koralinis smile.gif Givenchy 03nr., o Lancome L'Absolu tai dabar neatsimenu rinkausi tarp 390 ir 399, eisiu paziuret kuri pasiemiau biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 13, 21:21)
Dioriuka nusipirkau 730nr. jis koralinis  smile.gif  Givenchy 03nr., o Lancome L'Absolu tai dabar neatsimenu rinkausi tarp 390 ir 399, eisiu paziuret kuri pasiemiau  biggrin.gif  bigsmile.gif

Labai domina atsiliepimai Lancome L'Absolu lupdazi blush2.gif O Givenchy kuri butent pirkai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 13, 22:23)
Labai domina atsiliepimai Lancome L'Absolu lupdazi  blush2.gif O Givenchy kuri butent pirkai?  rolleyes.gif

Parasysiu veliau apie L'Absolu 4u.gif Givenchy rouge Interdit juodoj pakuotej 4u.gif
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 13, 22:33)
bigsmile.gif Nu Eslauda,galvojau,kad as viena manjake darausi lupdaziu,bet pasirodo ne cool.gif Bet visai neseniai as i ju puse net neziuredavau,o daba...jau blizgesiai pradeda nebepatikti lotuliukas.gif

Mane taip pat manija apeme blush2.gif Gal todel, kad salta, ziema, norisi riebumo ir spalvos intensyvesnes bigsmile.gif Tai gal kada susitiksim prie kokio stendo 2 manjakes drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 13, 21:43)
Givenchy rouge Interdit juodoj pakuotej  4u.gif

Sie lupdaziai man labai labai patinka! thumbup.gif Kaip tau? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 14 sausio 2010 - 09:32
Nu Eslauda tau pasiseke,baltai pavydziu cool.gif Bet as noreciau,kad mane viena uzrakintu,ir apsoliuciai niekas netrugdytu.Siaip jo gali ten bandyti viska.Bet kazkaip nedtystu blush2.gif Nes tuoj prisistato konsutante,ir JUM GAL PADETI.Nu tai kaip taip pasako,tai kazkaip...Aisku gali pasakyti,kad tik ziurineji,bet tada jau ir seka akimis.Kazkaip ne tas yra,nu labai nedrasi esu blush2.gif

O kazin,gal kuri turejote, is Chanel ta lupu laka? Vakar paziurinejau,tai tokios intensyvios spalvos,ir mazas tubiuks,jauciu greitai isinaudoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute 99: 14 sausio 2010 - 11:30
QUOTE(F_A @ 2010 01 14, 10:30)
Sie lupdaziai man labai labai patinka! thumbup.gif Kaip tau? ax.gif

Parduotuvej man labai patiko, o kadangi tik vakar isigyjau, tai dar neisbandziau. Labai stilinga pakuote thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 14, 12:19)
Nu Eslauda tau pasiseke,baltai pavydziu cool.gif Bet as noreciau,kad mane viena uzrakintu,ir apsoliuciai niekas netrugdytu.Siaip jo gali ten bandyti viska.Bet kazkaip nedtystu blush2.gif Nes tuoj prisistato konsutante,ir JUM GAL PADETI.Nu tai kaip taip pasako,tai kazkaip...Aisku gali pasakyti,kad tik ziurineji,bet tada jau ir seka akimis.Kazkaip ne tas yra,nu labai nedrasi esu blush2.gif

O kazin,gal kuri turejote, is Chanel ta lupu laka? Vakar paziurinejau,tai tokios intensyvios spalvos,ir mazas tubiuks,jauciu greitai isinaudoja 4u.gif

Uzdaruose vakaruose, nieks i tave nekreipia demesio, neprieina, bet suprantu, ka tu turi omenyje 4u.gif
Bandziau ta Chanel lupu laka, bet man ant lupu jis labai taip matiskai atrode, nepatraukliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 08, 13:11)
Lancome La Laque Fever.Spalvyte tai wub.gif 318.

Apšvieskit mane, kodėl nete rašo, kad čia lipstick, o Kristėj - kad lipgloss? Ieškau drėgno lūpdažio... Iš šiandie bandytų tai Dior serumas atrodė maloniausias, bet spalvos nelabai. Dar Maybelline kažkokie vandens pagrindu malohniai tepės, bet kaži, ar nenusivalgo jie labai greit?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 01 14, 22:55)
Apšvieskit mane, kodėl nete rašo, kad čia lipstick, o Kristėj - kad lipgloss? Ieškau drėgno lūpdažio... Iš šiandie bandytų tai Dior serumas atrodė maloniausias, bet spalvos nelabai. Dar Maybelline kažkokie vandens pagrindu malohniai tepės, bet kaži, ar nenusivalgo jie labai greit?

Gamintojas raso, kad yra blizgis:
http://www.lancome-u...laque-fever.htm
4u.gif
Papildyta:
Pastaruoju metu vis dazniau issitraukiu Dior Addict High Shine serijos lupdazi. Jis gan riebus, nelipnus, tolygiai dengias ir maniskio tokia spalva, kad veido oda iskart gyvesne atrodo ax.gif Turiu Nr. 566:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 01 15, 10:12)
Pastaruoju metu vis dazniau issitraukiu Dior Addict High Shine serijos lupdazi. Jis gan riebus, nelipnus, tolygiai dengias ir maniskio tokia spalva, kad veido oda iskart gyvesne atrodo ax.gif Turiu Nr. 566:
http://images.fragra...08061780102.jpg

Pas mane toks pats ir ta pati spalva bigsmile.gif Jau trecias, nes labai greitai suejo, vasara buvo mano mylimiausias, dabar man labiau patinka ant lupu riebesni, nors sis pakankamai riebus, bet toks greit dingstantis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 vasario 2011 - 19:15