QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 10, 19:58)
Nu va, ir uztenka pilnumoij.Grazios spalvos.Jei nesunku apie kiekviena papasakokit.As preitoi savaitej maciau Parfum expres is B, po 9lt. Buvo labai graziu spalvu,bet kazkaip praejau.Gal visdelto pasiimti,nes tokia kaina
Mačiau ir aš, galvoju, gal įsigyti rusvos spalvos. (gaila, kad spalvų jie mažai turi) Visgi tik 9lt. Jie rašo, kad kitur kainuoja 49, bet tai melas. Visur po 30, bet ką čia pyksi, kai vis tiek tris kart pigiau
Uriage vazelinas pats pačiausias iš mėgintų, bet užtenka ne itin ilgam.
Tbs born lippy (indelyje tas) vasarą nieko, šaldo maloniai. Dabar jo netepu, bet tikrai nekartosiu. Po kiek laiko man nuo jo atsiranda balti ruoželiai ant lūpų.
Tbs hi-shine lip treatment, juicy peach spalvytė. Lipnus, gerai laiko, jei netepi prieš tai vazelino. Labai patinka spalva ir kvapas.
Tbs skaidrus, kairėje stovi. Antras jau toks mano kosmetinėje. Kai pasidažau akis ryškiau mėgstu šiuo patepti lūpas
Borjois abu labai fainučiai, nors turiu juos nesenai. Prieš tai turėjau kitą spalvytę. Tas tamsesnis turi atskirų žėručių, nėra itin tamsus, bet raudono atspalvio, o ne rožinio. Šviesesnis perlamutrinės spalvos.
Loreal 6h spalva patinka, dengiasi gražiai ir laiko neprastai, bet sausina lūpas, nekartosiu
Loreal lupų dažas norėtųsi, kad pats dažas būtų drėgnesnis, norint kad gražiai atrodytų, reikia prieš tepant gerai sudrėkinti lūpas. Dienos bėgyje, jei norisi atgaivinti spalvą, reikia nusivalyti dažus ir dažytis iš naujo, nes jei tepi ant viršaus susigumuliuoja. Šitą vertinu kaip nevykusi pirkinį