Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 10, 19:58)
Nu va, ir uztenka pilnumoij.Grazios spalvos.Jei nesunku apie kiekviena papasakokit.As preitoi savaitej maciau Parfum expres is B, po 9lt. Buvo labai graziu spalvu,bet kazkaip praejau.Gal visdelto pasiimti,nes tokia kaina g.gif

Mačiau ir aš, galvoju, gal įsigyti rusvos spalvos. (gaila, kad spalvų jie mažai turi) Visgi tik 9lt. Jie rašo, kad kitur kainuoja 49, bet tai melas. Visur po 30, bet ką čia pyksi, kai vis tiek tris kart pigiau bigsmile.gif

Uriage vazelinas pats pačiausias iš mėgintų, bet užtenka ne itin ilgam.

Tbs born lippy (indelyje tas) vasarą nieko, šaldo maloniai. Dabar jo netepu, bet tikrai nekartosiu. Po kiek laiko man nuo jo atsiranda balti ruoželiai ant lūpų.

Tbs hi-shine lip treatment, juicy peach spalvytė. Lipnus, gerai laiko, jei netepi prieš tai vazelino. Labai patinka spalva ir kvapas.

Tbs skaidrus, kairėje stovi. Antras jau toks mano kosmetinėje. Kai pasidažau akis ryškiau mėgstu šiuo patepti lūpas ax.gif

Borjois abu labai fainučiai, nors turiu juos nesenai. Prieš tai turėjau kitą spalvytę. Tas tamsesnis turi atskirų žėručių, nėra itin tamsus, bet raudono atspalvio, o ne rožinio. Šviesesnis perlamutrinės spalvos.

Loreal 6h spalva patinka, dengiasi gražiai ir laiko neprastai, bet sausina lūpas, nekartosiu schmoll.gif

Loreal lupų dažas norėtųsi, kad pats dažas būtų drėgnesnis, norint kad gražiai atrodytų, reikia prieš tepant gerai sudrėkinti lūpas. Dienos bėgyje, jei norisi atgaivinti spalvą, reikia nusivalyti dažus ir dažytis iš naujo, nes jei tepi ant viršaus susigumuliuoja. Šitą vertinu kaip nevykusi pirkinį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 10, 11:06)
Shopingas, kaip keista jum traukia,man tai ne.Tai nuneskit i kosmetikos isparduotuve, nupirks kasnors. 4u.gif

Na cia jau labai individualu tokie dalykai - mano siaip sausesne oda, sausesnes lupos, nors kazkaip problemu dazniausiai neturiu su blizgiais ar lupdaziais, bet va butent sis tai iskart uztepus traukt pradejo.... Jau jis nunestas i parduotuve is kurios pirkta ax.gif Bet man darkart pasitvirtino, kad Lancome gaminiai man netinka/nepatinka....
Atsakyti
Na mergaites, nukoviau dar viena lupdaziuka.YSL Gloss Volupte,nr 3. Pats lupdazis atrodo ryskus,o ant lupu ta spalva vos matosi.Gan naturaliai atrodo.Riebus,smagus ant lupu.Bet keista ant dezutes uzrasyta lupu blizgesys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 11, 15:18)
Na mergaites, nukoviau dar viena lupdaziuka.YSL Gloss Volupte,nr 3. Pats lupdazis atrodo ryskus,o ant lupu ta spalva vos matosi.Gan naturaliai atrodo.Riebus,smagus ant lupu.Bet keista ant dezutes uzrasyta lupu blizgesys. 4u.gif

Sis lupdazis, YSL pls. priskirtas prie blizgesiu kategorijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 11, 16:39)
Sis lupdazis, YSL pls. priskirtas prie blizgesiu kategorijos  rolleyes.gif

Tai man ir konsultante sake,kad jie blizgesiukai, tik sukietinti [pakrizenom taip] Bet atrodo grynai lupdazis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 11, 15:41)
Tai man ir konsultante sake,kad jie blizgesiukai, tik sukietinti [pakrizenom taip]  Bet atrodo grynai lupdazis 4u.gif

Jusu spalvyte #3 Frozen Cherry ? bigsmile.gif
Atsakyti
idesiu ir as savo lupudaziukus smile.gif user posted image user posted image

pirmi keturi everyday minerals,tada bourjois, oriflame,maybelline,artdeco,clarins,golden rose, ir du oriflame tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 11 sausio 2010 - 15:54
QUOTE(ViShy @ 2010 01 11, 16:44)
Jusu spalvyte #3 Frozen Cherry ? bigsmile.gif

Jo ta pati :wub:Tik internete tokia tamsi atrodo,matine kazkokia.Realiai sviesesne ir toks dregnas atrodo tas lupdazis 4u.gif
Papildyta:

pirmi keturi everyday minerals,tada bourjois, oriflame,maybelline,artdeco,clarins,golden rose, ir du oriflame tongue.gif

O kaip jum Clarins lupdazis? Kada sunaudosite tiek? blush2.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif Ir as darausi manjake lupdaziu nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute 99: 11 sausio 2010 - 16:36
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 11, 16:38)
O kaip jum Clarins lupdazis?

Mane irgi domina Clarins bigsmile.gif As turiu viena Lip Color Tint, smagus ant lupu, maloniai dengiasi, spalva isieka vidutiniskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 11, 17:38)
P
O kaip jum Clarins lupdazis? Kada sunaudosite tiek? blush2.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif Ir as darausi manjake lupdaziu nail.gif

QUOTE(ViShy @ 2010 01 11, 17:43)
Mane irgi domina Clarins  bigsmile.gif As turiu viena Lip Color Tint, smagus ant lupu, maloniai dengiasi, spalva isieka vidutiniskai smile.gif

sis lupdazis is Rouge Appeal serijos russet ( 06) spalva. man jis atrodo beveik matinis su tokiu kreminiu zvilgesiu. spalva silta raudona su auksiniu pagrindu. man tai ideali spalva dieniniam kai ryskios tik lupos arba zinioma vakariniam. jei tepu tik ji viena tai spalva intensyvi bet nerekianti ( as pati tamsi), o jei uztepu blizgiu permatomu tada tas raudonumas toks intensyvus pasidaro. wub.gif siaip jis nesausina lupu, bet ir nepasakyciau kad drekina (matinis vis delto), labai minksta ssilkinis sakyciau. is lupdaziu kuriuos as turiu sakyciau kokybiskiausias ( bet as nieko tokio kaip ir neturiu).

o del gausos tai cia gavosi taip kad mano stilius dazymosi keciasi gana daznai tai vis prisireikia ko nors tai taip ir susikaupe. rolleyes.gif

idedu sio lupdaziuko nuotraukas ,jos darytos nespecialiai tai ir nera labai ryskios, bet atspalviui matyt uztenka. viena su sviesoj kita kambarinej sviesoj be blico.user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 11 sausio 2010 - 17:45
ESLAUDA kaip jums L'oreal lupdazis? Kazkada norejau pirkti,bet persigalvojau,nes labiau megstu blizgius,turiu tik viena Chanel rouge allure lupdazi,bet man juo pasidazius lieka kazkos sausumos pojutis tai retai naudoju unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 12 sausio 2010 - 16:43
QUOTE(white kitty @ 2010 01 12, 17:42)
ESLAUDA kaip jums L'oreal lupdazis? Kazkada norejau pirkti,bet persigalvojau,nes labiau megstu blizgius,turiu tik viena Chanel rouge allure lupdazi,bet man juo pasidazius lieka kazkos sausumos pojutis tai retai naudoju unsure.gif

Man sita rusis is Loreal vienintele kuri tokia riebesne, nesausina. Jis toks slapias, man visai patinka, nors dar neilgai turiu smile.gif
Atsakyti